RÖS - GIN Gaveæske Dansk Gin med 2 flasker tonic

375,00 DKK

RÖS - GIN Gaveæske med 1 flaske Dansk Rös Gin og 2 flasker tonic. * Bronzemedalje ved “San Francisco Spirit Competition 2015”. RÖS Gin er skabt på alkohol fra Dyrehøj Vingaards eget destilleri. Efter 2 års arbejde er i alt 15 botanicals er nøje udvalgt til denne gin. Enebær er det bærende element, men sennepsfrø, kardemommekerner, fennikelfrø, hybenroseblade, appelsinskal, rosmarin og flere til giver den perfekte blanding.

RÖS Gin er baseret på æblealkohol, der er destilleret på en æblevin lavet af danske æbler. Vinmageren har udvalgt en speciel gærstamme til æblevinen, og vinificeringen af grundvinen giver en høj kvalitet med fokus på smag og alkoholniveau. Æblevinen bliver destilleret under en intens kvalitetskontrol, hvor spiritussen bliver delt i flere kvalitetsniveauer. Dyrehøj Vingaards eget destilleri fra Müller Brannereianlagen, giver mulighed for at styre temperaturen i kogekarret og nedkølingen i svalekollonnen. Det giver muligheden for at få mest frugtsmag med i alkoholen.

De 15 botanicals trækker ca. 2 dage i vin-spiritussen. Herefter destilleres den en gang mere ved en moderat temperatur. Dermed kommer alle smagsnoter og blødheden med. Ginen forskæres til 40 % vol, koldfiltreres og eftermodner på flasken i ca. 3 måneder før den frigives til salg.

Gavekassen indeholder 1 flaske Rös Gin 40% alkohol - 50 cl. samt 2 flasker Tonicvand á 20 cl. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk