-20%

Petersen & sønner MJÖD Sortrøn - No 7, 15 % alk.

159,00DKK 199,00DKK (spar 40,00DKK)

Petersen & sønner MJÖD Sortrøn - No 7, 15 % alk. * er krydret med sortrøn som den eneste krydring. Resultatet er en halvtør mjød med noter af bær og en behagelig bitterhed, når den sættes sammen med alkoholens skarphed og egetræslagringens runde afslutning. No. 07 er en nydelsesdrik som anbefales at drikke alene, som aperitif eller til stærk ost. Den kan også bruges i drinks, hvor man ønsker den tørre smag med honningens noter.

Lad ikke situationen blive dikteret, så længe der er lyst til en gylden nydelse.

Vi anbefaler at servere mjöden i glas, der samler aromaerne fra mjøden, som for eksempel små cognacglas. Serveringstemperaturen er en smagssag, men vi anbefaler samme temperatur som alkoholprocenten, altså ca. 15 grader.

No. 07 er mjød brygget på dansk honning og sortrønbær og har en alkoholprocent på 15, der giver en god skarphed. Da mjød er fremstille på naturlig honning kan der være smagsnuancer fra år til år. Bundfald kan desuden forekomme, dog uden at påvirke smagen.

Mjødtype: Metheglin.

En flaske indeholder 70 cl. - 15 % alkohol.

Mjødbryggeriet Petersen & Sønner er grundlagt af Jørgen og hans to sønner Mikkel og Mads. Bryggeriet er startet med kærlighed som den bærende faktor: kærlighed til mjød, kærlighed til råvarer af høj kvalitet, og ikke mindst kærlighed til idéen om en familiedrevet virksomhed, der giver familien Petersen muligheden for, at de kan tilbringe meget tid sammen.

Bryggeriet startede sin udvikling i slutningen af 2012 og fik sine fysiske lokaler i midten af 2013. Den første bryg blev sat over i starten af 2014, og familien Petersen håber, at dette kun er starten til mange års produktion i “Sønnernes” barndomsby, Løve på Vestsjælland.

Mjødbryggeriet Petersen & Sønner er ikke forsøget på at genskabe en historisk drik. Det er et bevis på, at mjød kan give en unik smagsoplevelse, der bestemt ikke har fortjent at have den tilbagetrukne og misforstået plads, som den har fået.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk

spacer