Dievole Rosé Le Due Arbie IGT, Sangiovese Rosato Toscana

99,00 DKK 139,95 DKK (spar 40,95 DKK)

Dievole Rosé Le Due Arbie IGT, 2017 Sangiovese Rosato Toscana

* Lækker afbalanceret italiensk rosé med dominerende nuancer af fersken og citrus.

Vinen er fremstillet udelukkende af Sangiovese druer fra vinstokke, der er mellem 5 og 15 år gamle.

Dievole Rosé er flot laksefarvet med en frugtrig og intens bouquet med dominerende nuancer af fersken og citrus. Smagen er forfriskende og behagelige med antydninger af grapefrugt og hvid fersken samt en velafbalanceret syre.

Vinens silkebløde raffinement gør vine til det perfekte match til såvel frokost som middag. Den passer godt til både krydret mad og sunde middelhavsretter

Vinen fremstilles efter traditionel metode for hvidvine og efter en kold proces. Druerne trykkes forsigtigt, mens stængerne adskilles fra mosten, de afkøles straks til 5 grader C. og trykkes derefter igen. Den bløde trykcyklus, der tager cirka 50 minutter, sikrer, at det kun er den aromatiske "første-pressede-most", der udvindes. Den langsomme og konstante fermentering varer i cirka 35 dage ved 17-18 grader C, hvorefter den forfines i 3 måneder i stålbeholdere.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol.

 

Dievole ligger i udkanten af Siena, kun en halv snes kilometer fra en lille landsby, der har ældgamle vinrødder – helt tilbage til det ellevte århundrede. Ejendommen dækker et areal på 370 hektar, der alle er inkluderet i Chianti Classico appellationen, og er placeret i Vagliagli i byen Castelnuovo Berardenga. De 54 ha af produktion, er beliggende på en gennemsnitlig højde på cirka 300 meter over havets overflade, og de er opdelt i 16 parceller med forskellige produktive ligheder.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk