Four Pillars Bloody Shiraz Gin - 37,8 % alkohol, 70 cl.

549,00 DKK
Model/varenr.: 999 1048

Four Pillars Bloody Shiraz Gin - 37,8 % alkohol, 70 cl.

* Australsk Gin med Shiraz

Ginen er produceret på en begrænset mængde Shiraz druer fra Yarra Valley i Victoria i Australien. Druerne er stampet i gin i otte uger for at lave denne Bloody Shiraz Gin.

Ginen blev frigivet i juni måned 2016 i Australien - kort efter høsten af druerne, og den blev lynhurtig udsolgt på grund af den store popularitet. Så de lokale måtte vente til året efter for at få nye flasker.

Bloody Shiraz Gin har en utrolig flot, dyb mørk lilla farve, der ændrer sig til en flot pink farve, når den tilsættes Tonic eller danskvand. I duften finder du fyrretræsnåle, citrus, krydderier, peber og hindbær. I modsætning til Slåen Gin, der har en alkoholprocent under 30, så er alkoholprocenten på denne Gin på 37,8 %, hvilket gør den ideel i en række af cocktails.

Four Pillars Bloody Shiraz Gin er ufiltreret og der kan derfor forventes lidt bundfald. Det anbefales at drikke den inden for de første par år efter druerne er høstet. Derefter vil ginnen udvikle sekundære aromaer.

Vi forslår at drikke Bloody Shiraz Gin sammen med 1724 Tonicvand, for at få det bedste ud af ginnen - i forholdet 1:1 og gerne tilsat en isterning.

En flaske indeholder 70 cl. 37,8 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk