Chili Klaus Ghost øl fra Midtfyns Bryghus 50 cl. - 9,2 % alkohol

39,95 DKK 49,00 DKK (spar 9,05 DKK)
Ghost chilien er en af de mest berømte og berygtede chilier i verden. Den er berømt for sin søde chili-smag, men også berygtet for sin intense styrke på over 1.000.000 SHU. Ghost Chilien strammer fra Indien og hedder Bhut Jolokia, men inderne har givet den tilnavnet Ghost Chili, fordi sjælen angiveligt forsvinder for en kort stund, når man spiser de stærke chili. Chiliklaus fortæller, at Ghost Chili var den første superhotte chili, som han smagte og hans erfaring er, at ens sjæl trods alt vender tilbage igen. "Når du har smagt den første tår af Chili Klaus Ghoast, så læg øret til togskinnen og lyt efter toget - for denne øl er nemlig god i ørerne" siger Chiliklaus. En flaske indeholder 50 cl. 9,2 % Alkohol.

Chili Klaus Ghost øl fra Midtfyns Bryghus 50 cl. - 9,2 % alkohol

Ghost chilien er en af de mest berømte og berygtede chilier i verden. Den er berømt for sin søde chili-smag, men også berygtet for sin intense styrke på over 1.000.000 SHU.

Ghost Chilien strammer fra Indien og hedder Bhut Jolokia, men inderne har givet den tilnavnet Ghost Chili, fordi sjælen angiveligt forsvinder for en kort stund, når man spiser de stærke chili.

Chiliklaus fortæller, at Ghost Chili var den første superhotte chili, som han smagte og hans erfaring er, at ens sjæl trods alt vender tilbage igen. "Når du har smagt den første tår af Chili Klaus Ghoast, så læg øret til togskinnen og lyt efter toget - for denne øl er nemlig god i ørerne" siger Chiliklaus.

En flaske indeholder 50 cl. 9,2 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk