Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Super spændende gin julekalender med 24 gins indeholdende 3 cl lækker gin. Husk at købe tonic til. Forkæl dig selv, eller en du holder af.

499,00 DKK

Glæd dig til en hyggelig julerejse gennem Johan Bülows "Forenede værker" masser af sprøde overraskelser og søde nuancer. 

24 lækre lakridsoverraskelser vil guide dig gennem december og hjælpe dig med at tælle ned til d. 24. December.

Rigtig glædelig jul.

 

 

 

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

ØL Adventskalender med 4 julebryg fra Skagen Bryghus

Adventskalender fra Skagen Bryghus indeholder en dejlig lækker frisk julebryg til hver søndag i advent og hver øl indeholder selvfølgelig en ½ liter. Glæd dig selv - eller en du holder af - med disse dejlige øl. Nyd en times tid i ro og mag i din egen lænestol med et herligt glas øl, 4 søndage i træk.

Indeholder 4 øl á 50 cl. Prisen er inkl. pant på 4 kr. 

160,00 DKK

Julekalenderrom 2017 - Plantation Christmas rom med 4 cl. til hver dag - NB! 1 liters flaske

Nu har du muligheden for at forkæle dig selv eller en heldig modtager med 4 cl. lækker rom hver dag fra 1. december og helt til juleaften. Rommen er en lækker, blød og venlig rom fra Barbados med smag af kokos, appelsin og toffee. 

Flasken er fint udstyret med en fin talrække på siden, der giver mulighed for at nyde 4 cl lækker rom hver dag fra 1-24 december. Den er ideel som gaveløsning eller hvis du har lyst til at forkælde dig selv i tiden op mod jul.

Bemærk at julekalenderen kommer i en 1 liters flaske!

NB! Det er muligt at smage en lille smagsprøve på julekalenderrommen i butikken hele vejen frem til jul!

En flaske indeholder 100 cl. - 40 % alkohol.

399,00 DKK 429,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Rom Julekalender 2019 Mac Y - med 24 forskellige Rom

Rom julekalender 2019..

Denne forrygende Rom kalender er fyldt med kvalitets Rom. Du får en bred vifte af rom smagsoplevelser fra hele verdenen. Så er du ny indenfor rommens verden eller en erfaren romsmager, så er denne romkalender en stor oplevelse. Du kan læse en beskrivelse af hvert enkelt rom, ved at scanne den medfølgende QR-kode.

En kasse indeholder 1 stk. Rom Julekalender.

 

549,00 DKK 599,00 DKK (spar 50,00 DKK)

THE GIN BOX med 10 x 5 cl. Premium Gin - Gaveide The perfect Ginbox. En rigtig spændende løsning som enten gaveide, firmagave eller til dig selv, så du kan lave din egen lille test af de spændende Gin i denne Gin box. Æsken indeholder Premium Gin fra 10 forskellige lande.

Kassen indeholder følgende:
* Qahwa 1528 Gin
* Nuad Gin
* The Illusionist Gin
* Byt The Dutch Gin
* Pinkster Raspberry
* Mr. Toms Gin
* Ragnarök Gin
* Malfy Gin Con Limone
* Bareksten Gin
* Darnleys Gin

Alle flasker indeholder 5 cl. med alkohol fra 40 – 46 %.


Julegave eller firmagave:

Gin Kassen har en label omkring sig. Der er mulighed at lave med firmalogo. Spørg nærmere i butikken.

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Wally & Whiz har endnu engang lavet et fantastisk og unikt design på deres julekalender, der ligesom deres smage forener den moderne nordiske stil med det traditionel julehygge.
Med lækre smagskombinationer bliver du endnu engang taget med ud på en kulinarisk oplevelse, tilsat Wally & Whiz helt eget tvist af julens kærlighed. 

299,00 DKK

A.H. Riise Julekalender 2019 – Julekalender NYHED! – December er muligvis årets mest stressede måned, der med garanti vil få dig til at skrige efter en drink i ny og næ. Her har du løsningen:

Julekalendere er ikke længere kun forbeholdt de yngste i familien. Vi præsenterer her en julekalender, der vil give julelys i øjnene på enhver rom-connaisseur. Den perfekte gave til en ven, den hårdtarbejdende familiefar, svigerfar eller din indre sørøver. Denne adventskalender med rom er — uden tvivl — den ultimative count down til juleaften.

Årets julekalender 2019 er simpelthen en NYHED! Denne 2019 Edition af Rom kalenderen byder på 24 forskellige og udsøgte rom-oplevelser fra A.H.Riise i små flasker. Flaskerne er nøje udvalgt af rom-eksperter og vil byde dig indenfor i et fantastisk univers af smags-oplevelser. Du kan læse en beskrivelse af hver rom-flaske ved at scanne QR-koden, der medfølger i julekalenderen. De forskellige rom kommer i en lækker og indbydende 2 cl flaske.  Julekalenderen med rom er udarbejdet i samarbejde med Mac Y, der er Danmarks spiritusspecialist og anses som Danmarks go-to ekspert, når man er tørstig efter rom. I 2000 startede Mac Y deres import af kvalitets rom og har i dag det største sortiment af rom i Danmark fra egen import: Det sikrer dig de bedste oplevelser med denne julekalender fra Mac Y.

599,00 DKK 649,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler