Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hos Slagelse Vinkompagni står vi klar til at vejlede dig til at få købt en vin, rom, whisky eller andet, som du helt sikkert vil få glæde af. Vi anbefaler desuden, at du har de rigtige glas til f.eks. at drikke den gode rom eller en forfriskende gin og tonic af. Hvilket glas, du bruger til din vin, øl eller alkohol har en stor betydning for hele smagsoplevelsen. Ligesom det rette vinglas kan gøre en kæmpe forskel for vinens smag, så vil et glas specifikt lavet til at drikke rom af også løfte romoplevelsen til et nyt niveau, da det vil samle rommens duft, så den kommer mere koncentreret ud af glassets åbning. Kig gerne ind i butikken i Slagelse, hvis du er interesseret i at forbedre din drinkoplevelse med det rigtige glas – vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig.

Sorter resultater:

Spiegelau Gin & Tonic Glas - 19,5 cm / 63 cl. - 4-pack. 
Spiegelau glassene er af meget høj kvalitet og fremstår i elegant design, hvorfor de er yderst efterspurgte

200,00 DKK 240,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Spiegelau Rom Snifter Glas 15 cm/17 cl. Spiegelau glassene er af meget høj kvalitet og fremstår i elegant design, hvorfor de er yderst efterspurgte

149,00 DKK 158,00 DKK (spar 9,00 DKK)

Den populære spanske Gin Mare er en banebrydende gin med noter af Middelhavets nuancer. Nu kan du også købe flotte gin glas, der passer til. Pakken indeholder 4 glas og prisen er pr. glas.

80,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler