GB Forår Belgisk øl 75 cl. - Gourmetbryggeriet

39,00 DKK
Køb 3 eller flere til 33,95 DKK pr stk. spar i alt 5,05 DKK pr stk.

GB Forår Belgisk øl 75 cl. - Gourmetbryggeriet

GB Forår er af øltypen Blond Ale, der er baseret på en stor mængde malt og en mindre mængde pilsner, suppleret med rørsukker. Den kombination giver en fornem balance mellem syrlighed og sødme. Øltypen modsvarer pilsner typen.

 
Øllen har en flot gylden farve med et fint hvidt skum. Duften er frisk og med noter af frugt. Smagen har en fyldig karakter med en elegant balance af krydrede noter fra humlen og frugtagtige elementer fra gæren.
 
Øllen anbefales til "forårets" frokoster, salater, lam- og kyllingeretter, for eksempel serveret med nye asparges og nye kartofler. Vi anbefaler at servere øllen ved en temperatur på 4-6° C for at opnår størst nydelse. Bør opbevares mørkt og køligt.
 
En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  6,2 % alkohol.

 

Vi har et udvalg af velsmagende øl fra Gourmetbryggeriet, der blev grundlagt i Roskilde i 2005. Gourmetbryggeriets primære mission er, at brygge øl til mad og have øllet tilbage på de danske frokostborde.

I foråret 2005 blev de første to bryg sat over. Gourmetbryggeriet fik hurtigt succes med disse og i løbet af kort tid satte de gang i flere bryg og udviklede nye smage og øltyper med inspiration fra de tyske, amerikanske og belgiske øl traditioner. Med udviklingen fulgte også en støt stigende popularitet, og GB´s øl fik hurtigt mange fans, der efterspørger deres favorit øl i Gourmetbryggeriets univers af klassiske, krydrede og mørke vinøse øltyper. Gourmetbryggeriet vandt i 2007 prisen for verdens bedste porter, som på grund af dens popularitet og stærke efterspørgsel relanceres i 2011.

I 2009 blev Gourmetbryggeriet købt af Harboes Bryggeri A/S, og Harboe får ved købet af Gourmetbryggeriet mulighed for, at videreudvikle et nyt og moderne brand med specialøl, som bringer Harboes Bryggeri A/S ud på nye markeder med nye kunder og nye forretningsmuligheder. I dag har de et alsidigt produktsortiment som indeholder både specialøl, sæson-øl og mineralvandsprodukter, som udover at kunne købes her også kan nydes på en række af landets restaurationer, caféer og barer. 

Gourmetbryggeriets sortiment er stadig fuld af spændende produkter, og de sidste nye er øl i flasker med champagneprop. 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk