Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Israelsk vin har ændret sig markant over de seneste årtier. Tidligere var det mere en sirupssød drik, hvor du i dag kan finde israelske kvalitetsvine på trestjernede Michelin restauranter og på hylderne hos velrenommerede vinhandlere i Europa og USA. Israel er som sagt ny på vinmarkedet men traditionerne er blandt de ældste, der er dokumenteret.

Hos os finder du vinhusene Yarden og Gamla, der begge har et flot renommé og eksporterer til rigtig mange lande.

 

 

Sorter resultater:

Vin fra Golan Heights Winery har opnået mange flotte hædringer igennem tiderne. Gamla Cabernet Sauvignon er lagret i 12 måneder på franske egetræsfade. Vinen er fyldig og harmonisk og med en flot farve, skøn bouquet af friske bær, koncentreret frugtsmag med et strejf af vanilje, egetræ og krydderurter samt en lang og behagelig eftersmag.

119,00 DKK 139,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Golan Heights Winery har stor succes med at producere de fineste medalje-vindende vine. Vinen er produceret af 100 % Pinot Noir og har været lagret i 16 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 70 % er nye fade. Den er karakterfuld med en delikat duft af kirsebær, knuste friske bær samt et strejf af chokolade og vanilje, frugtrig og letrøget smag med en anelse af egetræ samt en behagelig eftersmag. En elegant vin der er velegnet til fx laks, andebryst eller lammeskank.

239,00 DKK 249,00 DKK (spar 10,00 DKK)

* Delikat og frugtrig israeler fra Golan Heights Winery. Denne røde blanding resulterer i en flot vin med en klar rød farve. Duften er delikat og frugtrig. Smagen er fyldig og frugtrigt med noter af hindbær, kirsebær og jordbær med et strejf af friske krydderurter og sort peber samt en behagelig eftersmag.

89,00 DKK 119,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Golan Heights Winery har stor succes med at producere de fineste medalje-vindende vine. Gamla Sangiovese er lagret i 12 måneder på små franske egetræsfade. Vinen har en flot farve, en delikat duft af modne kirsebær og en mellemfyldig frugtsmag med et strejf af krydderier, tørrede blomster, kakao og egetræ samt en lang og behagelig eftersmag. Absolut en harmonisk vin.

119,00 DKK 139,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Vinen kommer fra vingården Golan Heights, der har stor succes med at producere de fineste medalje-vindende vine. Vinen er produceret af 100% Syrah druer, der har gæret i ståltanke og har efterfølgende været lagret 18 måneder på små franske egetræsfade. Det er en elegant vin med en flot klar farve, kompleks duft af modne brombær, friske kirsebær samt noter af krydderier, røget kød og chokolade, fyldig frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.

239,00 DKK 249,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler