-20%

Petersen & sønner MJÖD Ingefær - No 1, 15 % alk.

159,00DKK 199,00DKK (spar 40,00DKK)

Petersen & sønner MJÖD Ingefær - No 1, 15 % alk. er * kulminationen af kærlighed, godt håndværk og gode råvarer og den har * vundet masser af priser. Mjöden byder på noter af den bedste danske honnings sødme, ingefærens friskhed, krydderiernes toner, alkoholens skarphed og egetræslagringens runde afslutning. No. 01 er en nydelsesdrik, der kan drikkes alene, i godt selskab eller til desserten. Lad dig ikke diktere af situationen, så længe der er lyst til en gylden nydelse.

Vi anbefaler at servere mjöden i glas, der samler aromaerne fra mjøden, som for eksempel små cognacglas. Serveringstemperaturen er en smagssag, men vi foretrækker samme temperatur som alkoholprocenten det vil sige omkring de 15. Kan også serveres med isterninger og et mynteblad eller en skive citrus på en varm sommerdag!

No. 01 er mjød brygget på dansk honning, ingefær og krydderier og har en alkoholprocent på 15, der giver en god skarphed. Da mjød fremstilles på naturlig produceret honning, så kan der være smagsnuancer fra år til år. Bundfald kan desuden forekomme, men det påvirker ikke smagen.

Mjødtype: Metheglin.

Test:

  • Bronzevinder i Mazer Cup 2015 i kategorien “halvsød mjød”
  • Mazer Cup er mjødindustriens største smagning, og mjødbryggerier fra hele verden deltager. Vi er meget glade og ydmyg!
  • Bronzevinder ved International Wine & Spirits Competition (London 2015) i kategorien “Flavoured Mead – Ginger & Spices”.
  • Bronzevinder ved New York International Spirits Competition (New York 2015) i kategorien “Liqueurs” og “Denmark Liqueur of the Year”.
  • Sølvvinder ved Dansk Biavlerforenings 150 års jubilæumssmagning
  • Sølvvinder ved International Wine & Spirits Competition (London 2016) i kategorien “Spiced Mead”.
  • Guldvinder ved New York International Spirits Competition (New York 2016) i kategorien “Liqueurs” og “Denmark Liqueur of the Year” for andet år i træk.
  • Sølvvinder ved Berlin International Spirits Competition 2017
  • Bronzevinder ved San Fransisco International Wine Competition 2017

En flaske indeholder 70 cl. - 15 % alkohol.

Mjødbryggeriet Petersen & Sønner er grundlagt af Jørgen og hans to sønner Mikkel og Mads. Bryggeriet er startet med kærlighed som den bærende faktor: kærlighed til mjød, kærlighed til råvarer af høj kvalitet, og ikke mindst kærlighed til idéen om en familiedrevet virksomhed, der giver familien Petersen muligheden for, at de kan tilbringe meget tid sammen.

Bryggeriet startede sin udvikling i slutningen af 2012 og fik sine fysiske lokaler i midten af 2013. Den første bryg blev sat over i starten af 2014, og familien Petersen håber, at dette kun er starten til mange års produktion i “Sønnernes” barndomsby, Løve på Vestsjælland.

Mjødbryggeriet Petersen & Sønner er ikke forsøget på at genskabe en historisk drik. Det er et bevis på, at mjød kan give en unik smagsoplevelse, der bestemt ikke har fortjent at have den tilbagetrukne og misforstået plads, som den har fået.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk

spacer