Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Vores Argentinske vinhus Pascual Toso er i dag en af Argentinas ældste, da de har eksisteret siden 1890, og er samtidig en af de mest berømte vingårde. De fremstiller nogle fantastiske vine i forskellige prisklasser,

Pascual Tosos Californiske vinmager Paul Hobbs har været der siden 2001, er internationalt kendt og anses for at være blandt verdens bedste vinmagere. Han har ledsaget Pascual Toso i den store udvikling med særlig fokus på udviklingen af premium og super-premium vine fra vingårde i hele Mendoza regionen.

Da Pascual Toso i midten af ​​1880'erne rejste til Argentina fra sin hjemby Canale D'Alba i Piamonte, Italien, havde han ikke forestillet sig, at han ville blive grundlægger af en vingård, der i dag er en af ​​de ældste og mest prestigefyldte vingårde i Argentina. Da han ankom til landet, bosatte han sig i Mendoza. I Piemonte havde han været tæt involveret i udviklingen af ​​sin families vinforretning, så den så straks en lovende fremtid for vinfremstilling i regionen og besluttede at bruge sin egen ekspertise. 

Således etablerede Pascual Toso i 1890 sin første vingård i San José, Guaymallén. I begyndelsen af ​​det 20. århundrede besluttede man at udvide forretningen og erhvervede vinmarker i Maipú. På sin ejendom "Las Barrancas" byggede han en anden vingård, "Las Barrancas", der er dedikeret til at producere og dyrke de fineste druer. I 2001 ansatte Pascual Toso som sagt vinproducenten Paul Hobbs, den fremragende og prestigefyldte vinproducent fra Californien, til et nyt kvalitetsprojekt. Han har arbejdet tæt sammen med hele winemarker teamet. 

I dag fremstiller Pascual Toso fortsat vin af høj kvalitet. De har blandt opnået "Trophy for Best Argentine Producer udstedt af IWSC (London) i 2007", hvilket på fineste vis afspejler deres engagement i kvalitet. Vinene er en succes på det nationale marked, men absolut også på verdensplan. Vinhuset har mere end 20 års erfaring i eksport til internationale markeder, og deres vine er tilgængelige på mere end 30 markeder som for eksempel: Storbritannien, USA, Japan, Tyskland, Sverige, Finland, Estland, Litauen, Letland, Rusland, Korea, Canada og Latinamerika. 

Pascual Toso anser deres passion for vinene og deres engagement i kvalitet som det aller vigtigste. De er en af ​​de mest spændende og lovende argentinske vingårde og arbejder hårdt på at forblive tro mod egne principper: Tradition, Ægthed og Innovation.

Sorter resultater:

Pascual Toso Selected Cabernet Sauvignon Reserva 2016 er en lækker, kraftig, fyldig, ren og tætpakket vin med et blødt præg af fad - kvalitet fra start til slut.

Fantastisk kød vin..

* 90 Points - James Suckling

Pascual Toso Selected Vines Cabernet Sauvignon er en elegant vin med en intens farve. I næsen er aromaer af kirsebær, moden frugt, peber, kaffe, chokolade og en anelse mynte.

Vinen har desuden smag af lidt vanilje, der stammer fra 12 måneders modning i fade. Det er en struktureret vin med god krop og lang finish, samt bløde tanniner.

Vinen anbefales til rødt kød, tournedos, oksemørbrad, lam, pasta og franske oste.

Bør serveres ved en temperatur på 15-17 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol.
 

Tidligere årgange har fået følende præmier/point:
* 91 Point af James Suckling (årgang 2013)
* Sølvmedalje ved Argentina Wine Awards (årgang 2013).
* 88 Point i Wine Spectator (feb 09) (årgang 2012)
* Sølvmedalje af Decanter World Wine Awards 2013 (årgang 2010)
* Guldmedalje af Argentina Wine Awards 2015 (årgang 2009)

Vingården ligger i Barrancas, Maipu - i området Mendoza, som er et af de bedste vinområder på grund af de fremragende klima og jordbundsforhold. Producenten er omhyggelig med at opnå druernes fulde potentiale, hvorefter de høstes i hånden og udvælges grundigt, før produktionen påbegyndes. Vinen lagres på fade i 12 måneder: 80 % på Amerikanske egetræsfade og 20 % på Franske egetræsfade. Vinen ligger på flaske i yderligere fire måneder inden den sælges.

125,00DKK 169,95DKK (spar 44,95DKK)

Pascual Toso BARRANCAS TOSO Malbec/Cabernet Sauvignon 2016 * en kompleks og velafbalanceret vin, der præsenterer bløde mørke frugttoner og blide tanniner. Den er elegant, med dejlig boysenbær og hindbær frugt, lettere toner af vanilje, krydderier og chokolade nuancer, som fremstår af blend på Malbec og Cabernet Sauvignon druer. Barrancas er lagret 8 måneder på amerikanske egefade.

Vinen er ideel til grillet rødt kød, vildt. pasta og cremede oste.

* 90 Point af James Suckling (årgang 2013)

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 14,5 % Alkohol.

100,00DKK 149,00DKK (spar 49,00DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler