New Grove Rum Honey, Vanilla og Café - 3 x 330 ml.

299,00 DKK 329,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Model/varenr.: 999 1333

New Grove Rum Honey, Vanilla og Café - 3 x 330 ml.

Denne gaveæske består af tre forskellige likører på hver 330 ml. fra paradisøen Mauritius, der har en lang tradition for produktion af både rom og sukker. New Grove serien blev skabt i 2006, og den er navngivet efter en lille by i den sydlige del af Mauritius.

New Grove Honey likør er blandet med New Grove Plantation rom. Den består udelukkende af sukkerrør spiritus tilsat naturlig honningessens fra øen Rodrigues. Likøren har en flot, lys, gylden farve og er en sammensmeltning af intensitet og sødme. Både duften og smagen er yderst delikat med noter af krydderier, citrusskal, grapefrugt og selvfølgelig honning.

New Grove Vanilla likør er blandet med New Grove Plantation rom. Den består udelukkende af sukkerrør spiritus tilsat naturlig vaniljeessens. Den har en flot, dyb kobberfarve med et gyldent skær samt en blød og sødlig smag med noter af tørret frugt, appelsin og vanilje.

New Grove Café likør er blandet med New Grove Plantation rom. Den består udelukkende af sukkerrør spiritus tilsat naturlig kaffeessens. Den har en flot farve med kobberrødt skær og en forførende duft af friskmalede kaffebønner med et strejf af chokolade og flødeskum. Denne silkebløde duft ledsages af en lækker og fræk smag af ristede nødder og kaffe.

Nyd disse likører med is i - som aperitif før maden eller som en lækker efter-måltidet-drink.

En gavekasse indeholder 3 flasker på hver 330 ml.  26 % alkohol.


New Grove produceret af Grays, der er et verdensklasse vin og spiritusfirma med omkring 400 ansatte. Grays blev grundlagt i 1935 og indgik i 2006 i joint venture med Quarier Français gruppen. Grays er Mauritius’ største producent, sælger og distributør af kvalitets-spiritus og andre kvalitetsprodukter baseret på sukkerrør. Grays er dybt involveret i alle processerne, der fører til det færdigproducerede spiritusprodukt. Via de grupper af firmaer, som Grays ejer, har man fuld kontrol over alle processerne lige fra dyrkning af sukkerrør, valsning/formaling, distillering, blanding til tapning – og alle processer foregår under streng kvalitetskontrol. 

Det var tyskerne, der i sin tid bragte sukkerrørene til Mauritius – det skete i midten af det 17. århundrede. Takket være øens perfekte klima var det helt naturligt at sukkerrørene tilpassede sig lynhurtigt. Udviklingen af sukkerindustien er i høj grad forbundet med øens udvikling – de deler over 260 års historie. Sukkerindustrien har gjort Mauritius til et meget succesrigt land i Afrika. I dag dyrkes der sukkerrør på ca. 90% af øens dyrkede areal og sukkerrør står for 25% af eksportindtægterne.

De medaljevindende rommer fra New Grove er det bedste eksempel på Mauritius’ lange og glorværdige historie som rom producerende land. New Grove viser på bedste vis øens stolte traditioner og kompetencer inden for dyrkning af rom og er samtidig den mest komplette serie af kvalitetsrom. Rommene fra New Grove er de vigtigste i den fortsatte udvikling af sukkerindustrien på Mauritius – øen, der nærmest skylder sin eksistens til sukkerrørene.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk