GB Gylden Belgisk øl 75 cl. - Gourmetbryggeriet

33,95 DKK 39,00 DKK (spar 5,05 DKK)
GB Gylden er en aromatisk frisk og flot ravfarvet øl med en fyldig maltet karakter og med en omhyggelig doseret humle. Derved opnås den helt rigtige aroma og humlesmag i øllet. Gylden har alt det bedste fra den magtfulde mørke øl og friskheden fra den lyse blonde øl. I århundrede har man brygget denne type "city" øl. De drak øllet fra spande og store glas på mere end 1 liter. Gylden er dybt forankret i traditionen og opskriften stammer fra det 14. århundrede. Balancen mellem de forskellige malte og de forskellige fine humle typer, skaber en perfekt harmoni mellem den magtfulde brune øl og friskheden fra den lyse blonde øl. Anbefalet temperatur for størst nydelse 7-8 grader. En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 8 % alkohol.

GB Gylden Belgisk øl 75 cl. - Gourmetbryggeriet

GB Gylden er en aromatisk frisk og flot ravfarvet øl med en fyldig maltet karakter og med en omhyggelig doseret humle. Derved opnås den helt rigtige aroma og humlesmag i øllet. Gylden har alt det bedste fra den magtfulde mørke øl og friskheden fra den lyse blonde øl.

I århundrede har man brygget denne type "city" øl. De drak øllet fra spande og store glas på mere end 1 liter. Gylden er dybt forankret i traditionen og opskriften stammer fra det 14. århundrede. Balancen mellem de forskellige malte og de forskellige fine humle typer, skaber en perfekt harmoni mellem den magtfulde brune øl og friskheden fra den lyse blonde øl. Anbefalet temperatur for størst nydelse 7-8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  8 % alkohol.

Vi har et udvalg af velsmagende øl fra Gourmetbryggeriet, der blev grundlagt i Roskilde i 2005. Gourmetbryggeriets primære mission er, at brygge øl til mad og have øllet tilbage på de danske frokostborde.

I foråret 2005 blev de første to bryg sat over. Gourmetbryggeriet fik hurtigt succes med disse og i løbet af kort tid satte de gang i flere bryg og udviklede nye smage og øltyper med inspiration fra de tyske, amerikanske og belgiske øl traditioner. Med udviklingen fulgte også en støt stigende popularitet, og GB´s øl fik hurtigt mange fans, der efterspørger deres favorit øl i Gourmetbryggeriets univers af klassiske, krydrede og mørke vinøse øltyper. Gourmetbryggeriet vandt i 2007 prisen for verdens bedste porter, som på grund af dens popularitet og stærke efterspørgsel relanceres i 2011.

I 2009 blev Gourmetbryggeriet købt af Harboes Bryggeri A/S, og Harboe får ved købet af Gourmetbryggeriet mulighed for, at videreudvikle et nyt og moderne brand med specialøl, som bringer Harboes Bryggeri A/S ud på nye markeder med nye kunder og nye forretningsmuligheder. I dag har de et alsidigt produktsortiment som indeholder både specialøl, sæson-øl og mineralvandsprodukter, som udover at kunne købes her også kan nydes på en række af landets restaurationer, caféer og barer. 

Gourmetbryggeriets sortiment er stadig fuld af spændende produkter, og de sidste nye er fire øl brygget efter 1400 tallets belgiske øl traditioner. GB Gylden, GB Sort Ale, GB Tripel og GB Jul, som er fire fantastiske øl tappet i 75 cl. flasker med champagneprop. 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk