GB - IPA Belgisk øl 75 cl. - Gourmetbryggeriet

39,00 DKK
Køb 3 eller flere til 33,95 DKK pr stk. spar i alt 5,05 DKK pr stk.

GB - IPA Belgisk øl 75 cl. - Gourmetbryggeriet

GB - IPA er af øltypen Indian Pale Ale og er en letkraftig, sødbitter øl. IPA var oprindelig en engelsk øltype, der var stærkere indbrygget og mere bitter end andre øl. Øltypen kendetegnede sig ved at kunne klar sejlturen til Indien (inden pasteuriseringen og køleteknikkens tid) - deraf navnet Indian Pale Ale.

Øllen har en gylden lidt uklar farve, som en hvedeøl normalt har, med en flot hvid skumkrone. Den dufter krydret og af nyslået græs. Smagen er frisk og frugtagtig med en udtalt bitterhed, samt en let krop med en afstemt blød og bitter eftersmag.

IPA anbefales til det danske frokostbord, de mere fyldige retter samt krydret men dog ikke for stærke asiatiske retter. Bør serveres ved en temperatur på 5-7° C for at opnå størst nydelse.
Opbevares mørkt og køligt.
 
 
IPA var oprindelig en engelsk øltype, der var stærkere indbrygget og mere bitter. Øltypen udmærkede sig ved at kunne klare sejlturen til Indien - længe før pasteuriseringen og køleteknikkens tid.
 
En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  8 % alkohol.

 

Vi har et udvalg af velsmagende øl fra Gourmetbryggeriet, der blev grundlagt i Roskilde i 2005. Gourmetbryggeriets primære mission er, at brygge øl til mad og have øllet tilbage på de danske frokostborde.

I foråret 2005 blev de første to bryg sat over. Gourmetbryggeriet fik hurtigt succes med disse og i løbet af kort tid satte de gang i flere bryg og udviklede nye smage og øltyper med inspiration fra de tyske, amerikanske og belgiske øl traditioner. Med udviklingen fulgte også en støt stigende popularitet, og GB´s øl fik hurtigt mange fans, der efterspørger deres favorit øl i Gourmetbryggeriets univers af klassiske, krydrede og mørke vinøse øltyper. Gourmetbryggeriet vandt i 2007 prisen for verdens bedste porter, som på grund af dens popularitet og stærke efterspørgsel relanceres i 2011.

I 2009 blev Gourmetbryggeriet købt af Harboes Bryggeri A/S, og Harboe får ved købet af Gourmetbryggeriet mulighed for, at videreudvikle et nyt og moderne brand med specialøl, som bringer Harboes Bryggeri A/S ud på nye markeder med nye kunder og nye forretningsmuligheder. I dag har de et alsidigt produktsortiment som indeholder både specialøl, sæson-øl og mineralvandsprodukter, som udover at kunne købes her også kan nydes på en række af landets restaurationer, caféer og barer. 

Gourmetbryggeriets sortiment er stadig fuld af spændende produkter, og de sidste nye er øl i flasker med champagneprop. 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk