Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

En af de helt store trends, der er oppe i tiden, er økologiske vine. Derfor omlægger flere og flere producenter også deres produktion til vin af økologisk dyrkede druer. Hos Slagelse VinKompagni finder du et spændende udvalg af økologiske vine inden for både rødvin, hvidvin, rosévin og mousserende vin. Vinene kommer fra Frankrig, Italien og Spanien.  Det er alle vine, der udover at være økologiske også er vine, der smager fremragende, så du får mulighed for at kombinere ønsket om bæredygtighed og samtidig få vine af god kvalitet. Køb dine økologiske vin i vores spændende butik i Slagelse eller bestil online og få vinen leveret direkte til din dør. Du ser udvalget samlet herunder og ønsker du råd og vejledning, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Sorter resultater:

* Fantastisk lækker frisk Provence Rose. En økologisk rosé af en meget høj kvalitet. Vinen har en fantastisk duft af frugt og hvide blomster. Smagen er domineret af fersken, citrus og æble, der efterlader en fantastisk smag i munden af sommer og sol.

89,00 DKK 119,00 DKK (spar 30,00 DKK)

* FANTASTISK VIN. Vinen er 2. vinen fra Ollier Taillefer. Den er lavet af yngre vinstokke, men har samme karakter som 1. vinen dog uden dennes dybde og mange smagsnuancer. Den dufter og smager af mange frugter med en krydret smag. En dejlig drikkemoden og let vin.

89,00 DKK 115,00 DKK (spar 26,00 DKK)

* Økologisk Topvin fra dette lidt ukendte område i Frankrig. Vinen er sammensat af 50 % Syrah og 50 % Grenache fra op til 40 år gamle vinstokke. Den har en flot rød farve og duft af mørk frugt, kirsebær og tobak. Vinen er kraftig med smag af peber, lakrids og en masse lækker frugt. 

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

* Fantastisk økologisk Prosecco. Denne mousserende vin har fine, vedvarende bobler. Dens duft er aromatisk og tilpas stærk. Smagen er raffineret, fuld af frugter og blomsteragtig. Det er en særdeles velsmagende og populær mousserende vin med en afbalanceret syrlighed og tør eftersmag.

99,00 DKK 125,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Fantastisk økologisk hvidvin fra Ollier Taillefer. Økologisk vin, der er lavet på håndplukkede druer af typen Roussanne og Rolle. Det er en rig vin - frisk frugtaftig, fed, cremet med mineralske noter med og med fadpræg. Anbefales som aperitif, eller sammen med fjerkræ, grillet fisk og ost. 

99,95 DKK 139,00 DKK (spar 39,05 DKK)

Denne Pinot Gris har en frisk ren smag. Den er cremet og frugtagtig med noter af hvide blomster og abrikos. Vinen går godt til fed fisk og kraftige oste, men kan også drikkes i utide på terrassen. Vinen har en behagelig syrlighed, meget frisk, og gode noter af mineralitet. Alle vil opdage hints af citrus og pære, men også tørrede frugter, samt varianter af nødder og toast.

199,00 DKK

* 4 stjerner og "Best Buy" i Michael Cooper Buyers Guide. Denne vin er en klassisk, fyldig Sauvignon Blanc med stikkelsbær, citrusfrugt og grøn peber, med en perfekt balance af en flot syre og underliggende kridt og flint noter. Vinen binder på fornemmeste vis den gamle verdens rankhed og elegance sammen med den nye verdens frugt og pondus. 

149,00 DKK

* CLOS HENRI – EN AF TIDENS MEST SPÆNDENDE NEW ZEALANDSKE VINGÅRDE. Druerne til Petit Clos kommer fra ejendommens yngre Pinot Noir-vinstokke. Druerne lagrer i 11 måneder i store franske egefade. Vinen er elegant afbalanceret, med en god syre, afrundede tanniner og et let røget islæt fra fadlagringen.

159,00 DKK

* NYHED - vidunderlig spansk præmievin. Vinen har en dyb rubinrød farve med lilla highlights, stærk aromatisk intensitet af rød og sort moden frugt, violette blomsternoter med krydderier fra fadlagringen. I ganen opleves rigelig frugt af sorte og røde kirsebær med cremet kompleksitet, fine tanniner og absolut en blød, godt balancenceret og struktureret, men samtidig elegant, vin med en vidunderlig lang eftersmag.

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

* NYHED - vidunderlig spansk præmievin. Vinen har en dyb kirsebærrød farve, stærk intens bouquet af lilla blomster, meget modne sorte frugter, frisk balsamico med toast og vaniljekrydderier, der udvikler sig under iltning. Vinen har en medium krop med smidige bløde tanniner, små søde, sorte frugter, balanceret syre med en flot vedvarende finish med lakrids eftersmag.

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

* NYHED - silkeblød spansk præmievin. Vinen har en skinnende bleggul farve. Bouqueten er meget intens med noter af sten, tropisk frugt med cremet vanilje, cedertræ og gærsmag. Smagen er silkeblød med honning noter og en livlig syre i ganen, røgfyldte vanilje, eksotisk frugt samt en dejlig vedvarende finish.

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler