A.H Riise - Rom Julekalender

599,00 DKK 649,00 DKK (spar 50,00 DKK)

A.H. Riise Julekalender 2019 – Julekalender NYHED! – December er muligvis årets mest stressede måned, der med garanti vil få dig til at skrige efter en drink i ny og næ. Her har du løsningen:

Julekalendere er ikke længere kun forbeholdt de yngste i familien. Vi præsenterer her en julekalender, der vil give julelys i øjnene på enhver rom-connaisseur. Den perfekte gave til en ven, den hårdtarbejdende familiefar, svigerfar eller din indre sørøver. Denne adventskalender med rom er — uden tvivl — den ultimative count down til juleaften.

Årets julekalender 2019 er simpelthen en NYHED! Denne 2019 Edition af Rom kalenderen byder på 24 forskellige og udsøgte rom-oplevelser fra A.H.Riise i små flasker. Flaskerne er nøje udvalgt af rom-eksperter og vil byde dig indenfor i et fantastisk univers af smags-oplevelser. Du kan læse en beskrivelse af hver rom-flaske ved at scanne QR-koden, der medfølger i julekalenderen. De forskellige rom kommer i en lækker og indbydende 2 cl flaske.  Julekalenderen med rom er udarbejdet i samarbejde med Mac Y, der er Danmarks spiritusspecialist og anses som Danmarks go-to ekspert, når man er tørstig efter rom. I 2000 startede Mac Y deres import af kvalitets rom og har i dag det største sortiment af rom i Danmark fra egen import: Det sikrer dig de bedste oplevelser med denne julekalender fra Mac Y.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk