Château de l´Abbaye de St-Laurent - Pouilly Fumé 2009

135,00 DKK 145,00 DKK (spar 10,00 DKK)
Top kvalitetsvin. En fantastisk vin med de helt rigtige detaljer. Vinen produceres med en gæringsperiode på 10-12 dage, og lagres herefter i 6 måneder. En stor vin med en flot mineralitet, friskhed og frugtagtig aroma. Ren, frisk, intens, sprød og lækker vin. 5 ud af 5 stjerner i VinAvisen.dk, der skrev, "Flot hvidvin med en dejlig blomsterduft og en smag med friskhed, frugt, syre og sødme i fin balance. Dertil mineralske toner".
Model/varenr.: 110 4796

Château de l´Abbaye de St-Laurent - Pouilly Fumé 2009

Top kvalitetsvin. Fantastisk vin med de helt rigtige detaljer.

Vinen produceres med en gæringsperiode på 10-12 dage, og lagres herefter på kvaset i 6 måneder. En stor vin med en flot mineralitet, friskhed og frugtagtig aroma. Ren, frisk, intens, sprød og lækker.

5* ud af 5 i VinAvisen.dk, der skrev, "Flot hvidvin med en dejlig blomsterduft og en smag med friskhed, frugt, syre og sødme i fin balance. Dertil mineralske toner".

Serveringtemperaturen bør ikke overstige 8-9 grader. Vinen er meget velegnet som aperitif, men kan også anbefales til "alt god fra havet" eller hvide asparges.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

Ejendommen "Château de l´Abbaye" er beliggende i landsbyen Saint Laurent l´Abbaye. Vingården grænser op til selve klosteret af samme navn. Ejendommen tilhører familien Morlat, og det har den gjort lige siden 1850.

I dag er det de to brødre Pascal og Patrice, der styrer de 14 hektar med stor respekt for tradition og perfektion. Igennem de seneste 5 år har brødrene istandsat og fornyet ejendommen, og har i dag de helt optimale betingelser for produktion af gode kvalitetsvine.

Vingårdens marker har en helt fremragende eksponering og er beplantet med 100% Sauvignon Blanc, der dyrkes omhyggeligt.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk