Bog af Iben Diamant : Gin - Historie, Opskrifter, Ginkartotek

299,00 DKK

Bog af Iben Diamant : Gin - Historie, Opskrifter, Ginkartotek. * Populær Gin Bog, der er skrevet til den nysgerrige, gin-drikkende livsnyder, der er klar til en rejse gennem enebær-eliksirens forunderlige verden. Du bliver taget med gennem ginnens historie, rundt på gin destillerier og med forbi det vigtigste gin-gear til hjemmebaren. Iben kommer også omkring de faglige termer, og i bogens store ginkartotek kan du slå op og se, hvad der kendetegner de enkelte ginmærker, så man kan matche dem med den helt rigtige tonic.

I bogen finder du også en tidslinje over de mest ikoniske gincocktails, selvfølgelig inkl. opskrifter – både på den originale version samt et mere nutidigt ’take’ på drinksene. Bogen byder også på det originale “gin-hjul” og sluttes af med en række praktiske råd om tilbehør, glas og gear.

Anmeldelse fra Redaktionschef og skribent Ulrik Bruun Fanø: “Iben Diamant får med “GIN” løftet den grandiøse spiritus til respektfulde højder, og hun inviterer indenfor til en fascinerende legeplads med den trofaste følgesvend, tonic. Dette er en oplagt gaveidé til ham og hende, der er nysgerrig på gin”

Forfatter: Iben Diamant
Antal sider: 224
Udgivelsesdato: 1. september, 2017

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk