Krenkerup Kaffe Stout

39,95 DKK 45,00 DKK (spar 5,05 DKK)

Krenkerup Kaffe Stout er en * EKSKLUSIV NYHED MED BALANCE OG INTENSITET (kan købes fra mandag den 11. februar 2019). Endnu en ny og spændende øl har set dagens lys fra "vores" populære Bryghus Krenkerup. "Krenkerup Kaffe Stout" forener det bedste fra øllets og kaffens verden. Resultatet er en blød og behagelig øl, der er skabt med Arabica Bourbon luksuskaffe fra Tanzania og brygget med omhu og rene råvarer. Den voluminøse Kaffe Stout imponerer med en smuk mørk farve, en fyldig kaffearoma og et fast brunt skum. Den intense kaffeduft kombineret med en velafbalanceret og fyldig stout, gør denne øl til en ægte nydeøl. 

Øllen lanceres lørdag den 9. februar 2019 og fås kun i begrænset antal.

En flaske indeholder 50 cl. - 6,3 % alkohol.
Prisen er incl. pant på 1,- kr.

Vi anbefaler også den "almindelige" Krenkerup Stout, der har fået en flot * guldmedalje ved den prestigefyldte konkurrence "European Beer Star 2018".

 

I smukke omgivelser på Lolland ligger Krenkerup Bryggeri lidt uden for Sakskøbing. Her laver de velsmagende kvalitetsøl på rene råvarer. Øl fra Krenkerup Bryggeri er uden tilsætningsstoffer, men med masser af passion og historie. De brygger hovedsageligt efter den særlige brygningsmetode Reinheitsgebot, hvilket stiller store krav til råvarerne. Krenkerup Bryggeri benytter byg fra egne marker og anvender ingen konserveringsmidler – heller ingen E-numre, tilsatte enzymer, farve eller ekstra sukker.

Bryggeriet er en moderne del af det historiske Krenkerup Gods, der over de sidste 650 år er gået i arv gennem generationer. Siden 2008 har man brygget ærlig, traditionel og prisvindende kvalitetsøl i det gamle kornlager. I 2008 blev den første bryg sat over, og siden da er det blevet til flere forskellige varianter.

Krenkerup Bryggeri er i den grad et besøg værd. Hele året kan besøgende opleve deres hyggelige traktørsted i godsets smukke gamle kornmagasin. Direkte i forlængelse af bryggeriet serverer de friskbrygget fadøl og lette anretninger og her er masser af hyggelig stemning. Du kan ofte se brygmesteren i aktion og altid nyde de naturskønne omgivelser. Krenkerup Traktørsted er stedet for godt selskab og hyggeligt samvær for både lokale og besøgende i området. Hele året bliver der inviteret indenfor, og der arrangeres ofte rundvisninger og smagninger i de unikke omgivelser.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk