Ricossa Barbera Appassimento 2015 Piemonte DOC

69,00 DKK 99,00 DKK (spar 30,00 DKK)

***** SUPER KØB. GULDMedalje Mudus Vini. Vinen er en drikkevenlig, fyldig og afrundet Barbera, der rammer målgruppen, der foretrækker fylde uden for megen struktur og syre i vinen. Smagen følger trop med stor mundfylde med tætte, afrundende bæraromaer med en snert af frugtsødme.

Model/varenr.: 120 0213

Ricossa Barbera Appassimento 2014 Piemonte DOC

***** SUPER KØB. GULDMedalje Mudus Vini. En dramatisk mørkerød med noter af mørke kirsebær og blommer på Ripasso stilen. 

Denne vin er verdenspremieren for Piemonte-vin med betegnelsen "Appassimento", der traditionelt har været forbeholdt vinene fra Veneto-regionen, der ligger længere mod øst. Ricossa er lykkedes med en drikkevenlig, fyldig og afrundet Barbera, der rammer målgruppen, der foretrækker fylde uden for megen struktur og syre i vinen. 

De håndhøstede drueklaser lægges allerede ude i vinmarken i små, beskyttende kasser. Ved ankomsten til vineriet får de lov at stå i tørrerum før presningen, hvorved mosten – og i sidste ende også vinen koncentreres. Efter gæringen ligger godt halvdelen af vinen i 8 måneder på barriques, mens resten lagres i ståtank. 

Ricossa Barbera Appassimento har en dyb, dramatisk mørkerød farve med lilla tendenser. I duften møder man noter af mørke kirsebær, brombærlikør, viol og marcipan. Smagen følger trop med stor mundfylde med tætte, afrundende bæraromaer med en snert af frugtsødme. 

Vi anbefaler at man finder en kødret med en vis tyngde, når man skal matche mad med Ricossa Barbera Appassimento. Det kunne eksempelvis være en simreret med okse eller lam, eller en stegeret med en kraftig sovs.

Vi anbefaler at servere vinen ved 16-18 grader af rummelige vinglas.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk