Ginscape London Dry Gin - 43,7 % alkohol, 70 cl.

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)
Model/varenr.: 999 1041

Ginscape London Dry Gin - 43,7 % alkohol, 70 cl. *** GULDMEDALJE ved det engelske World Gin Awards i kategorien "Contempoprary Style" samt Guldmedalje i kategorien "Worlds Best Classic Gin". GINSCAPE er en dansk prisbelønnet klassisk gin med et moderne twist med noter af frisk havtorn. Den er udviklet i Danmark af tre danske ginelskere. Ginnen er destilleret på de aromatiske, orange havtornebær, der findes langs hele den danske kystlinje, fra de sandfyldte klipper i Vestjylland til de dramatiske klipper på Bornholm. Havtornebærene er med til at give Ginscape sin helt unikke citrus friskhed. Den er destilleret på et af verdens mest velestimerede gindestillerier i England for at opnå optimal og kompromisløs kvalitet.

GINSCAPE LONDON DRY GIN er en blød og balanceret moderne gin med et elegant og klart udtryk. Den har en mild og forfriskende smag med fortryllende noter af havtorn og frisk citrus med et strejf af koriander og lakridsrod. En enestående gin, der giver en super frisk og inspirerende smag til din Gin & Tonic eller cocktail.

* Guldmedaljer ved World Gin Awards i London i kategorieerne: "Contempoprary Gin" samt "Worlds Best Classic Gin" (foråret 2018).

En flaske indeholder 70 cl. 43,7 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk