Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

En af de helt store trends, der er oppe i tiden, er økologiske vine. Derfor omlægger flere og flere producenter også deres produktion til vin af økologisk dyrkede druer. Hos Slagelse VinKompagni finder du et spændende udvalg af økologiske vine inden for både rødvin, hvidvin, rosévin og mousserende vin. Vinene kommer fra Frankrig, Italien og Spanien.  Det er alle vine, der udover at være økologiske også er vine, der smager fremragende, så du får mulighed for at kombinere ønsket om bæredygtighed og samtidig få vine af god kvalitet. Køb dine økologiske vin i vores spændende butik i Slagelse eller bestil online og få vinen leveret direkte til din dør. Du ser udvalget samlet herunder og ønsker du råd og vejledning, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Sorter resultater:

COS MOS Monastrell Yecla - Organic Wine

* NYHED - spansk organisk rødvin med saft og kraft.

Cosmos Monastrell Yecla - Organic Wine er en dejlig rødvin med en strålende dyb lilla farve i glasset. Vinen er rig på elegante aromaer af blåbær, modne kirsebær og solbær, med hints af kaffe, lakrids og mælkechokolade, der stammer fra lagringen af 4 måneder på egetræsfade.

I ganen opleves vinen saftig med en lækker smag af modne solbær kombineret med krydderier og hints af chokolade. Den har en mættende, intens krydret og afstemt afslutning. Cosmos Organiske Monastrell har i næsen et blomstrende touch og en kakholdig karakter. En velbalanceret vin med en dejlig dvælende frugtsmag, forfriskende syre og milde tanniner.

Vi anbefaler at servere denne lækre Yecla vin ved en temperatur på 15-16 grader til grillet kød som okse, kalv, vildt, gryderetter, spanske Tapas retter, Jamon skinke, pastaretter, pizza, spanske halvhårde oste eller bare til ren nydelse.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5 % Alkohol.

 

Yecla

COSMOS Monastrell bliver produceret fra vinmarker tæt ved byen Yecla, lidt nordvest for Alicante i Sydspanien. Vingården har specialiseret sig i fremstilling af rødvine på basis af den traditionelle Spanske druetype Monastrell, som også er kendt i Frankrig som Mourvèdre druen.

Produktionen omfatter økologiske vine, hvor den kendte og dygtige vinmager David Tofterup er med inde over produktionen.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Domaine Ollier Taillefer "Les Collines" AOC 2013 - Faugeres

* FANTASTISK VIN.

Vinen er 2. vinen fra Ollier Taillefer. Den er lavet af yngre vinstokke, men har samme karakter som 1. vinen dog uden dennes dybde og mange smagsnuancer. Den dufter og smager af mange frugter med en krydret smag. En dejlig drikkemoden og let vin, der gerne må serveres lidt kølig om sommeren. Vinen er dyrket på følgende druer: 50 % Grenache, 25 % Carignan og 25 % Syrah fra unge vinstokke. Anbefales til lyst kød og charcutteri.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % alkohol.


Domaine Ollier-Taillefer er en familie-ejendom i den nord-østlige del af AOC Faugères appellation i det centrale Languedoc, Sydfrankrig. Den drives af Luc og Françoise Ollier, bror og søster, som er den 5. generation af lokalt fødte vin-beslutningstagere. De har i dag ansvaret AOC Faugères vinmarker - som består af 30 ha - og de producerer i gennemsnit 1100 hl: 800 hl rød AOC Faugères / 240 hl rosé AOC Faugères / 80 hl hvide AOC Faugères.
Alle vinene er aftappet på ejendommen og sælges af Ollier familien.

I 1977 solgte deres forældre, Nicole og Alain Ollier, den første flaske produceret på godset. På det tidspunkt var Faugères vine kun VDQS ("vin délimité de qualité supérieure").

AOC (appellation d'origine contrôlée ") status blev opnået i 1982 (dekret af 5. maj).
Luc tiltrådte ejendommen i 1990 og Françoise i 2002.

Faugères appellationen lige øst for Saint Chinian er en rødvinsappellation, men der produceres også fremragende rosévin. Druerne til rødvinene i Faugères er traditionelt Cinsault (max 60%), Carignan (max 30%), Syrah og Mourvèdre (min. 20%) og Grenache (min. 20%). Vinene skal have mindst 11.5% alkohol - hvilket vist aldrig er et problem. Vinene er kraftige som følge af druerne Syrah og Grenache.

Vinene varierer fra producent til producent, idet især gæringsmetoder, gæringstid og mængden af fadlagring varierer, men også fordi der er forskellige jordbundsforhold. Desuden har hver producent typisk 3 - 5 forskellige cuvéer med forskellig druesammensætning, fadlagring etc.

Den nordøstlige del af appellationen, omkring byen Fos giver nok de bedste vine, men forskellene i terroirets kvalitet er nu ikke stor.

89,00 DKK 115,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Chateau La Verrerie 2010 - Økologisk TOPVIN

* Økologisk Top vin fra dette lidt ukendte område i Frankrig.
Vinen er sammensat af 50 % Syrah og 50 % Grenache druer fra op til 40 år gamle vinstokke. Den har en flot rød farve og duft af mørk frugt med smag af kirsebær og tobak. Vinen er kraftig med smag af peber, lakrids og en masse lækker frugt af mørke bær. 

Chateau La Verrerie er en større vinproducent, der ejes af Descours Group, der også ejer Charles og Piper Heidsieck. La Verrerie dyrker 52 hektar jord, der består af ler og limsten. Vinstokkene er mellem 20 og 40 år. Siden 2006 har Olivier Adnot, stået for ledelsen og vinfremstillingen. Han har stor erfaring fra Californien og Champagne (Piper-Heidsieck). Olivier har med årgang 2010 ændret vinens udtryk til en mere frugtig og elegant vin.

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. 14,5 % Alkohol.
 

Dette i Danmark totalt ukendte vinslot har haft Olivier Adnot som vinmager siden 2006, hvor slottet blev solgt til et konglomerat, der netop har købt champagnehuset Piper-Heidsieck. Olivier er udannet som vinmager i Californien, herefter har han lavet champagne i 10 år, før han kom til La Verrerie. La Verrerie er en stor vinproducent med økonomien i orden. Det fremgik tydeligt på vores gang gennem vinkælder og produktion samt lageret, hvor der overalt var pinlig orden og usædvanlig rent. Når man besøger Chateauet kommer man gennem en meget smuk gård med springvand, før man kommer ind i nogle meget smukke salgslokaler. Her præsenteres hele udvalget af vine, der alle dyrkes organic. 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Prosecco Brut - Le Contesse Økologisk Bio

* Fantastisk økologisk Prosecco.

Denne mousserende vin har en flot strågul farve og fine, vedvarende bobler. Dens duft er aromatisk og tilpas stærk. Smagen er raffineret, fuld af frugter og blomsteragtig med noter af akacieblomster og blåregn. Det er en særdeles velsmagende og populær mousserende vin med en afbalanceret syrlighed og tør eftersmag. Den egner sig fremragende til aperitif og er samtidig et prisværdigt valg for enhver vigtig begivenhed. Bør serveres ved en temperatur på 6-8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  11 % Alkohol.

99,00 DKK 125,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Domaine de Lagoy Alpilles - Rose 2015 - Økologisk

Fantastisk lækker frisk Provence Rose.

En økologisk rosé af en meget høj kvalitet. Druesammensætningen er 65 % Cinsault, 15 % Caladoc, 10 % Grenache og 10 % Merlot. Vinen har en fantastisk duft af frugt og hvide blomster. Smagen er domineret af fersken, citrus og æble, der efterlader en fantastisk smag i munden af sommer og sol. Anbefales til fisk og lyst kød eller nyd den alene på terrassen en dejlig sommerdag.

Vintest:
*** Sølvmedalje ved Concours General de Paris 2014 (årgang 2013)

En kasse indeholder 1 flaske - 75 cl. 13 % Alkohol.

Chateau Lagoy har været i familien Senards eje siden 1714. Slottet overlevede den franske revolution uden at blive brændt ned. Det blev dog udsat for omfattende hærværk på facaderne, hvilket den nuværende ejer Olivier Senard viste flere eksempler på. Slottet har ca. 1500 hektar jord hvoraf den økologiske vinproduktion kun udgør 18 hektar. Vinstokkene står på et plateau, der ligger 300 meter over havet. Her er fantastisk udsigt og en helt ren luft uden veje, huse eller biler så langt øjet rækker.

Olivier Senard har overtaget Chateauet efter hans fader for 2 år siden, og han er nu i gang med at modernisere vinproduktionen.

89,00 DKK 119,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Domaine Ollier Taillefer - Allegro 2016 - Faugères - økologisk

Fantastisk økologisk hvidvin fra Ollier Taillefer. 

Økologisk vin, der er lavet på håndplukkede druer af typen Roussanne og Rolle. Det er en rig vin - frisk frugtaftig, fed, cremet med mineralske noter med og med fadpræg. I næsen er der hvide blomster og pære. I smagen er der citrus, honning, blomster og citrongræs. 

Anbefales som aperitif, eller sammen med fjerkræ, grillet fisk og ost. Serveres ved en temperatur på 10-12 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 13,5 % Alkohol.


Domaine Ollier-Taillefer er en familie-ejendom i den nord-østlige del af AOC Faugères appellation i det centrale Languedoc, Sydfrankrig. Den drives af Luc og Françoise Ollier, bror og søster, som er den 5. generation af lokalt fødte vin-beslutningstagere. De har i dag ansvaret AOC Faugères vinmarker - som består af 30 ha - og de producerer i gennemsnit 1100 hl: 800 hl rød AOC Faugères / 240 hl rosé AOC Faugères / 80 hl hvide AOC Faugères.

Alle vinene er aftappet på ejendommen og sælges af Ollier familien. 

I 1977 solgte deres forældre, Nicole og Alain Ollier, den første flaske produceret på godset. På det tidspunkt var Faugères vine kun VDQS ("vin délimité de qualité supérieure").

AOC (appellation d'origine contrôlée ") status blev opnået i 1982 (dekret af 5. maj). 
Luc tiltrådte ejendommen i 1990 og Françoise i 2002.

Faugères appellationen lige øst for Saint Chinian er en rødvinsappellation, men der produceres også fremragende rosévin. Druerne til rødvinene i Faugères er traditionelt Cinsault (max 60%), Carignan (max 30%), Syrah og Mourvèdre (min. 20%) og Grenache (min. 20%). Vinene skal have mindst 11.5% alkohol - hvilket vist aldrig er et problem. Vinene er kraftige som følge af druerne Syrah og Grenache. 

Vinene varierer fra producent til producent, idet især gæringsmetoder, gæringstid og mængden af fadlagring varierer, men også fordi der er forskellige jordbundsforhold. Desuden har hver producent typisk 3 - 5 forskellige cuvéer med forskellig druesammensætning, fadlagring etc.

Den nordøstlige del af appellationen, omkring byen Fos giver nok de bedste vine, men forskellene i terroirets kvalitet er nu ikke stor.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

99,95 DKK 139,00 DKK (spar 39,05 DKK)

Sunnen Hoffmann Pinot Gris - Wintrange Hommelsbierg 2015 Økologisk

Denne Pinot Gris har en frisk ren smag. Den er cremet og frugtagtig med noter af hvide blomster og abrikos. Vinen går godt til fed fisk og kraftige oste, men kan også drikkes i utide på terrassen. På grund af deres unikke smag, er disse vine anses som ideel til at ledsage et måltid, enten med fisk, delikatesser eller traditionelle robuste retter. Vinen har en behagelig syrlighed, meget frisk, og gode noter af mineralitet. Alle vil opdage hints af citrus og pære, men også tørrede frugter, samt varianter af nødder og toast.

Yves og Corinne er 5 generation på Domainet, der er grundlagt i 1872. Domainet blev i 1995 økologisk med de første marker. I 2000 var hele Domainets 8,5 ha økologiske, og i 2009 fik de en anerkendelse fra ministeriet for Landbrug, for et bemærkelsesværdig engagement i Luxembourgs økologiske udvikling. Der produceres vine på druerne Rivaner, Auxerrois, Chardonnay, Pinot Gris, Risling, Elbling, Gewürztraminer og Pinot Noir.

Markerne er de bedst beliggende i Remerschen kaldet ”Half Réimerch” som yder en naturlig beskyttelse til markerne fra dalen og sørene Remerschen, der også giver et generøst mikroklima. Markerne er placeret på dalens skrå sider mod syd.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12 % Akohol

199,00 DKK

PETIT CLOS by Clos Henri Sauvignon Blanc 2016 - ØKOLOGISK

* 4 stjerner og "Best Buy" i Michael Cooper Buyers Guide.

Denne vin fra Clos Henri hedder Petit Clos, og allerede her demonstrerer de mesterligt, at de behersker Sauvignon Blanc druen til perfektion. Druerne kommer fra husets yngre vinstokke, der har en alder mellem 3 og 5 år, og en dyrkningshøjde mellem 85 og 150 meter over havet. Druerne fremstilles i temperaturregulerede rustfri ståltanke, hvor de lagres i tre måneder på sit bundfald efter endt gæring, og kun med enkelte omrøringer for at afrunde vinen og give den tekstur.

Resultatet er en klassisk, fyldig Sauvignon Blanc med stikkelsbær, citrusfrugt og grøn peber, med en perfekt balance af en flot syre og underliggende kridt og flint noter. Vinen binder på fornemmeste vis den gamle verdens rankhed og elegance sammen med den nye verdens frugt og pondus. Vinen anbefales til stærk, krydret mad, lyst fjerkræ, vegetar retter, sushi og asiatisk mad generelt.

* 4 stjerner og "Best Buy" i Michael Cooper Buyers Guide (årgang 2016).
* 93 Point i FMCG Business NZ (årgang 2015)

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

CLOS HENRI:
Henri Bourgeois pionerånd og nysgerrighed førte til 12 års jagt efter nye etableringsmuligheder og det førte i år 2000 til et solidt fodfæste i Marlborough på New Zealand, hvor han investerede i vingården Clos Henri. Marlborough er på sin side ganske forskellig fra Bourgeois-familiens hjemegn, Chavignol i Sancerre, men der er også en lang række karakteristika og fællestræk, der gør det muligt for dem at trække på deres enorme erfaringsgrundlag med dyrkning af Sauvignon Blanc og Pinot Noir. Clos Henris marker blev allerede fra etableringen dyrket efter økologiske principper, hvilket førte til en fuld certificering under BioGro New Zealand i 2013. Det unikke mikroklima, hvor for eksempel meldug ikke er eksisterende, har efterfølgende fristet familien til at indføre biodynamiske praksisser og metoder på markerne. 

Marlborough er nærmest synonym med rene hvidvine fremstillet på Sauvignon Blanc og Chardonnay og rødvine fremstillet på Pinot Noir. De tåler sammenligning med de franske forbilleder, men stilen der generelt er sprød, er mere eksotisk og eksplosiv. Marlborough er det største distrikt og beliggende på syd øen, et solrigt område med lune dagtimer og kølige nætter. Marlborough ligger isoleret af høje bjergkæder på den ene side, og nyder godt af havets kølende effekt på den anden side. Det giver et klima, der er blandt det varmeste og tørreste i New Zealand. Her er dog ikke bagende varmt, men nok til at druerne langsomt bliver stabilt modnet. Sommerdagene ligger på omkring 24 graders varme, mens de kolde sommernætter sørger for, at syren bibeholdes i druerne. Det resulterer i verdensklasses hvidvine og elegante, overdådige rødvine.

 

149,00 DKK

CLOS HENRI Pinot Noir 2012

* CLOS HENRI – EN AF TIDENS MEST SPÆNDENDE NEW ZEALANDSKE VINGÅRDE.

Denne vin fra Clos Henri hedder Petit Clos og er fremstillet af Pinot Noir. Navnet Clos Henri, leder uvilkårligt tankerne på Frankrig, måske endda til Bourgogne, hvor “clos” betegner en lille omsluttet vinmark, og dermed et specifikt, afgrænset  område. Det er den samme autencitet og ægthed, som Bourgeois-familien ønsker at overføre til deres vingård i Wairau Valley i Marlborough. Den franske tradition med en høj beplantningstæthed har de bragt med sig og det resulterer i en indbyrdes kamp mellem vinstokkene, der kæmper om næringen. Det giver færre druer men de opnår til gengælde en langt større koncentration.

Druerne til Petit Clos kommer fra ejendommens yngre Pinot Noir-vinstokke. Druerne gærer i åbne rustfri ståltanke, og lagrer efterfølgende 11 måneder i 7.500 liter store franske
egefade, hvilket medvirker til at understøtte vinens fine balance og tanninstruktur. Vinen har duft og smagsmæssige blomsternoter af lavendel og tørrede rosenblade, samt røde bær med krydrede undertoner. Den er elegant afbalanceret, med en god syre, afrundede tanniner og et let røget islæt fra fadlagringen.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

CLOS HENRI:
Henri Bourgeois pionerånd og nysgerrighed førte til 12 års jagt efter nye etableringsmuligheder og det førte i år 2000 til et solidt fodfæste i Marlborough på New Zealand, hvor han investerede i vingården Clos Henri. Marlborough er på sin side ganske forskellig fra Bourgeois-familiens hjemegn, Chavignol i Sancerre, men der er også en lang række karakteristika og fællestræk, der gør det muligt for dem at trække på deres enorme erfaringsgrundlag med dyrkning af Sauvignon Blanc og Pinot Noir. Clos Henris marker blev allerede fra etableringen dyrket efter økologiske principper, hvilket førte til en fuld certificering under BioGro New Zealand i 2013. Det unikke mikroklima, hvor for eksempel meldug ikke er eksisterende, har efterfølgende fristet familien til at indføre biodynamiske praksisser og metoder på markerne. 

Marlborough er nærmest synonym med rene hvidvine fremstillet på Sauvignon Blanc og Chardonnay og rødvine fremstillet på Pinot Noir. De tåler sammenligning med de franske forbilleder, men stilen der generelt er sprød, er mere eksotisk og eksplosiv. Marlborough er det største distrikt og beliggende på syd øen, et solrigt område med lune dagtimer og kølige nætter. Marlborough ligger isoleret af høje bjergkæder på den ene side, og nyder godt af havets kølende effekt på den anden side. Det giver et klima, der er blandt det varmeste og tørreste i New Zealand. Her er dog ikke bagende varmt, men nok til at druerne langsomt bliver stabilt modnet. Sommerdagene ligger på omkring 24 graders varme, mens de kolde sommernætter sørger for, at syren bibeholdes i druerne. Det resulterer i verdensklasses hvidvine og elegante, overdådige rødvine.

159,00 DKK

Pago de los Balagueses Syrah 2014 - ØKOLOGISK

* NYHED - vidunderlig spansk præmievin.

Vinen har den højeste klassifikation, man kan få i Spanien, nemlig Pago. Den er fremstillet af 100 % Syrah druer fra udvalgte vingårde med lav produktion. Den er kendetegnet ved de tørre forhold, som de over 30 år gamle vinstokke udsættes for, da de de dyrkes "en secano", det vil sige uden vanding og lider næsten indtil stressen truer deres overlevelse. Resultatet er en vin med lav syre og stor koncentration. Vinen er lagret i 10 måneder i franske egetræsfade - 70 % på ny eg og 30 % på brugt egetræsfade efterfulgt af 1 års ældning på flaske.
 
Vinen har en dyb rubinrød farve med lilla highlights, stærk aromatisk intensitet af rød og sort moden frugt, violette blomsternoter med krydderier fra fadlagringen. I ganen opleves rigelig frugt af sorte og røde kirsebær med cremet kompleksitet, fine tanniner og absolut en blød, godt balancenceret og struktureret, men samtidig elegant, vin med en vidunderlig lang eftersmag.

Test:
* 93 point af Guía Peñín - 2017
* 92 point af Guía ABC - 2016
* Guldmedalje af International Vin Guide Catavinum - 2016
 
1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl - 14,5 % alkohol..


Pago de Los Balagueses er et privilegeret sted til dyrkning af druer, omgivet af fyrreskov, egetræer og aromatiske planter, der ligger inde i naturparken. Syrah og Grenache druer er de fremherskende sorter, plus en lille grund med Merlot og Chardonnay. Bodegas Vegalfaro ligger i det indre af provinsen Valencia, i regionen La Plana de Requena-Utiel. Druerne kommer udelukkende fra deres egne marker fra tre vingårde bestående af 60 hektar. Alle vinstokke og vine er økologisk certificeret. 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Pago de los Balagueses Garnacha Tintorera - Merlot 2014 - ØKOLOGISK

* NYHED - vidunderlig spansk præmievin.

Vinen har den højeste klassifikation, man kan få i Spanien, nemlig Pago. Den er fremstillet af 70 % Garnacha Tintorera druer (70%) og 30 % Merlot  druer fra udvalgte vingårde med lav produktion. Den er kendetegnet ved de tørre forhold, som de over 30 år gamle vinstokke udsættes for, da de de dyrkes "en secano", det vil sige uden vanding og lider næsten indtil stressen truer deres overlevelse. Resultatet er en vin med lav syre og stor koncentration. Den er fremstillet efter de "traditionelle metoder" for vinproduktion. Vinen er lagret i 10 måneder i 225 liters franske egetræsfade - 70 % på nye og 30 % på brugte egetræsfade samt et år på flaske. 

Vinen har en dyb kirsebærrød farve, stærk intens bouquet af lilla blomster, meget modne sorte frugter, frisk balsamico med toast og vaniljekrydderier, der udvikler sig under iltning. Vinen har en medium krop med smidige bløde tanniner, små søde, sorte frugter, balanceret syre med en flot vedvarende finish med lakrids eftersmag.

Test:

* 93 point af Guía Peñín - 2017
* Guldmedalje i International Contest of Wines and Spirits CINVE - 2016
* Guldmedalje af International Wine Guide Catavinum - 2016
* Bronzemedalje af Decanter - 2016

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl - 14,5 % alkohol..


Pago de Los Balagueses er et privilegeret sted til dyrkning af druer, omgivet af fyrreskov, egetræer og aromatiske planter, der ligger inde i naturparken. Syrah og Grenache druer er de fremherskende sorter, plus en lille grund med Merlot og Chardonnay. Bodegas Vegalfaro ligger i det indre af provinsen Valencia, i regionen La Plana de Requena-Utiel. Druerne kommer udelukkende fra deres egne marker fra tre vingårde bestående af 60 hektar. Alle vinstokke og vine er økologisk certificeret. 

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Pago de los Balagueses Chardonnay 2015 - ØKOLOGISK

* NYHED - silkeblød spansk præmievin.

Vinen har den højeste klassifikation, man kan få i Spanien, nemlig Pago. Den er fremstillet af 100 % Chardonnay druer fra over 30 år gamle vinstokke fra udvalgte vingårde med lav produktion. Vinen er fremstillet efter "traditionelle metoder" og lagret i 6 måneder i 225 liter franske egetræsfade – 70 % på nye og 30 % på brugte egetræsfade samt 1 år på flaske. Derudover anvendes teknikken ”Lee Stirring" i fadene ved hjælp af en håndholdt stang for at opnå en rigere, fylde i ganen.

Vinen har en skinnende bleggul farve. Bouqueten er meget intens med noter af sten, tropisk frugt med cremet vanilje, cedertræ og gærsmag. Smagen er silkeblød med honning noter og en livlig syre i ganen, røgfyldte vanilje, eksotisk frugt samt en dejlig vedvarende finish.

Test:
* 90 point af Guía Peñin – 2016

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl - 13,5 % alkohol.

 

Pago de Los Balagueses er et privilegeret sted til dyrkning af druer, omgivet af fyrreskov, egetræer og aromatiske planter, der ligger inde i naturparken. Syrah og Grenache druer er de fremherskende sorter, plus en lille grund med Merlot og Chardonnay. Bodegas Vegalfaro ligger i det indre af provinsen Valencia, i regionen La Plana de Requena-Utiel. Druerne kommer udelukkende fra deres egne marker fra tre vingårde bestående af 60 hektar. Alle vinstokke og vine er økologisk certificeret. 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

COS MOS White - Organic Wine

* NYHED - spansk organisk vin med medium krop og frisk eftersmag.

Cosmos White - Organic Wine er en dejlig vin med en klar, lysegul farve med grønne nuancer.

Vinen har friske aromaer af citron, lime, ferskner og moden ananas. I ganen opleves vinen meget frugtrig og med en medium krop, en behagelig syre og en medium eftersmag.

Produktionen omfatter økologiske vine, hvor den kendte og dygtige vinmager David Tofterup er med inde over produktionen.

Vinen anbefales til lys fisk, skaldyr, spansk tapas og ikke alt for kraftfulde retter. Elegant vin til elegant mad. Vi anbefaler at serverer Cosmos White ved en temperatur på 6-8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler