Barbera d'Alba DOC 2012 Ricossa

69,00 DKK 109,00 DKK (spar 40,00 DKK)
Model/varenr.: 120 0210

Barbera d'Alba DOC 2012 Ricossa

* En rigtig lækker Barbera d´Alba.

En virkelig skøn vin, hvor gashåndtaget så langt fra er revet helt i bund. I stedet har man en feminin vin, hvor druens mere burgundiske evner udtrykkes. Barbera drejer sig nemlig ikke blot om bundløs, hårdtpumpet frugt, men ikke mindst også om læskende vin, hvor drikkeglæde er det vigtigste fokuspunkt.
Ricossa Barbera d'Alba er en 'glad' vin med let-parfumeret rød frugt og lidt sekundære aromaer fra lagringen. Vinen er blød og let-tilgængelig med få tanniner; rygraden kommer fra druekødets forfriskende syre og intet andet.
Man sporer let fylde i en ubesværet tør vin, der har mere aroma end egentlig fylde og tyngde.

Når der står Barbera d'Alba på etiketten, kommer druerne fra samme område, som man henter Nebbiolo til Barolo. Men når det drejer sig om Barbera, må man - modsat Barolo - ikke angive kommunenavnet, men nøjes med den bredere term 'Alba'. Det pittoreske, bakkede landskab er dog et og samme, og vinene herfra udviser grundet et suverænt terroir mere finesse end fra andre lokaliteter.

Nyd vinen uden yderligere tilbehør end gode venner, til en let kødret eller som en værdig ledsager til en kærlig pastaret - gerne med indslag af tomat, hvis syreniveau matches fornemt af Barbera-druen.
Vi anbefaler en serveringstemperatur omkring de 14-17 grader, alt efter hvor køligt, man tør servere den for sine gæster...

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk