Hermon Mount Hermon White

109,00 DKK 139,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Model/varenr.: 153 0001

Hermon Mount Hermon White

* Frisk, frugtrig og fyldig hvid israeler fra Golan Heights Winery.

Denne israelske hvidvin er produceret af et blend bestående af druerne Chardonnay (55 %) og Sauvignon Blanc (45 %), der er dyrket i Galilæa-området.

Det er en flot hvidvin med en klar, lys farve og en frugtrig duft af citrusfrugter, lime, fersken og æbler. Smagen er frisk og fyldig med noter af tropiske frugter samt en behagelig eftersmag.

En harmonisk hvidvin, der er særdeles egnet til fisk, fjerkræ og diverse salater. Den bør nydes afkølet og drikkes, men den er ung og frisk.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl - 15 % alkohol.

Denne vin kommer fra Golan Heights Winery, der blev grundlagt i 1983. Vingården er beliggende i den lille by Katzrin, højt oppe i Golan højderne i Israel. Her har de valgt at kombinere gamle traditioner og ny teknik, er det har resulteret i stor succes med at producere de fineste medalje-vindende vine.

Vinen er produceret af 100 % Cabernet Sauvignon druer, der er dyrket i Galilæa området. Gæringen foregår på ståltanke og lagres på franske egetræsfade i et år. Vinen er fyldig og med en flot farve, skøn bouquet af friske bær, koncentreret frugtsmag med et strejf af vanilje, egetræ og krydderurter samt en lang og behagelig eftersmag. En harmonisk vin der er særdeles velegnet til rødt kød, vildt, krydrede pasta- og grillretter samt diverse oste. 

Vine fra Golan Heights Winery har gennem tiderne opnået mange flotte priser;
 Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin ved The International Wine and Spirit Competition 2004.
 Bedste israelske vineri i Wine Report 2008" af Tom Stevenson.
 Verdens bedste vinproducent ved Vinitaly 2011 og modtog herfor det prestigefulde Grand Trophy.
 Wine Star Award i kategorien New World Winery 2012 af Enthusiast 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk