-20%

Petersen & sønner MJÖD Krydderier - No 2, 15 % alk.

159,00DKK 199,00DKK (spar 40,00DKK)

Petersen & sønner MJÖD Krydderier - No 2, 15 % alk. er * er kærlighed, mjød og vinter på flaske. I denne velsmagende mjöd har Petersen & Sønner samlet vinterens varme krydderier og kombineret dem med den bedste lokale honning og resultatet er en varm og krydret mjød til den kolde tid. No 2 er perfekt til at varme sig på, når man en kold vinterdag kommer ind og sidder i stearinlysets skær. Den passer dog også fint til ostebordet, fade med konfekt eller til Ris a la Mande.

No 2 er krydret med stjerneanis, kanel, sort peber og nellike. Den er gæret, krydret og efterfølgende lagret på egetræsfade.

Vi anbefaler at servere No 2 i glas, der samler aromaerne fra mjøden, for eksempel i små cognacglas. Serveringstemperaturen er en smagssag, men vi foretrækker MJÖD no. 2 ved stuetemperatur, hvor fylden bliver understøttet bedst muligt.

Flasken kan opbevares i måneder efter åbningen, blot den opbevares mørkt og køligt. Et eventuelt bundfald bør omrystes for at opnå den fulde smag

Iskrystal-motivet på flaskens etiket er tegnet af: Roar Lerche.

Mjødtype: Metheglin

En flaske indeholder 70 cl. - 15 % alkohol.

Mjødbryggeriet Petersen & Sønner er grundlagt af Jørgen og hans to sønner Mikkel og Mads. Bryggeriet er startet med kærlighed som den bærende faktor: kærlighed til mjød, kærlighed til råvarer af høj kvalitet, og ikke mindst kærlighed til idéen om en familiedrevet virksomhed, der giver familien Petersen muligheden for, at de kan tilbringe meget tid sammen.

Bryggeriet startede sin udvikling i slutningen af 2012 og fik sine fysiske lokaler i midten af 2013. Den første bryg blev sat over i starten af 2014, og familien Petersen håber, at dette kun er starten til mange års produktion i “Sønnernes” barndomsby, Løve på Vestsjælland.

Mjødbryggeriet Petersen & Sønner er ikke forsøget på at genskabe en historisk drik. Det er et bevis på, at mjød kan give en unik smagsoplevelse, der bestemt ikke har fortjent at have den tilbagetrukne og misforstået plads, som den har fået.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk

spacer