Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Sancerre Vignoble Danny Terres Blanches 2017 Bio

Vignoble Terres Blanches Sancerre 2017 * Det er en tør og sprød hvidvin, med blomstrende aroma, en tydelig duft af hyld og stikkelsbær eller grapefrugt. Vidunderlig fin og sprød eftersmag, med en befriende syre, god mineralitet, fyldig og med lang eftersmag.

Denne økologiske vin kommer fra kalkstens plateauet kaldet "Terres blanches". der på fineste vis demonstrerer, hvorfor Sancerre er så eftertragtet for hvidvinene, fremstillet på Sauvignon Blanc druen.

Familien Dauny har lavet vin i Sancerre siden 1683. Christian & Nicole Dauny og sønnerne Benoit og Thibaut er 12. og 13. generation. De har drevet Domaine Dauny økologisk siden 1964. Deres held, forspring og styrke er at deres 16 ha ligger syd-østvendt på Sancerres mest eftertragtede bakke: Champtin.

Midt i Frankrig og midt langs Frankrigs længste flod, la Loire, ligger Pouilly Fumé på højre side (1200 ha) og Sancerre (2600 ha) på den venstre side. Disse 2 appellationer laver verdens bedste og reneste Sauvignon Blanc. Druen er siden blevet klonet og kopieret verden over. I dag findes 45.000 ha Sauvignon Blanc. Sancerre er en dramatisk beliggende bjergby og dens beliggenhed ved en sejlbar flod og den gode dræning og topografi i landskabet har sikret byen en lang historie knyttet til vinproduktion. Det var allerede i Romertiden klart, at stedet var eminent til vindyrkning.

Serveringstemperatur 6 - 8 grader

Anbefales til fisk, skaldyr, lyst kød og ost (især gedeost).

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 13 % Alkohol

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

THE HOLY SNAIL Sauvignon Blanc 2018 IGP Loire Joel Delaunay.. En virkelig frisk hvidvin i topklasse! Sauvignon med friske græsagtige, urtearomaer efterfulgt af mørke frugter, grapefrugt og hvide blomstertoner i ganen. Frisk og frisk, med en god balance mellem delikate frugtsmag og dybde.

Ved fremstilling af denne Sauvignon presses druerne forsigtigt i en pneumatisk presse og gærer derefter vinen i rustfrit stål, og efterlader det på sin gær i tre måneder for at udvikle rigdom og smag.

100% Sauvignon Blanc

Thierry Delaunay studerede i Bordeaux og har afsluttet vinfremstillingsvinduer over hele kloden med henblik på vinøs perfektion. I 1998 vendte han tilbage til sin fars ejendom for at tage rollen som kældermester.

En lækker Sauvignon Blanc til fisk og skaldyrs retter, især gravad laks eller røget laks. Eller prøv det med gedeost i enhver form - røget eller aromatiseret med urter. En perfekt hvidvin til lyst kød, krydret retter, kylling, buffet og nippe lidt til alene.

Server denne Sauvignon ved 6 - 8 grader

En kasse indeholder 6 flasker - 12 % Alkohol  75 cl.


Val de Loire - Joel Delaunay

129,00 DKK

Ceptembre Sauvignon Blanc 2018 Thierry Delaunay Loire.. Ceptembre Sauvignon Blanc fra Thierry Delaunay leverer indbydende aromaer eller citrus, kiwi, stikkelsbær og mineraler, som alle kommer sammen i glasset. På ganen er den skarp og ren, drevet af lettere surhed, der fører til den lækre finish.

Server denne vin ved 6 - 8 grader

En kasse indeholder 6 flasker  -  12 % Alkohol  75 cl.

109,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler