GB Sort Ale Belgisk øl 75 cl. - Gourmetbryggeriet

39,00 DKK
Køb 3 eller flere til 33,95 DKK pr stk. spar i alt 5,05 DKK pr stk.

GB Sort Ale Belgisk øl 75 cl. - Gourmetbryggeriet

GB Sort Ale er af typen skotsk inspireret ale, der adskiller sig ved at være frugtagtig og have en markant humlekarakter. Øltypen så dagens lys efter 1. verdenskrig, hvor de belgiske bryggere blev inspireret af de alkoholstærke skotske øl.

GB Sort Ale har en dyb, kastanjebrun farve med et fint lysebrunt skum. Den dufter vinøst af ristet malt med noter af tørrede frugter. Smagen er sødlig, kraftig med en solid krop samt en begrænset bitterhed. Det er en fyldig og kompleks øl med en kraftig smag med noter af mørk chokolade og ristede malte.

Sort Ale er en traditionel øl, brygget til jagtarrangementer med mørke, meget velafbalancerede malte, og efter den klassiske infusions metode. En Metode, der bedst kan sammenlignes med kaffebrygning. De aromatiske malte og den høje gæringsproces, kombinerer den varme rundhed med rubinrød frisk øl. Da sort Ale er meget tung, kraftig og velsmagende, er den yderst velegnet til kraftigt smagende retter, krydrede stegeretter, vildt og kraftige desserter med chokolade. 

Vi anbefaler at servere øllen ved en temperatur på 8-9° C. Bør opbevares mørkt og køligt.

 
 
 

n kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  8 % alkohol.

Vi har et udvalg af velsmagende øl fra Gourmetbryggeriet, der blev grundlagt i Roskilde i 2005. Gourmetbryggeriets primære mission er, at brygge øl til mad og have øllet tilbage på de danske frokostborde.

I foråret 2005 blev de første to bryg sat over. Gourmetbryggeriet fik hurtigt succes med disse og i løbet af kort tid satte de gang i flere bryg og udviklede nye smage og øltyper med inspiration fra de tyske, amerikanske og belgiske øl traditioner. Med udviklingen fulgte også en støt stigende popularitet, og GB´s øl fik hurtigt mange fans, der efterspørger deres favorit øl i Gourmetbryggeriets univers af klassiske, krydrede og mørke vinøse øltyper. Gourmetbryggeriet vandt i 2007 prisen for verdens bedste porter, som på grund af dens popularitet og stærke efterspørgsel relanceres i 2011.

I 2009 blev Gourmetbryggeriet købt af Harboes Bryggeri A/S, og Harboe får ved købet af Gourmetbryggeriet mulighed for, at videreudvikle et nyt og moderne brand med specialøl, som bringer Harboes Bryggeri A/S ud på nye markeder med nye kunder og nye forretningsmuligheder. I dag har de et alsidigt produktsortiment som indeholder både specialøl, sæson-øl og mineralvandsprodukter, som udover at kunne købes her også kan nydes på en række af landets restaurationer, caféer og barer. 

Gourmetbryggeriets sortiment er stadig fuld af spændende produkter, og de sidste nye er fire øl brygget efter 1400 tallets belgiske øl traditioner. GB Gylden, GB Sort Ale, GB Tripel og GB Jul, som er fire fantastiske øl tappet i 75 cl. flasker med champagneprop. 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk