Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

ROM Julekalender - The Original 1423 - med 24 forskellige Rom

The Original 1423 Rom julekalender 2018

 BESTIL NU!!

Meget begrænset antal. 24 FORSKELLIGE ROM + 1 ROMGLAS + 1 SMAGESKEMA.

En kasse indeholder 1 æske med 24 små flasker

595,00 DKK

PORTVIN Quevedo Julekalender 2018

* Husk at sikre dig et eksemplar - der er begrænset antal!

Quevedo Portvinsjulekalender var særdeles populær sidste år, så skynd dig, hvis du vil sikre dig et eksemplar.

Fra Porto Quevedo får vi igen i år denne flotte julekalender med 24 låger. Bag hver låge gemmer der sig en glasflaske med 5 cl. Portvin af varianterne: Pinkt Port, White Port, Ruby Port, Tawny Port, Late Bottled Vintage (LBV) og 10 års Tawny Port fra det velrenomerede vinhus Quevedo.

En dejlig gave til en, der holder meget af portvin.

Indeholder 24 flasker á 5 cl.

 

Quevedo vinhusets baggrund:

Midt i hjertet af den smukke Douro-dal ligger Familien Quevedos vingård i den lille by San João da Pesqueira. Vingården og markerne har eksisteret igennem flere generationer. Som de fleste andre små ejere af parceller i Douro, solgte de i starten druerne til de store portvinshuse. Quevedo solgte i årtier deres druer til Taylor Port, hvilket meget tydeligt fortæller om kvaliteten af druerne.

1975 var en meget varm årgang og i første omgang ville Taylor ikke købe druerne af Quevedo. Derfor måtte advokat Oscar Sr. selv i gang med produktionen. Det resulterede i 40 portvinsfade og 40 fade med bordvin. Senere på året kom Taylor bage og ønskede at købe den færdige port. Oscar Sr. var imidlertid blev tændt af arbejdet med produktionen, så familien flyttede fra Viseu og op til den lille landsby, San Jõao de Pesqueira, i Douro-dalen. 

I 1983 købte de også vingården, Quinta Vale D’Agodinho, der er deres vigtigste mark i dag. Marken er beliggende mellem Quinta da Vargellas og det berømte varetegn, Cachão da Valeira. Det var her båden med nogle af portvinens største personligheder gennem historien sank - Dona Antónia Ferreira og Baron de Forrester. Historien fortæller, at Baron de Forrester druknede i den stærke strøm på grund af vægten fra guldmønterne i hans lommer. Dona Antónia overlevede, da hendes store kjole holdt hende flydende. Om historien er sand vides ikke.

Fra 1991 begyndte Quevedo at producere vine under deres eget navn. De byggede et nyt vineri og kældrene er siden blevet udvidet i takt med at de fik større og større marker. I dag har de mere end 100 hektar vinmarker.

I 1999 blev Claudia, Oscar Sr.’s datter, færdig som ønolog og hun overtog straks ansvaret for produktionen af Quevedos bord- og portvine. Senere kom også Oscar Jr. ind i familiefirmaet og han har siden været ansigtet udadtil med hensyn til marketing, rejser, besøg mm. Quevedos succes har været overvældende, og de eksporterer i dag til hele verden.

599,00 DKK

JULEKALENDER 2018 med lakrids fra Johan Bülow er en * Eksklusiv Julekalender med 24 små sorte hemmeligheder. Bülow gør hvert år en stor indsats for at gøre nedtællingen til juleaften så glædesfyldt som muligt, idet de kreerer 24 lakridsgodter, i håb om at begejstre, fortrylle og overraske dig. 

Glæd dig til en fantastisk julerejse sammen med Bülow Julekalender. Rejsen går gennem en verden af glimtende kugler, knasende overraskelser og søde fornøjelser. Mens du tæller ned til juleaften, håber vi, at dine dage fyldes med barnlig glæde – og de ting, der minder om den: lakrids og chokolade. Vi vil også gerne pakke alle disse overraskelser ind på en ansvarlig måde. Derfor har vi gjort vores julekalender-emballage bæredygtig i år.

Begrænset antal
Vi har kun et begrænset antal julekalendere, og den er blevet udsolgt sidste par år. Så vil du være sikker på at få DIN julekalender, er det en god idé ikke at vente for længe med at købe den.

Kalenderen indeholder 325 g.

300,00 DKK

Julekalenderrom 2017 - Plantation Christmas rom med 4 cl. til hver dag - NB! 1 liters flaske

 

Nu har du muligheden for at forkæle dig selv eller en heldig modtager med 4 cl. lækker rom hver dag fra 1. december og helt til juleaften. Rommen er en lækker, blød og venlig rom fra Barbados med smag af kokos, appelsin og toffee. 

Flasken er fint udstyret med en fin talrække på siden, der giver mulighed for at nyde 4 cl lækker rom hver dag fra 1-24 december. Den er ideel som gaveløsning eller hvis du har lyst til at forkælde dig selv i tiden op mod jul.

Bemærk at julekalenderen kommer i en 1 liters flaske!

NB! Det er muligt at smage en lille smagsprøve på julekalenderrommen i butikken hele vejen frem til jul!

En flaske indeholder 100 cl. - 40 % alkohol.

399,00 DKK 429,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Rom Julekalender 2018 Mac Y - med 24 forskellige Rom

Rom julekalender 2018..

Denne forrygende Rom kalender er fyldt med kvalitets Rom. Du får en bred vifte af rom smagsoplevelser fra hele verdenen. Så er du ny indenfor rommens verden eller en erfaren romsmager, så er denne romkalender en stor oplevelse. Du kan læse en beskrivelse af hvert enkelt rom, ved at scanne den medfølgende QR-kode.

En kasse indeholder 1 stk. Rom Julekalender.

 

549,00 DKK 599,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler