Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Her på siden finder du udsøgt lakrids fra Johan Bülow. Siden sin opstart på Bornholm i 2007, har det danske gourmet lakridsproduktionsfirma taget markedet med storm, hvilket der er flere gode grunde til. Med sans for æstetisk design, lækre råvarer og fantastiske smagsoplevelser, er der ingen grund til at snyde sig selv for en verden af delikate lækkerier.

Vi kan blandt andet tilbyde lakrids indhyllet i velsmagende chokolade, produkter med salmiak og frisk chili, samt varer med salt og tranebær. Vi forhandler produkter der giver dig helt nye smagsoplevelser, som for eksempel hvid belgisk luksuschokolade og passionsfrugt. Derudover kan du finde intenst pulver fra persiske lakridsrødder, samt en række økologiske produkter.

Har du spørgsmål angående vores udvalg, eller har du brug for mere information vedrørende indholdet af særlige produkter, er vi altid glade for at høre fra dig. Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 58 56 14 00.

Sorter resultater:

Når øjnene lukker sig og munden tager en bid af den stærke, salte lakrids med salmiak, eksploderer smagen af nordisk råstyrke. Som af hav, tjære, røg fra bål og duft af harpiks. Salty Liquorice er den absolutte favorit i de nordiske lande. Men rødderne kommer fra Iran. Indeholder 170 g.
60,00 DKK
Lakrids sammen med frisk chili er et godt eksempel på, hvordan to naturkræfter kan forenes og skabe en ny styrke. Vi har hjembragt helt friske, mexicanske habanero chili og har bevidst gået efter de stærkeste. Vær klar til en hot, men ikke desto mindre en harmonisk mundfuld. Indeholdende 170 g.
60,00 DKK
På utallige opfordringer til at skabe noget stærkt lakrids - kom NO. 5 til verden. Bülow hører nemlig efter, når deres lakridselskende kunder har noget på hjertet. Resultatet er blevet masser af lakrids kombineret med mange friske chili og så det endegyldige svirp af hele tranebær. Disse lakridser er ikke for børn... Indeholdende 170 g.
60,00 DKK

Blød lakrids rullet i chokolade og lakridspulver har i generationer været en klassiker på Island, hvor Bülow første gang stødte på den. Bülow har produceret den på deres egen lakrids, rullet den i belgisk luksuschokolade og i deres eget lakridspulver. Efter manges udsagn skulle Lakrids A være meget vanedannende. Indeholdende 150 g.

75,00 DKK

Sød lakrids iklædt hvid belgisk luksuschokolade og passionsfrugt. Passionsfrugtens syre, chokoladens sødme og lakridsens evne til at forene smagsoplevelserne giver den perfekte mundfuld. Smagen er sød, syrlig og suveræn på en gang. Den er også perfekt som topping til kager. Indeholder 150 g.

75,00 DKK
Det fine lakridspulver er lavet på pulveriseret rålakrids fra afghanske lakridsrødder, der er dampet og presset. Smagen er mild og aromatisk med naturlig sødme. Det er let opløseligt og kan bruges i fx. mælk, kaffe og olie – men fungerer også perfekt som pynt på desserten eller som et drys i sovsen. Indeholder 45 g.
45,00 DKK
Lakridsen er sød, men i balance med sin egen styrke – tilsat en ekstra finesse i form af naturlig anis. Den er elsket over hele verden, og den vil altid være nummer 1 hos Lakrids by Johan Bülow. Indeholder 170 g.
60,00 DKK
Den rå lakridspulver er lavet af rålakrids fra persiske lakridsrødder, der er dampet, presset og granuleret. En mild og intens lakridssmag med et sprødt og knasende bid. Har man først én gang haft det på hylden, vil det for evigt føles uundværligt. Sådan opfattes det i hvert fald i det nye nordiske køkken. Vi mener, at hele verden bør kende til fænomenet på lige fod med fennikel og safran. Indeholder 45 g.
45,00 DKK
Det har taget Bülow mere end 5 år at skabe Johan Bülows svar på amerikansk lakrids. Nemlig rød lakrids – den er blød, men med bid i og fyldt med koncentreret frugtsaft af solbær, tranebær og jordbær afstemt med lakrids. Naturligvis er NO. 3 glutenfri og uden kunstig farve. Indeholder 170 g.
60,00 DKK
Blød lakrids rullet i chokolade og lakridspulver har i generationer været en klassiker på Island, hvor Bülow første gang stødte på den. Bülow har produceret den på deres egen lakrids, rullet den i belgisk luksuschokolade og i deres eget lakridspulver. Efter manges udsagn skulle Lakrids A være meget vanedannende. Indeholdende 250 g.
100,00 DKK

Er man livsnyder, så er god kaffe som regel også en del af hverdagen. Lakrids C er skabt på opfordring fra Bülows første læremester Wolf Waldner. Han mente, at blandingen af kaffe og lakrids havde to fordele: Du får noget at tygge på, og kaffen gør dig frisk. Lakrids C er sød lakrids drageret i mørk chokolade og ristede kaffebønner i granuleret form. Indeholder 150 g.

75,00 DKK
Blød lakrids rullet i chokolade og lakridspulver har i generationer været en klassiker på Island, hvor Bülow første gang stødte på den. Bülow har produceret den på deres egen lakrids, rullet den i belgisk luksuschokolade og i deres eget lakridspulver. Efter manges udsagn skulle Lakrids A være meget vanedannende. Indeholdende 510 g.
200,00 DKK

Sommer, sol og sød lakrids med hvid chokolade og fersken, så kan det ikke blive meget bedre. Johan Bülows sommerlakrids har en frisk og aromatisk frugtsmag med blide blomsternoter. Nyd den på bare tæer en lun sommeraften og gerne med et glas bobler i hånden, det slår alt. Indeholdende 150 g.

75,00 DKK

Sommer, sol og sød lakrids med hvid chokolade og hyldeblomst. Johan Bülows sommerlakrids har en frisk og frugtrig smag af hyldeblomst, den nydes bedst på bare tæer i græsset en lun sommeraften – gerne sammen med et glas bobler. 

75,00 DKK

Denne lækre lakrids kombineret med karamel og havsalt er simpelthen en himmelsk uimodståelig smagsoplevelse. Johan Bülow har drageret en kerne af sød, hjemmekogt lakrids i karamelliseret, hvid luksuschokolade fra Belgien og smagt den til med lidt knasende flager af havsalt. Du kan ikke nøjes med at spise én lakrids D - prøv selv. 

75,00 DKK

Bülows julefavorit, BRONZE CLASSIC, er en kombination af blød lakrids, karamelliseret Dulche de Leche-chokolade, knasende havsalt og stænk af lakridspulver, der kilder dine smagsløg. Det er en helt exceptionel blanding af udsøgte smagsnuancer og en meget populær variant.

75,00 DKK

En af Bülows julevarianter, hvor forførende lækker lakrids kombineres med sødmen fra hvid chokolade og syrligheden fra hindbær. RASPBERRY er en nyfortolkning af Bülows populære GOLD Christmas-lakrids fra tidligere.

75,00 DKK

En af Bülows julevarianter er White snowball, hvor en kerne af stærk ingefær-lakrids er indhyllet i silkeblød mælkechokolade med citrongræs. Den er frisk, krydret og stimulerende – det hele i én og samme bid. Er du vild med ingefær, er dette lige sagen. 

75,00 DKK

En af Bülows julevarianter er Black snowball, der bedst beskrives ved et BANG! Den er spækket med masser af smagsintensitet fra salmiak, sort peber og råt lakridspulver. Hvor mild mælkechokolade og en sød lakridskerne skaber balance i den samlede smagsoplevelse.

75,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler