Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hos Slagelse Vinkompagni forhandler vi ikke blot et varieret udvalg af vine, men også en lang række andre lækre drikke, som her hvor du kan finde kaffe i højeste kvalitet. Vil du servere gæsterne en aromatisk kop kaffe med en fremragende eftersmag sammen med desserten så kan vi varmt anbefale et kig på denne side.

Vi kan blandt andet tilbyde 100 % Arabica, der både kan bruges til kaffemaskiner og stempelkaffe og med vores mærker er der aldrig nogen grund til at gå på kompromis med kvalitet. Du kan finde producenter som COCA, der byder på fyldige og velsmagende oplevelser der kan nydes på alle tider af døgnet og vi opdaterer løbende vores sortiment med nye, udsøgte varianter. Se nærmere på dine muligheder her på siden og gør dine morgener friskere og aftener hyggeligere med et af vores kvalitetsprodukter. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående valg af produkt.

Sorter resultater:

COCA - 100% Arabica kaffe i sort pose malet 175 gr. Økologisk

Formalet kaffe - 100 % Arabica. En fyldig og lækker aromatisk kaffe med en god eftersmag. Formalingsgrad - så kaffen kan bruges både til stempelkande og til alle kaffemaskiner.

En kasse indeholder 6 poser á 175 gram

 

49,00DKK

JAVE KAFFE

 

Formalet kaffe, mellemristet 175g. 

49,00DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler