Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Forslag til den perfekte gave til DIN MOR TIL MORS DAG:

Ønsker du at forkæle din mor til Mors dag eller en hvilken som helst anden dag, så er her nogle bud på en gave. 

Slagelse Vinkompagni har et spændende udvalg af vin, lækkerier og bobler - med særlig fokus på kvinder.

Er der ikke lige det du søger, så tøv ikke med at kontakte os i butikken eller på telefon 58 56 14 00. Vi hjælper dig gerne.

Sorter resultater:

Viña Cecilia Moscato Rose mousserende Frizzante 2018  ***** Delikat frisk og lækker Moscato sødme! * Damernes favorit.

* GODT KØB!

Moscato i høj kvalitet med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Muskat druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og et naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørstslukker.

Vina Cecilia Moscato Rose er så sprød og frisk som en drue plukket fra vinstokken og med en tilfredsstillende kilden på tungen af lidt mousserende. Aromaen er smukt afbalanceret og består af søde bærfrugter, lime og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme.

Druesammensætning er 96 % Moscato og 4 % Garnacha..

Moscato af denne type kan nydes til velkomst, barbecue fest, lettere krydret kyllingeretter, dem som kan lide vin med lidt sødme, eller bare til ren nydelse...

Server denne skønne moscato ved 5-7 grader

Test:

***** 4,1 Point i Vivino

***** Silver Medal Mundus Vini 2018

Citat oversat fra Oz Clarke:
Oz Clarke beklager med rette, at Muscat druen "behandles med afslappet foragt af de fleste vindrikkere". Og alligevel er den lige så gammel som selve vinen og så alsidig, at den kan gøre fremragende vin sød, medium, tør, mousserende eller befæstet. De indviede elsker den for dens fantastiske, eksotiske parfume og det faktum, at det måske er den eneste vin, der faktisk smager af friske druer. Så nyd uden videre denne Moscato Rose, der er en moderne, frugtagtig, perlevin fra solbeskinnede Valencia. Nyd den forsigtigt afkølet - alene, med grillede rejer eller fx en sommer bær-frugtsalat.

*** Fremragende moscato, lys mousserende rosé. "Særlig favorit til damerne"

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 5 % Alkohol.

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Viña Cecilia Moscato White mousserende Frizzante 2018.. * Denne Moscato er delikat frisk med en lækker sødme!

* GODT KØB! ***** Damernes favorit Moscato..

Med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Muskat druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og et naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørstslukker.

Moscato Vina Cecilia blanco er så sprød og frisk som en drue plukket fra vinstokken og med en tilfredsstillende kilden på tungen af lidt mousserende. Aromaen er smukt afbalanceret og består af søde bærfrugter, lime og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme. Vin smager som sød hvidvin, ikke sød sød, men som lækker hvidvin.

Moscato som denne kan nydes til velkomst, barbecue fest, lettere krydret kyllingeretter, dem som kan lide vin med lidt sødme, chokoladekage eller bare til ren nydelse...

Server denne moscato ved 5-7 grader

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 5 % Alkohol.

 

Moscato Valencia

Valencia hører til blandt de varmeste områder i Spanien, hvor temperaturen om sommeren nærmer sig de 40 grader. En forbedret teknik i kældrene og tidligere plukning af moscato druerne, inden de bliver overmodne, har gjort at man kan lave en så flot moscato i meget høj kvalitet.

Vinen bliver produceret i den østlige del af Valencia området, det bedste område til dyrkning af Moscato druer, da området er under indflydelse af vinde fra Middelhavet og derfor knap så varmt som længere inde i landet.

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Milestone White Zinfandel Rosé - California *** Lækker frisk Rosé hit til sommerhygge. Det er en lækker frisk og frugtrig rosé med en flot laksefarvet kulør. I næsen udtrykker vinen masser af jordbær, lidt blåbær, roser samt lettere sødme. I smagen er den blød, cremet, frisk og fyldig med god eftersmag af jordbær, friske skovbær, lidt lime toner, god mineralitet og afslutter med lette toner af muscatnød, 

Vinen er lavet i det solrige californien i USA, hvor druerne får masser af solskin og varme i størstedelen af dagen. Druerne modnes og giver den rette fylde og sødme til vinen.

En rosévin, der er perfekt til de dejlige grillaftener med salater, kylling, lys fisk, krydret retter, eller blot til ren nydelse og festlige stunder.

Serveringstemperatur: 8–10 grader.

En kasse indeholder 6 flasker – 12 % Alkohol.

49,95 DKK 75,00 DKK (spar 25,05 DKK)

Barone Montalto Rosso Terre Siciliane IGT Passivento har fået *** Guldmedaljevin med guldmedalje fra det 22. Berliner Wein Trophy 2018 / *** Guldmedalje fra AWC Vienna 2018. Det er en kraftfuld, fyldig og blød rødvin fra det solbeskinnede Sicilien. Vinen er produceret på øens "egen" drue - Nero d'Avola, der i denne fortolkning byder på en bærmættet, tæt vin med blid struktur, hvor de har pudslet om alle detaljer. Duft og smag er domineret af tætte skovbæraromaer med brombærlikør, sorte kirsebær og blåbær. PASSIVENTO (Appassimento) stilen skinner tydeligt igennem med stor stoflighed i vinen og en snert af sødmefuld, tørret frugt.

Vinen kan med stort velbehag nydes nu til kraftigere stege eller gryderetter, ligesom vildt er et indlysende match. Nyd vinen nu ved en serveringstemperatur på cirka 16 grader eller gem vinen yderligere et par år, hvorefter den bør serveres en grad eller to varmere i takt med at frugtsødmen fortager sig og lagringsaromaerne dukker op. 

Perfekt til saftfulde grillede bøffer med peber, samt fede oste.

Præmier:
* Guldmedalje af det 22. Berliner Wein Trophy i 2018 (årgang 2017)
* Guldmedalje af AWC Vienna 2018 - International Wine Challenge (årgang 2017)

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. - 14 % Alkohol.


Barone Montalto dyrker Nero d'Avola med stor succes i den vestligt beliggende Belice-dals grusede jord i en højde på 350-500 meter over havet, hvor vekselvirkningen mellem høje dagtemperaturer og kølige nætter giver både modenhed og friskhed i druerne. For at booste druernes naturlige koncentration har en andel af drueklaserne fået lov at tørre lidt ind på vinstokkene, den såkaldte ’appassimento-metode’. Herved opkoncentreres sukker- og aromastoffer i druerne, hvilket tilføjer vinen en signatur, der kan minde om en god Valpolicella Ripasso.

Vinen er gæret i Barone Montaltos moderne vineri i Santa Ninfa i 15 dage under temperaturkontrol med intens maceration, hvorefter den inden sammenstikning lagres 4 måneder på franske 2. og 3. års fade. Dette mikrooxiderer denne antioxidante drue uden at bidrage med markante aromatiske komponenter. 

69,95 DKK 119,00 DKK (spar 49,05 DKK)

Barone Montalto Bianco Passivento "Collezione di Famiglia" 2017 * en dejlig "hyggevin" - nu også som hvidvin. Koncentration og friskhed går ubesværet hånd i hånd hos sicilienske Barone Montalto, der har skabt en fyldig og aromatisk hvidvin af husets bedste druer. Duften byder på fersken, citrus og lidt tropisk frugt i form af melon og mango samt lidt blomstrede undertoner. Smagen er fyldig, frisk og intens med stor vedholdenhed i eftersmagen. For at booste druernes naturlige koncentration har en lille andel af drueklaserne fået lov at tørre lidt ind på vinstokkene. På den måde opkoncentreres sukker- og aromastoffer i druerne. Blendet udgøres af Sauvignon Blanc, Viognier, Cataratto samt en anelse Muscat, der til sammen giver en fornem balance mellem fylde og friskhed.

Montalto Collezione di Famiglia Bianco vil være en velegnet ledsager til en bred vifte af retter med fisk og skaldyr, lettere retter med gris, kalv og fjerkræ vil også stå flot til vinen. Vi anbefaler en serveringstemperatur på 6-8 grader.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. - 12,5 % Alkohol.


’Collezione di Famiglia’ er husets topvin, hvor der er puslet om alle detaljer. Barone Montalto dyrker druerne i den vestligt beliggende Belice-dals sandholdige kalksten i en højde på helt op til 600 meter over havet. Her giver vekselvirkningen mellem høje dagtemperaturer og kølige nætter både modenhed og friskhed i hvidvinsdruerne. For at booste druernes naturlige koncentration har en lille andel af drueklaserne fået lov at tørre lidt ind på vinstokkene, den såkaldte ’appassimento-metode’. Herved opkoncentreres sukker- og aromastoffer i druerne, så den færdige vin får et ekstra ’vitamintilskud’. 

69,95 DKK 119,00 DKK (spar 49,05 DKK)

MAYNARD´s PINK Portvin blev ikke spået mange chancer i begyndelsen, men blot et par år efter den første introduktion, er produktet en stor succes. Vinen har en flot indbydende, klar og strålende hindbærfarve. Duften er fyldt med søde modne jordbær og hindbær samt nuancer af tropiske frugter. Vi anbefaler at servere denne charme- bombe kold på en varm sommerdag, gerne over knust is. Men den er også perfekt som aperitif ledsaget af mandler og oliven. I kombination med lettere og søde desserter som is, frugt og så videre er Maynard´s Pink portvin også helt forrygende.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 19,5 % Alkohol.

 

Maynards Portvin:

Søsterhus til Barão de Vilar - er adelstitlen på det yngste og tilmed mindste portvinshus, ejet af den kendte portvinsfamilie, van Zeller, som igennem tiderne har været involveret i flere af portinshistoriens mest betydende huse, såsom Kopke, Burmester, Borges og ikke mindst Quinta do Noval, som familien i 1993 solgte til et fransk forsikringsselskab, grundet evige skænderier i familien om formuen?.

Siden 1998 og efter en femårig konkurrenceklausuls-pause, blev Barão de Vilar etableret i Novals tidligere lodge i Vila Nova de Gaia og langsomt blev en bred stribe af kvalitetsvine lagt til porteføljen, dels af indkøbte vine og fra og med topårgangen 1994 derefter udvidet med egne vine, vinificeret traditionelt under Àlvaro van Zellers kyndige ledelse med fodtrampede druer i lagares. 
Det stod hurtigt klart, at kvalitet er en mærkesag for familien, og alle vinene fra van Zellernes lille portvinshus udmærker sig med topkvalitet indenfor så forskellige typer som LBV, Vintage og de fadlagrede Tawnies.

Mængderne er meget beskedne og ligeså husets beskedne lodge, som blev overtaget fra Noval i Rua Cândido do Reis i Vila Nova de Gaia. Der hersker med andre ord en meget familiær atmosfære over den lidenhed, man mødes med - især sammenlignet med de kapitalstærke portvinshuse med velsmurte marketingsbudgetter og show-rooms.

89,00 DKK 129,00 DKK (spar 40,00 DKK)

NERONE Negroamaro / Primitivo Puglia IGP 2017 **** i BT - Vinen er lavet på de absolut bedste druer af Negroamaro og Primitivo.

Vinen har en charmerende frugtagtig, blød og cremet smag, med en intens aroma af solmodne hindbær, blommer og krydderier, der ender med en dejlig frisk sødme. En rigtig frugtrig Rosso Grande vin.

NERONE er en perfekt ledsager til oksekød, svinekød, pastaretter og modne oste eller blot til at drikke uden mad.

Serveringstemperatur: 16-18 grader

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13 % Alkohol.

59,00 DKK 99,95 DKK (spar 40,95 DKK)

Le Contesse Prosecco Extra Dry Elegance - 75 cl. *** Unik, mousserende når det er bedst med Prosecco. Et af italiens bedste og topsælgende Prosecco vinhuse. Familien Bonotto har specialiseret sig i produktion af højt værdsatte mousserende vine og DOC vine. Le Contesse prosecco er frisk med en fyldig bouquet, duft af grønne æbler, strågul farve, elegante fine bobler med en cremet og blød eftersmag.

Denne Prosecco er halvtør, men ikke i smagen, hvor den udgiver friskhed, og lækker med masser af fedme i vinen.

Server denne prosecco til lette frokostretter, tapas, skaldyr og fisk, pate, som velkomst , let buffet eller til ren nydelse.

Serveres ved 6-8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 11 % Alkohol.

Vinhuset

Familien Bonotto har specialiseret sig i produktion af højt værdsatte mousserende vine og DOC vine.

Le Contesse er placeret på den smukke fod af Conegliano og Valdobbiandene. Intet mangler på denne vinfremstillingsvirksomhed, og er udstyret med den mest up to date-teknologi.

Med erfarne ønologer sikre det Le Contesse´s succes i at lave høj kvalitet at mousserende prosecco vine.

Prosecco-druen ses stort set kun dyrket i Norditalien, men det må tilskrives sortens tendens til at modne ret sent (og dermed risikere at blive udsat for hagl eller frost), som har holdt de andre europæiske vinlande fra at "adoptere" druen. Prosecco kendetegnes ved dens elegance og sprøde frugt, som munder ud i et delikat "bid" af mandel, som gør vinen fantastisk velegnet til at ledsage en bred vifte af gastronomi.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,95 DKK 119,00 DKK (spar 49,05 DKK)

Apéro Aperitivo Amaro Originale 100 cl. - 15 % * Alle større Norditalienske byer laver deres egen version af likøren, der bruges i den populære drink - Spritz. Apéro Aperitivo Original kommer fra Torino i det nordvestlige Italien. Den er lavet på naturlige smagsgivere og holder 15 % alkohol.

Smagen er en dejlig afbalanceret version af den klassiske og velkendte bittersøde likør.

Spritz:
Den populære drink - Spritz blev opfundet i 1800-tallet og stammer oprindeligt fra Venedig i Norditalien, dengang Venedig var besat af det østrigske imperium. Dengang lavede man en læskende drik af lige dele mousserende rød- eller hvidvin og lige dele vand. Det gjorde vinene lettere for de østrigske soldater og diplomater, der ikke var vant til den kraftige smag
og høje alkohol i de italienske vine.

I starten af 1900-tallet kom udbredelsen af soda-sifonen og dermed blev det muligt at lave en Spritz med almindelige vine uden brus tilsat vand med brus og stadig få den perlende effekt i en
Spritz. I dag har Spritz udviklet sig til en meget populær drink, der er baseret på den kendte orange-røde bittersøde likør og mousserende vin.


Opskrift på Spritz:

1 del Apéro Aperitivo Amaro Originale
2 dele mousserende vin (vi anbefaler Le Contesse Extra Dry Elegance)
1 del Mineralvand med brus

Fyld et vinglas op med isterninger. Tilsæt Apéro og hæld derefter mousserende vinn og mineralvand i. Rør forsigtigt i drinken med en ske eller rørepind, og pynt med appelsinskive og måske en stilk mynte.

Flasken indeholder 100 cl. - 15 % alkohol.
125,00 DKK 149,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Prosecco Pinot "Rose" Cuvee Brut - Le Contesse

* Prosecco Pinot "Rose" Cuvee Brut.

Moussende når det er bedst med Prosecco. Frisk, lettere fyldig bouquet med en lækker cremet og blød eftersmag. Lyserød farve med bouquet af lette bær.

Nyd den som velkomst, aperitif, buffet eller til ren nydelse. Serveres ved 6-8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  11 % Alkohol.

Le Contesse.. Familien Bonotto, blev grundlagt i begyndelsen af halvfjerdserne og har specialiseret sig i produktion af højt værdsatte mousserende vine og DOC vine.

Le Contesse er placeret på den smukke fod af Conegliano og Valdobbiandene.
I
ntet mangler på denne vinfremstillingsvirksomhed, og er udstyret med den mest up to date-teknologi.

Med erfarne ønologer sikre det Le Contesse´s succes i at lave høj kvalitet at mousserende vine, gæret naturligt og kun bruge de bedste druer.

 

Prosecco-druen ses stort set kun dyrket i Norditalien, men det må tilskrives sortens tendens til at modne ret sent (og dermed risikere at blive udsat for hagl eller frost), som har holdt de andre europæiske vinlande fra at "adoptere" druen. Prosecco-vin kendetegnes ved dens elegance og sprøde frugt, som munder ud i et delikat "bid" af mandel, som gør vinen fantastisk velegnet til at ledsage en bred vifte af gastronomi.

 

Prosecco Cuvee Conegliano e Valdobbiandene DOC er husets visitkort, og har en fin mousse og en dejlig imødekommende bouquet af hvide blomster. Smagen er i god balance mellem friskhed og fylde, med en eftersmag af æble og nødder. Vinen gærer naturligt.

Serveres kold ved 7-8 grader.

Anbefales til: Apéritif og velkomst. Lette retter med fisk og skaldyr, fjerkræ, svinekød, paté og skinke, evt. frugtdesserter..

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

75,00 DKK 98,00 DKK (spar 23,00 DKK)


Coca Virksomhedsprofil
COCA Chokolade blev til i 1999 og har til huse i Kolding, hvorfra produkterne distribueres til deres kunder, fordelt over hele Skandinavien.

De leverer og sælger luksus chokolade under COCA navnet eller pakket og distribueret i din virksomheds eget design. Coca ved, det er vigtigt at skille sig ud - derfor lytter de også gerne, hvis du har specifikke ønsker.

COCA Chokolade beskæftiger 15 faste medarbejdere og har adgang til en fuld skalerbar kapacitet i og udenfor højsæsonen.

Coca har ca. 800 aktive kunder i Danmark, fordelt over Gavevirksomheder, Detail samt Hotel & Restaurant. 

LIDT OM COCA CHOKOLADE
Produkterne spænder bredt med kerne af alt fra nougat, nødder og mandler til specielle smagsvarianter. Deres marcipanprodukter produceres i Danmark efter egen opskrift. Alle råvarer produceres af kvalitetssikre producenter i Belgien, Italien og Spanien. Leverandører, der er kendt for høj kvalitet, hvilket blandt andet udmærker sig ved et højt kakaoindhold på op til 77%.

Chokoladen produceres af naturens egne råvarer og pakkes efter bestilling. Derfor kan du være sikker på helt friske varer med holdbarhed på 6-9 måneder for de fleste af produkterne. 
Chokoladen bliver forarbejdet efter originale opskrifter, og hvert enkelt stykke har været gennem op til 8 arbejdsprocesser, inden det smeltes på tungen.

69,00 DKK


Coca Virksomhedsprofil
COCA Chokolade blev til i 1999 og har til huse i Kolding, hvorfra produkterne distribueres til deres kunder, fordelt over hele Skandinavien.

De leverer og sælger luksus chokolade under COCA navnet eller pakket og distribueret i din virksomheds eget design. Coca ved, det er vigtigt at skille sig ud - derfor lytter de også gerne, hvis du har specifikke ønsker.

COCA Chokolade beskæftiger 15 faste medarbejdere og har adgang til en fuld skalerbar kapacitet i og udenfor højsæsonen.

Coca har ca. 800 aktive kunder i Danmark, fordelt over Gavevirksomheder, Detail samt Hotel & Restaurant. 

LIDT OM COCA CHOKOLADE
Produkterne spænder bredt med kerne af alt fra nougat, nødder og mandler til specielle smagsvarianter. Deres marcipanprodukter produceres i Danmark efter egen opskrift. Alle råvarer produceres af kvalitetssikre producenter i Belgien, Italien og Spanien. Leverandører, der er kendt for høj kvalitet, hvilket blandt andet udmærker sig ved et højt kakaoindhold på op til 77%.

Chokoladen produceres af naturens egne råvarer og pakkes efter bestilling. Derfor kan du være sikker på helt friske varer med holdbarhed på 6-9 måneder for de fleste af produkterne. 
Chokoladen bliver forarbejdet efter originale opskrifter, og hvert enkelt stykke har været gennem op til 8 arbejdsprocesser, inden det smeltes på tungen.

89,00 DKK

Ponte Vecchio Moscato Rose Pink ***** EN MEGET FORFRISKENDE ROSE MOSCATO - MED NATURLIGE BOBLER..

* GODT KØB!

Denne Moscato Rosé har en lys pink farve som kirsebærblomster med fine, delikate bobler. I næsen dufter den smukt af blomster aromaer som Jasmin, Orangeblomster, kaprifolier og anis. I munden kommer alkoholen kun lidt frem, smagen er meget forfriskende med en rig frugtsmag og en fremragende balance mellem sødme og syre.

Ponte Vecchio er lavet på Moscato og Tempranillo druer efter Frizzante metoden, hvilket vil sige, at der er tale om en let mousserende vin, hvor anden gæringen foregår i særlige tryktanke. Efter dannelsen af boblerne tappes vinen på flaske. Frizzante har et tryk på ca. 2,5 bar, hvilket er ca. halvdelen af en Spumante eller Champagne. For at fange de naturlige frugtaromaer fra Moscato druen, har de udelukket stilkene, så kun selve druerne er med, og efterfølgende er de udvalgte druer presset meget forsigtigt.  

Anbefales at servere afkølet ved en temperatur på 5-7 grader til Middelhavsretter, som for eksempel salater, pasta og paella, samt til krydrede og asiatiske retter, herunder søde og sure retter, thailandske karryretter, velkomst eller bare ren nydelse..

Præmier:
* Sølvmedalje – Berliner Wein Trophy

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 9% Alkohol.
 

Moscato

Ponte Vecchio er den mest berømte bro i Firenze, der går helt tilbage til det 16. århundrede, hvilket især bemærkes i butikkerne, der løber langs broen. I middelalderen husede butikkerne garverier og smede, i dag er lejerne guld og sølvsmede. De naturligt mousserende Ponte Vecchio Moscato Frizzante er særligt forfriskende på grund af deres lave alkoholprocent, fine og velintegrerede bobler og søde frugtagtige noter.

69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Quevedo Rosé Port - "Pink Port"

Pink Port blev ikke spået mange chancer i begyndelsen, men blot et par år efter den første introduktion, er produktet en stor succes.

Vinen har en flot indbydende, klar og strålende hindbærfarve. Duften er fyldt med søde modne jordbær og hindbær samt nuancer af tropiske frugter. Server f.eks. denne charme-bombe kold på en varm sommerdag, gerne over knust is. Den er også perfekt som aperitif ledsaget af mandler og oliven. I kombination med lettere og søde desserter som is, frugt osv. er vinen også helt forrygende.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  - 19,5 % alkohol.
 

Familien Quevedo har ejet markerne og vingården i generationer. I 70'erne og 80'erne udbyggede familien deres gård, Quinta da Alegria, og i 1991 var man klar til at lancere sig som selvstændigt mærke. Det er stadig en familieejet virksomhed, der er beliggende i hjertet af den smukke Douro-dal. Alle husets druer bliver plukket manuelt i små kasser og derefter bragt til kælderen. Der bliver kun plukket i de kølige morgentimer og efter afstilkning presses druerne. En forfriskende nyhed i portvinsbranchen er ”Pink Port”, der er denne klassiske regions seneste bud på en moderne dessertvin. I begyndelsen blev vinen ikke spået mange chancer, men blot et par år efter den første introduktion, er produktet så stor en succes, at de fleste portvinshuse nu har Pink Port i sortimentet. I produktionen af Pink Port er skindkontakten kort. Vinen gærer efterfølgende ved lav temperatur i 10 dage, inden tilsætningen af alkohol.

129,00 DKK 139,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Côte des Roses Rose Gerard Bertrand AOP 2017 Magnum 150 cl.

*** Virkelig lækker Rosevin! Vi er meget stolte over at repræsentere Gérard Bertrands storslåede vin i Danmark –  der i Frankrig er listet på en stor del af landets trestjernede restauranter! Duften er indbydende med lækre toner af sommerbær, pink grape, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugt og syre samt meget fin længde på eftersmagen.

Sydfrankrig er ofte blevet betegnet som Frankrigs svar på Californien. I den forbindelse er sammenligningen kun baseret på varmen. For varmt er der. Faktisk de senere år for varmt. Man fattes vand. Det betyder, at vinstokkene tørster. De sætter få druer. Lavere udbytter til følge. Koncentrerede vine. Sorte. Og vigtigst af alt. Komplekse. For hvad Californien har i tæthed, har Sydfrankrig i nuancerigdom og fransk frækhed.

Det er håndværkere, der er på spil her. Ikke “Dress suit business men”. Der er jord under neglene og et hjerte, der banker hårdere end solen i den tørre jord. Man er generelt ikke god til markedsføring. Så hele regionen lider under, at forbrugeren ikke kender forskellen på en Roussillon og en Saint Saturnin. Men det er Gérard Bertrand i fuld gang med at lave om på!

Vinen er lavet på Grenache Noir, Syrah og Cinsault.

Perfekt ledsager til skaldyr, lys fisk, lette pastaretter, kylling samt aperitif.

Serveringstemperatur bedst ved 8-10 grader

 

Gérard Bertrand er en stor mand med en stor karisma.
Han var tidligere kendt og elsket i Frankrig som rugbyspiller. Men han besluttede at tage en ny udfordring op og lagde derfor støvlerne på hylden efter en lang, succesfuld karriere. I 1992 overtog han ledelsen af sin fars vingård, Domaine de Villemajou, med den målsætning, at han ville højne standarden, ikke bare for vingården, men for hele området Han vil være for Sydfrankrig, hvad Guigal er for Rhône. Et navn folk kan læne sig op ad, om end de ikke orker at sætte sig ind i detaljerne. Og han har et mere end unikt sortiment at gå på opdagelse i.
Siden overtagelsen har Gérard Bertrand nemlig investeret i endnu flere vinmarker, fordelt over regioner som Corbières, Minervois og Côteaux de Languedoc, så han i dag har hele 470 ha ”under fod”. Yderligere er han gået i partnerskab med 40 andre lokale producenter, som nøje følger hans visioner for kvalitet i vinmarken, for så - når høsten er overstået - at sælge druerne til ham.

* Vi er meget stolte over at repræsentere Gérard Bertrands storslåede vine i Danmark – vine, der i Frankrig er listet på en stor del af landets trestjernede restauranter!

Côte des Roses Rosé laves af en blanding af druer, som, dels opkøbes hos faste drueleverandører, dels hentes fra nogle af Gérard Bertrands mange ejendomme. Denne fleksibilitet, når druerne til mosten skal udvælges, betyder, at Gérard udelukkende kan benytte sig af druer fra de ejendomme, som har haft de bedste vilkår under høsten. Resultatet af dette er en vin med en konstant høj kvalitet. 
En enkelt kommentar bør falde omkring selve flasken, der er tegnet af en ung designer fra École Boulle, og hvis bund ligner en rosenknop, der er på vej til at springe ud.

Vinifikation
Via saignée, hvor man lader mosten have skindkontakt ved 10 grader, før man dræner den nu pinkfarvede most over i gæringstanken, hvor den påbegynder den alkoholiske gæring uden skindkontakt ved 18-20 grader. Der fokuseres dog meget på selve presningen af mosten, hvilket finder sted i pneumatic presse, hvor det kun er den første og mest syreholdige del af mosten, der medtages i blandingen. Dette giver en mere sprød rosé med en større friskhed.

En kasse indeholder 1 flaske – 150 cl. Magnum  13 % Alkohol

249,00 DKK 280,00 DKK (spar 31,00 DKK)

Côte des Roses Rose Gerard Bertrand AOP 2017

*** Virkelig lækker Rosevin! Vi er meget stolte over at repræsentere Gérard Bertrands storslåede vin i Danmark –  der i Frankrig er listet på en stor del af landets trestjernede restauranter! Duften er indbydende med lækre toner af sommerbær, pink grape, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugt og syre samt meget fin længde på eftersmagen.

Sydfrankrig er ofte blevet betegnet som Frankrigs svar på Californien. I den forbindelse er sammenligningen kun baseret på varmen. For varmt er der. Faktisk de senere år for varmt. Man fattes vand. Det betyder, at vinstokkene tørster. De sætter få druer. Lavere udbytter til følge. Koncentrerede vine. Sorte. Og vigtigst af alt. Komplekse. For hvad Californien har i tæthed, har Sydfrankrig i nuancerigdom og fransk frækhed.

Det er håndværkere, der er på spil her. Ikke “Dress suit business men”. Der er jord under neglene og et hjerte, der banker hårdere end solen i den tørre jord. Man er generelt ikke god til markedsføring. Så hele regionen lider under, at forbrugeren ikke kender forskellen på en Roussillon og en Saint Saturnin. Men det er Gérard Bertrand i fuld gang med at lave om på!

Vinen er lavet på Grenache Noir, Syrah og Cinsault.

Perfekt ledsager til skaldyr, lys fisk, lette pastaretter, kylling samt aperitif.

Serveringstemperatur bedst ved 8-10 grader.

Gérard Bertrand er en stor mand med en stor karisma.
Han var tidligere kendt og elsket i Frankrig som rugbyspiller. Men han besluttede at tage en ny udfordring op og lagde derfor støvlerne på hylden efter en lang, succesfuld karriere. I 1992 overtog han ledelsen af sin fars vingård, Domaine de Villemajou, med den målsætning, at han ville højne standarden, ikke bare for vingården, men for hele området Han vil være for Sydfrankrig, hvad Guigal er for Rhône. Et navn folk kan læne sig op ad, om end de ikke orker at sætte sig ind i detaljerne. Og han har et mere end unikt sortiment at gå på opdagelse i.
Siden overtagelsen har Gérard Bertrand nemlig investeret i endnu flere vinmarker, fordelt over regioner som Corbières, Minervois og Côteaux de Languedoc, så han i dag har hele 470 ha ”under fod”. Yderligere er han gået i partnerskab med 40 andre lokale producenter, som nøje følger hans visioner for kvalitet i vinmarken, for så - når høsten er overstået - at sælge druerne til ham.

* Vi er meget stolte over at repræsentere Gérard Bertrands storslåede vine i Danmark – vine, der i Frankrig er listet på en stor del af landets trestjernede restauranter!

Côte des Roses Rosé laves af en blanding af druer, som, dels opkøbes hos faste drueleverandører, dels hentes fra nogle af Gérard Bertrands mange ejendomme. Denne fleksibilitet, når druerne til mosten skal udvælges, betyder, at Gérard udelukkende kan benytte sig af druer fra de ejendomme, som har haft de bedste vilkår under høsten. Resultatet af dette er en vin med en konstant høj kvalitet. 
En enkelt kommentar bør falde omkring selve flasken, der er tegnet af en ung designer fra École Boulle, og hvis bund ligner en rosenknop, der er på vej til at springe ud.

Vinifikation
Via saignée, hvor man lader mosten have skindkontakt ved 10 grader, før man dræner den nu pinkfarvede most over i gæringstanken, hvor den påbegynder den alkoholiske gæring uden skindkontakt ved 18-20 grader. Der fokuseres dog meget på selve presningen af mosten, hvilket finder sted i pneumatic presse, hvor det kun er den første og mest syreholdige del af mosten, der medtages i blandingen. Dette giver en mere sprød rosé med en større friskhed.

En kasse indeholder 1 flaske – 75 cl.  13 % Alkohol.

129,00 DKK 149,00 DKK (spar 20,00 DKK)

NICTE Petalos de Rose 2017 Castilla Y Leon - 150 cl. MAGNUM

* POPULÆR SPANSK ROSÉVIN.

Det er winemaker Jose Manuel Corrales, der har haft ansvaret for denne fantastiske rosévin. Den har en flot, ren og lys farve med laksefarvede hints. Vinens aromaer har en god intensitet med noter af hvide frugter og citrus. Smagen er frisk med en god syre og meget aromatisk med et forfriskende og sødt touch.

Vinen anbefales til fisk, skaldyr, ris, pastaretter og som aperitif ved solnedgang.

Anbefales at servere ved en temperatur på ca. 7-10 grader.

Druerne stammer fra 25 år gamle vinstokke, der vokser i 800 meters højde. De små Prieto Picudo drueklasser modnes meget langsom og overlever det ekstreme klima i den castilianske højslette, hvor der er kølige nætter om sommeren. Vinen er lavet af den første most, der er fermenteret ved lav temperatur for at forkæle de intense og elegante aromaer fra de hvide frugter, der karakteriserer den.

En kasse indeholder 6 flasker - 150 cl. 13 % Alkohol.

199,95 DKK 249,00 DKK (spar 49,05 DKK)

NICTE Petalos de Rose 2017 Castilla Y Leon - 75 cl.

* POPULÆR SPANSK ROSÉ.

Vinen er lavet af winemaker Jose Manuel Corrales. Den har en flot meget bleg farve med laksefarvede hints, den er ren og lys. Aromaerne har en god intensitet i næsen med noter af hvide frugter og citrus. I ganen er den frisk med en god syre og meget aromatisk med et sødt og forfriskende touch.

Vinen anbefales til fisk og skaldyr, ris- eller pastaretter og som aperitif ved solnedgang. Anbefales at servere ved en temperatur på ca. 7-10 grader.

Druerne stammer fra vinstokke, der er mere end 25 år gamle og vokser i 800 meters højde. De små klaser af Prieto Picudo druerne modnes meget langsom og overlever det ekstreme klima i den castilianske højslette med kølige nætter om sommeren. Denne vin er lavet af den første most, der er fermenteret ved lav temperatur for at forkæle de intense og elegante aromaer fra de hvide frugter, der karakteriserer den.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol.

99,95 DKK 119,00 DKK (spar 19,05 DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE ROSE - CUVÉE DES MOINES * 92 Point af Wines Spectator samt mange andre flotte priser. * En kvalitetssmag af sommer. Fra nyt kvalitets champagnehus.. ** Vinhusets champagner serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over.

Farven er flot lyserød med  laksefarvede toner. Fine, lyse bobler danner en cremet skum ring.

Duften er generøs, intens, sofistikeret og stærkt præget af sommerbærfrugter (vilde jordbær). Det fremkalder et indtryk af ”frugtgelé”, røde bær og mandel samt noter af lindetræ og havtorn.

Smagen er fremtrædende med en god volume i munden. Der er igen noter af sommerbærfrugter (brombær og solbær) og finishen er generøs og delikat krydret.

Cuvée des Moines BRUT ROSÉ er fremstillet af 30 % Chardonnay, 30 % Pinot Noir og 40 % Pinot Meunier druer. En dejlig, sofistikeret vin med delikate smag af sommerbærfrugt. Champagnen egner sig særlig godt som aperitif, til lækre forretter som for eksempel skaldyr og desserter med sommerbær.

Medaljer:
* 92/100 Point af Wine Spectator 2015 (USA)
* Top 10 non-millesimes, The Best Rosé Champagne ved Essi Avellan (Finlande) 2015
* Cuisine et Vins de France – 2015 - Karine Valentins "Coup de coeur"
* 16/20 Point af Guide du Wine & Business Club 2013 (Frankrig)
* Guldmedalje ved Drinks Business Champagne Masters 2012 (UK)
* Sølvmedalje ved Decanter World Wine Awards 2011 (UK)
* Sølvmedalje ved International Wine Challenge 2012 (UK)
* 14,5/20 Point af Guide Gayot (wine.com) 2012 (USA) (Top 10 Champagnes Rosés)
* 91/100 Point af International Wine Review 12.2011 (USA)
* Highly recommended wine af Sydney International Wine Competition 2011 (Australien)

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

 

449,00 DKK 495,00 DKK (spar 46,00 DKK)

Almuegaarden Gavepakke med 3 poser af forskellig bolsje eller lakrids. Det er dansk håndværk når det er bedst..

Den viste gaveæske indeholder følgende:

1 x pose Chokolade - Lakrids med hindbær

1 x pose Søde Danske bolsjer

1 x pose Chokolade - Lakrids med salt karamel

Bolchekogeriet Almuegaarden

139,00 DKK

Beinn an Tuirc - Kintyre Gin - 70 cl. 43 % alkohol * er produceret på ikke mindre end 12 forskellige urter - klassiske urter som enebær men også andre meget specielle urter er med. Høsten foregår på den mest bæredygtige metode. Det er en super lækker Gin med masser af frugt-aromaer og masser af citron og appelsin. Smagen er blød og rund. 

Beinn an Tuirc destilleriet er beliggende ved Torrisdale Castle på øen Kintyre udfor Skotlands vestkyst. De besidder ca. 1200 hektar med marker, skove og bakker med udsigt over havet. Hele produktionen er bæredygtigt og de donerer en andel af overskuddet til gode, lokale formål på Kintyre. Desuden planter de et træ på ejendommen for hver kasse, der sælges. 

Destilleriet henter vandet fra en lille lokal kilde, der springer ud fra det højeste punkt på øen. 

En flaske indeholder 70 cl. 43 % Alkohol.

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Beinn an Tuirc - Kintyre PINK Gin - 50 cl. 40 % alkohol * er unikt destilleret med skotske hindbær og havre, hvilket giver ginnen en delikat frugtagtig smag med en cremet finish. Prøv den tilsat en kvalitets Tonic eller toppet op med Prosecco, hvilket giver et dejligt sommerligt touch.

Beinn an Tuirc destilleriet er beliggende ved Torrisdale Castle på øen Kintyre udfor Skotlands vestkyst. De besidder ca. 1200 hektar med marker, skove og bakker med udsigt over havet. Hele produktionen er bæredygtigt og de donerer en andel af overskuddet til gode, lokale formål på Kintyre. Desuden planter de et træ på ejendommen for hver kasse, der sælges. 

Destilleriet henter vandet fra en lille lokal kilde, der springer ud fra det højeste punkt på øen. 

En flaske indeholder 50 cl. 40 % Alkohol.

Prøv også:  Kintyre Botanical Gin

349,00 DKK 389,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler