Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Israelsk vin har ændret sig tydeligt over de seneste årtier. Tidligere var det nærmest en sirupssød drik, hvor det i dag er muligt at finde israelske kvalitetsvine på trestjernede Michelin restauranter og på hylderne hos velrenommerede vinhandlere i Europa og USA. Israel er som nævnt ny på markedet for vin, men traditionerne er blandt de ældste, der er dokumenteret. Her finder du vores israelske hvidvin Yarden fra vinhuset Golan Heights Winery der har stor succes med at producere de fineste medalje vine. 

Sorter resultater:

Vinen kommer fra Golan Heights Winery, der blev grundlagt i 1983. De har haft stor succes med at producere de fineste medaljevine. Vinen er produceret af 100 % Chardonnay druer, der har været lagret i 7 måneder på franske egetræsfade (50 % nye). En elegant vin med en fyldig og frisk smag af modne frugter og ristede nødder med et strejf af egetræ og vanilje samt en fyldig og behagelig eftersmag.

119,00 DKK 129,00 DKK (spar 10,00 DKK)

* Frisk, frugtrig og fyldig hvid israeler fra Golan Heights Winery. Hvidvinen er produceret af et blend bestående af druerne Chardonnay (55 %) og Sauvignon Blanc (45 %), der er dyrket i Galilæa-området. Resultatet er en flot hvidvin med en frugtrig duft af citrusfrugter, lime, fersken og æbler. Smagen er frisk og fyldig med noter af tropiske frugter samt en behagelig eftersmag.

89,00 DKK 119,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler