Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hos Slagelse Vinkompagni forhandler vi ikke blot et varieret udvalg af vine, men også en lang række andre lækre drikke, som her hvor du kan finde kaffe i højeste kvalitet. Vil du servere gæsterne en aromatisk kop kaffe med en fremragende eftersmag sammen med desserten så kan vi varmt anbefale et kig på denne side.

Vi kan blandt andet tilbyde 100 % Arabica, der både kan bruges til kaffemaskiner og stempelkaffe og med vores mærker er der aldrig nogen grund til at gå på kompromis med kvalitet. Du kan finde producenter som COCA, der byder på fyldige og velsmagende oplevelser der kan nydes på alle tider af døgnet og vi opdaterer løbende vores sortiment med nye, udsøgte varianter. Se nærmere på dine muligheder her på siden og gør dine morgener friskere og aftener hyggeligere med et af vores kvalitetsprodukter. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående valg af produkt.

Sorter resultater:

Formalet kaffe - 100% Arabica.

Fyldig og aromatisk kaffe med en god eftersmag.
Formalingsgrad - kaffen kan bruges både til stempelkande og al. kaffemaskiner.

En kasse indeholder 6 poser - 250

Test

gr.a læfnkma æafkdlsæa sdafjklaæ saklfjæsa  jfsdlkæa fj jsdalfæa jfaslæ  fjsadlæfj  jfklasdj flæ fslk flæjsd alæfj  fjsdalkæ fjalæ flæa sdlakæ fja klæ fjdklæsa  las flæfjsla faæ fjkldsæaj fklsæa fklsæa fjklsadæ jfls fjaklsda jfl afsdlæ fjdklsaæ  æklsfj sdklæ sdkl fjkldæsa fjklæa lfæjd læfj f djalæ

49,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler