Sunnen Hoffmann Pinot Gris - Wintrange Hommelsbierg 2015 Økologisk

199,00 DKK
Model/varenr.: 140 2105

Sunnen Hoffmann Pinot Gris - Wintrange Hommelsbierg 2015 Økologisk

Denne Pinot Gris har en frisk ren smag. Den er cremet og frugtagtig med noter af hvide blomster og abrikos. Vinen går godt til fed fisk og kraftige oste, men kan også drikkes i utide på terrassen. På grund af deres unikke smag, er disse vine anses som ideel til at ledsage et måltid, enten med fisk, delikatesser eller traditionelle robuste retter. Vinen har en behagelig syrlighed, meget frisk, og gode noter af mineralitet. Alle vil opdage hints af citrus og pære, men også tørrede frugter, samt varianter af nødder og toast.

Yves og Corinne er 5 generation på Domainet, der er grundlagt i 1872. Domainet blev i 1995 økologisk med de første marker. I 2000 var hele Domainets 8,5 ha økologiske, og i 2009 fik de en anerkendelse fra ministeriet for Landbrug, for et bemærkelsesværdig engagement i Luxembourgs økologiske udvikling. Der produceres vine på druerne Rivaner, Auxerrois, Chardonnay, Pinot Gris, Risling, Elbling, Gewürztraminer og Pinot Noir.

Markerne er de bedst beliggende i Remerschen kaldet ”Half Réimerch” som yder en naturlig beskyttelse til markerne fra dalen og sørene Remerschen, der også giver et generøst mikroklima. Markerne er placeret på dalens skrå sider mod syd.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12 % Akohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk