Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Vores Argentinske vinhus Pascual Toso er i dag en af Argentinas ældste, da de har eksisteret siden 1890, og er samtidig en af de mest berømte vingårde. De fremstiller nogle fantastiske vine i forskellige prisklasser,

Pascual Tosos Californiske vinmager Paul Hobbs har været der siden 2001, er internationalt kendt og anses for at være blandt verdens bedste vinmagere. Han har ledsaget Pascual Toso i den store udvikling med særlig fokus på udviklingen af premium og super-premium vine fra vingårde i hele Mendoza regionen.

 

 
Da Pascual Toso i midten af ​​1880'erne rejste til Argentina fra sin hjemby Canale D'Alba i Piamonte, Italien, havde han ikke forestillet sig, at han ville blive grundlægger af en vingård, der i dag er en af ​​de ældste og mest prestigefyldte vingårde i Argentina. Da han ankom til landet, bosatte han sig i Mendoza. I Piemonte havde han været tæt involveret i udviklingen af ​​sin families vinforretning, så den så straks en lovende fremtid for vinfremstilling i regionen og besluttede at bruge sin egen ekspertise. 
 
Således etablerede Pascual Toso i 1890 sin første vingård i San José, Guaymallén. I begyndelsen af ​​det 20. århundrede besluttede man at udvide forretningen og erhvervede vinmarker i Maipú. På sin ejendom "Las Barrancas" byggede han en anden vingård, "Las Barrancas", der er dedikeret til at producere og dyrke de fineste druer. I 2001 ansatte Pascual Toso som sagt vinproducenten Paul Hobbs, den fremragende og prestigefyldte vinproducent fra Californien, til et nyt kvalitetsprojekt. Han har arbejdet tæt sammen med hele winemarker teamet. 
 
I dag fremstiller Pascual Toso fortsat vin af høj kvalitet. De har blandt opnået "Trophy for Best Argentine Producer udstedt af IWSC (London) i 2007", hvilket på fineste vis afspejler deres engagement i kvalitet. Vinene er en succes på det nationale marked, men absolut også på verdensplan. Vinhuset har mere end 20 års erfaring i eksport til internationale markeder, og deres vine er tilgængelige på mere end 30 markeder som for eksempel: Storbritannien, USA, Japan, Tyskland, Sverige, Finland, Estland, Litauen, Letland, Rusland, Korea, Canada og Latinamerika. 
 
Pascual Toso anser deres passion for vinene og deres engagement i kvalitet som det aller vigtigste. De er en af ​​de mest spændende og lovende argentinske vingårde og arbejder hårdt på at forblive tro mod egne principper: Tradition, Ægthed og Innovation.
 

Sorter resultater:

***** TOP 100 - Wine Spectator of 2014. Måske Argentinas bedste Malbec vinhus. Fedme, blødhed, masser af mørke frugter og lidt bid af lakrids. Vinen har en intens rød farve med violette nuancer. Den har en frugtagtig smag af blommer og kvæder med et charmerende blødt touch af egetræ. I ganen er det solbær og lakrids, der dominerer med elegante toner af vanilje, hvilket giver en fremragende kompleksitet.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

*** En lækker, kraftig, fyldig, ren og tætpakket vin med et blødt præg af fad - kvalitet fra start til slut. * 91 Point af James Suckling og Sølvmedalje ved Argentina Wine Awards (årgang 2013.) En elegant vin med en intens farve. I næsen er aromaer af kirsebær, moden frugt, peber, kaffe og en anelse mynte. Vinen har desuden smag af vanilje, der stammer fra 12 måneders modning i fade. Det er en struktureret vin med god krop og lang finish, samt bløde tanniner.

125,00 DKK 159,00 DKK (spar 34,00 DKK)

***** TOPVIN. Vinen har en mørk rød farve med violette nuancer. Den har en flot aroma med noter af krydderier, lakrids, vanilje og kokos. I smagen er den tilpas krydret med toner af træ og Syrah druens karakteristiske træk. Det er en vin med tilpas søde, bløde og afrundede tanniner. En ekstremt velafbalanceret, elegant og udsøgt vin med en lang eftersmag.

195,00 DKK 269,00 DKK (spar 74,00 DKK)
***** Kan Argentina præsentere bedre vine end denne Pascual Toso Magdalena? En super flot vin som du bør prøve. Udvælgelsen er foretaget af Paul Hobbs og Rolando Luppino ud fra de 32 bedste Franske Malbec egetræsfade. Malbec er kombineret med de bedste Cabernet Sauvignon druer for at sikre sammenhæng på tværs af garvesyren. Det er en vin med en flot stil og aromaer af modne hindbær, vanilje, krydderier og chokolade - rund og afbalanceret med en fremragende finish.
495,00 DKK 595,00 DKK (spar 100,00 DKK)

***** TOPVIN. En fantastisk blød og fed Malbec med vidunderlige nuancer. Pascual Toso Alta Malbec har en dyb rød farve med ungdommelige reflekser. Duften er aromatisk med noter af modne blommer, vanilje og krydderier fra 12 måneders modning på egetræstønder. Vinen er blød og perfekt afrundet med fløjlsagtige tanniner. 

195,00 DKK 269,00 DKK (spar 74,00 DKK)

*** En meget lækker vin i Alta Reserve serien. En prestigefyldt vin, der er fremstillet af mere end 60 år gamle vinstokke. Vinen er udelukkende lavet på Cabernet Sauvignon druer, der har lagret 12 måneder på Franske egetræsfade og 6 måneder på flaske. Den er kendetegnet ved frugtagtige aromaer og krydderier. I munden er der søde tanniner med tilstedeværelse af krydderier fra egetræ. Alle disse noter giver en god vedvarende elegance og kompleksitet til vinen.

195,00 DKK 269,00 DKK (spar 74,00 DKK)

*** 90 Point af Robert Parker. TOP Malbec vin, den smager fantastisk, fed og cremet. Vinen er lavet på 100 % Malbec druer fra Barrancas vinermarker i Mendoza/Argentina. Druerne er håndplukkede i små kurve. Vinen lagres i 12 måneder i nye egetræsfade: 50 % amerikanske og 50 % franske samt 4 måneder på flaske. Vinen er Family´s Choice og i munden er det solbær og lakrids, der dominerer, med en rig og lang eftersmag med røgfyldte noter af vanilje og dvælende eg.

98,00 DKK 149,00 DKK (spar 51,00 DKK)

***** En fantastisk Nyhed. En kompleks og velafbalanceret vin, der præsenterer bløde mørke frugttoner og blide tanniner. Den er elegant, med dejlig boysenbær og hindbær frugt, lettere toner af vanilje, krydderier og chokolade nuancer, som fremstår af blend på Malbec og Cabernet Sauvignon druer. Barrancas er lagret 8 måneder på amerikanske egefade. 

100,00 DKK 149,00 DKK (spar 49,00 DKK)

Pascual Toso 125 years Anniversary wine. En virkelig gennemført vin hvor der er frasorteret de mest koncentreret druer fra årgang 2014. Vinen er lavet på de fineste franske Barrique fade, 60% Malbec & 40% Cabernet Sauvignon. Denne unikke blend, er lavet i en flot trækasse. Vinen er på Magnum flaske 1,5 ltr.

 

595,00 DKK

*** Fantastisk blød, kraftig, fed og cremet Malbec - med vidunderlige nuancer. Duften er aromatisk med noter af modne blommer, vanilje og krydderier fra 12 måneders modning på egetræstønder. Vinen er blød og perfekt afrundet med fløjlsagtige tanniner. 

125,00 DKK 159,00 DKK (spar 34,00 DKK)

***** Top årgang! Finca Pedregal kommer fra en enkelt vinmark. Resultatet af blandingen 80 % Malbec og 20 % Cabernet Sauvignon er en stor og flot vin med et ekstraordinært potentiale - udført med særlig omhu. Vinen er lagret 18 måneder på egetræsfade: 20 % Cabernet Sauvignon i Amerikanske egetræsfade og 80 % Malbec i Franske egetræsfade. 

295,00 DKK 345,00 DKK (spar 50,00 DKK)

***** Top årgang! Finca Pedregal kommer fra en enkelt vinmark. Resultatet af blandingen 57 % og 43 % Malbec er en stor og flot vin med et ekstraordinært potentiale - udført med særlig omhu. Vinen er lagret 18 måneder på amerikanske og franske egetræsfade. 

295,00 DKK 345,00 DKK (spar 50,00 DKK)

*** Fantastisk kvalitet til prisen af en af Argentinas bedste vinhuse. Det er en attraktiv og fængslende vin. Farven er medium rød med intense, violette nuancer. I næsen er frugtaromaer kombineret med noter af peber, chokolade, vanilje samt ristet eg. Vinen er blød med afrundede tanniner. En vin med stor personlighed, der er ideel til rødt kød, vildt, godt krydret pasta, lagret oste eller Roquefort ost.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler