Aqua Vitae Sydfyn - Kirsebær Fatafia - 35%

225,00 DKK
Model/varenr.: 999 1213

Aqua Vitae Sydfyn - Kirsebær Fatafia - 35%

Dansk kvalitets brændevin. ""Kirsebær Ratafia" krydderbrændevin pæ 35% lavet på basis af opskrift fra en kogebog fra 1852. Frugtbrændevin tilsat økologisk kirsebærsaft, brun farin, nelliker og kanel; sødlig smag - som mange nok vil kalde "julet" (nelliker og kanel) - der gør den egnet til at drikke som en likør eller til dessert. Som de øvrige produkter fra Aqua Vitae Sydfyn er flaskerne signeret og nummereret, så man på Aqua Vitae Sydfyn 's hjemmeside kan læse nærmere om oprindelse og anvendt frugt i de enkelte brændevine.

Aqua Vitae Sydfyn

Aqua Vitae Sydfyn tog de først vaklende skridt i sommeren 2005 med indledende forespørgsler til myndighederne om muligheden for at etablere et mikrodestilleri. Rigtig mange offentlige instanser har noget at skulle have sagt i den forbindelse, men i løbet af efteråret 2006 var de sidste tilladelser på plads og brænderiet kunne begynde. Det første herhjemme med en frugt-brændevinsproduktion af Eau-de-Vie-type.

Aqua Vitae Sydfyn agter ikke at konkurrere med - endsige hugge en eneste kunde fra - de store spritfabrikker. De har deres udmærkede produkter, og vi har vores. Selvfølgelig kan Aqua Vitae Sydfyns brændevine nydes til hvad man vil, men takket væres deres frugtsmag og aroma er de i familie med franskmændenes Eau de Vie de Fruits og Calvados, balkanlandenes Slivovitsj, tyskernes Obstler, rumænernes Palinka og mange, mange andre lignende produkter. Frugtbrændevin kan nydes alene, til kaffen, desserten eller som punktum på et godt måltid. Eller hvornår man nu ellers har lyst til at forkæle sine smagsløg.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk