Slagelse VinKompagni slår d. 27.-30. september dørene op for den årlige fødselsdagsfest på Middelfartvej 2 i Slagelse, oplyser indehaver Frank Ditmar. Han fortæller at der alle dage vil være en masse skarpe tilbud og masser af gratis smagsprøver på de annoncerede vine, spændende nyheder, husets egen nyaftappede Plantation Guatemala X.O. rom samt andre udvalgte rom og gin, Snaps Bornholm og lækre Lindt luksus chokoladekugler.

Fredag kl. 12-17 får forretningenen besøg af leverandøren af Diplomatico Rom, Bathtub Gin samt flere andre spændende gin-varianter. Han serverer spændende drinks og giver gerne gode råd og vejledning.

Italienske vine, gin og snaps

Lørdag får gæsterne mulighed for at møde leverandører fra fire af Slagelse Vinkompagnis top-anmeldte vinhuse i Italien: Fattoria Le Pupille og Dievole fra Toscana, Zeni fra Veneto og Ruggeri Corsini fra Piemonte. Der vil være mulighed for at få en vinsnak og smage et udvalg af deres dejlige vine.

Lørdag kommer desuden leverandører af både Ginscape og Snaps Bornholm, der også serverer spændende drinks.

Frank Ditmar opfordrer til at man lægge vejen forbi den lokale vinbutik i Slagelse.

- Vi byder velkommen til endnu en stor fødselsdagsfest med et stort udvalg af aktiviteter og mulighed for gratis at smage en masse nye vine og spiritus. Vi hejser flagene og ruller den røde løber ud allerede fra torsdag kl. 10, siger Frank Ditmar. Han fortæller, at der vil være mange skarpe vintilbud, som kan ses i avisen og som man selvfølgelig har mulighed for at smage, før man beslutter sig.

- Åbningstiden udvides i uge 39, sådan at der holdes åbent alle dage. Mandag til fredag kl. 10 - 17, lørdag kl. 10 - 15 samt søndag kl. 11 - 14.

Rom af egen aftapning

Fødselsdagsfesten byder også på release af Slagelse VinKompagnis årlige egen aftapning af Plantation Rom Guatemala, inklusive gratis romsmagning.

Butikschef Kim Christensen har for niende år i træk udvalgt Slagelse VinKompagnis egen aftapning af Plantation Rom - nogle år har der endda været flere udgaver. Romreleasen er en årlig tilbagevendende begivenhed i forbindelse med fødselsdagsfesten, og den har fået en fast skare af tilhængere, der efterspørger rommen, og mange spørger interesseret til den særlige udgave, længe inden den kommer hjem.

- I år er der tale om en Plantation Guatemala X.O. rom med en red Pineau des Charentes wine cask finish. Resultatet er en sødmefuld og dejlig frisk rom med en anelse vanilje og brune krydderier til sidst i den lange eftersmag. De populære rom fra Guatemala er netop kendetegnet ved en lækker krydret fedme og denne er ingen undtagelse. Det er en yderst vellavet rom, der nærmest tigger om at blive drukket, siger Kim og opfordrer alle til selv at komme ud og bedømme.

Fødselsdagskonkurrence

- Husk at deltage i Slagelse Vinkompagnis fødselsdagskonkurrence, hvor præmien er et gavekort til Slagelse VinKompagni på 1.000 kr., opfordrer Frank Ditmar. - Det eneste, du skal gøre, er at udfylde konkurrence-slippen fra Slagelse Vinkompagnis annonce her i avisen og aflevere den i forretningen. Vinderen får direkte besked. Tilmelder du dig nyhedsmailen, får du attraktive tilbud og spændende nyheder direkte i din indbakke. Derved får du også mulighed for hver måned at vinde et gavekort på 1.000 kr.

- Vi glæder os rigtig meget til at hygge om vores kunder, gamle såvel som nye, til vores fødselsdagsfest, og håber at rigtig mange lægger vejen forbi, siger Frank Ditmar. - Der er en god mulighed for at gøre et vinkup og blive udfordret på sine vaner, både når det gælder vin men absolut også inden for områderne rom, gin og snaps

Billede

Ugenyt, Slagelse - uge 39/2018.

Link til fødselsdagsannoncer: https://slagelsevinkompagni.dk/images/A%20-%20forside/F%C3%B8dselsdagsannonce-uge39-2018-side-1-4.pdf