Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Vores Argentinske vinhus Pascual Toso er i dag en af Argentinas ældste, da de har eksisteret siden 1890, og er samtidig en af de mest berømte vingårde. De fremstiller nogle fantastiske vine i forskellige prisklasser,

Pascual Tosos Californiske vinmager Paul Hobbs har været der siden 2001, er internationalt kendt og anses for at være blandt verdens bedste vinmagere. Han har ledsaget Pascual Toso i den store udvikling med særlig fokus på udviklingen af premium og super-premium vine fra vingårde i hele Mendoza regionen.

Da Pascual Toso i midten af ​​1880'erne rejste til Argentina fra sin hjemby Canale D'Alba i Piamonte, Italien, havde han ikke forestillet sig, at han ville blive grundlægger af en vingård, der i dag er en af ​​de ældste og mest prestigefyldte vingårde i Argentina. Da han ankom til landet, bosatte han sig i Mendoza. I Piemonte havde han været tæt involveret i udviklingen af ​​sin families vinforretning, så den så straks en lovende fremtid for vinfremstilling i regionen og besluttede at bruge sin egen ekspertise. 

Således etablerede Pascual Toso i 1890 sin første vingård i San José, Guaymallén. I begyndelsen af ​​det 20. århundrede besluttede man at udvide forretningen og erhvervede vinmarker i Maipú. På sin ejendom "Las Barrancas" byggede han en anden vingård, "Las Barrancas", der er dedikeret til at producere og dyrke de fineste druer. I 2001 ansatte Pascual Toso som sagt vinproducenten Paul Hobbs, den fremragende og prestigefyldte vinproducent fra Californien, til et nyt kvalitetsprojekt. Han har arbejdet tæt sammen med hele winemarker teamet. 

I dag fremstiller Pascual Toso fortsat vin af høj kvalitet. De har blandt opnået "Trophy for Best Argentine Producer udstedt af IWSC (London) i 2007", hvilket på fineste vis afspejler deres engagement i kvalitet. Vinene er en succes på det nationale marked, men absolut også på verdensplan. Vinhuset har mere end 20 års erfaring i eksport til internationale markeder, og deres vine er tilgængelige på mere end 30 markeder som for eksempel: Storbritannien, USA, Japan, Tyskland, Sverige, Finland, Estland, Litauen, Letland, Rusland, Korea, Canada og Latinamerika. 

Pascual Toso anser deres passion for vinene og deres engagement i kvalitet som det aller vigtigste. De er en af ​​de mest spændende og lovende argentinske vingårde og arbejder hårdt på at forblive tro mod egne principper: Tradition, Ægthed og Innovation.

Sorter resultater:

Vi anbefaler