GB - Amber Belgisk øl 75 cl. - Gourmetbryggeriet

39,00 DKK
Køb 3 eller flere til 33,95 DKK pr stk. spar i alt 5,05 DKK pr stk.

GB - Amber Belgisk øl 75 cl. - Gourmetbryggeriet

Når efteråret sætter ind er det tid til at nyde en GB Amber, der er en smuk ravfarvet og velsmagende øl, der er brygget af tre typer korn, 3 typer humle og krydret med blandt andet curacao.

Øllen har en fin balance mellem bitterhed og sødme med behagelige noter af moden frugt. Den har blød og fyldig smag og dens fine balance gør at den passer godt sammen med efterårets kraftigere retter. Anbefales at servere ved en temperatur på 5-7 ° C for at opnår størst nydelse.

Opbevares mørkt og køligt. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  6,5 % alkohol.

 

Vi har et udvalg af velsmagende øl fra Gourmetbryggeriet, der blev grundlagt i Roskilde i 2005. Gourmetbryggeriets primære mission er, at brygge øl til mad og have øllet tilbage på de danske frokostborde.

I foråret 2005 blev de første to bryg sat over. Gourmetbryggeriet fik hurtigt succes med disse og i løbet af kort tid satte de gang i flere bryg og udviklede nye smage og øltyper med inspiration fra de tyske, amerikanske og belgiske øl traditioner. Med udviklingen fulgte også en støt stigende popularitet, og GB´s øl fik hurtigt mange fans, der efterspørger deres favorit øl i Gourmetbryggeriets univers af klassiske, krydrede og mørke vinøse øltyper. Gourmetbryggeriet vandt i 2007 prisen for verdens bedste porter, som på grund af dens popularitet og stærke efterspørgsel relanceres i 2011.

I 2009 blev Gourmetbryggeriet købt af Harboes Bryggeri A/S, og Harboe får ved købet af Gourmetbryggeriet mulighed for, at videreudvikle et nyt og moderne brand med specialøl, som bringer Harboes Bryggeri A/S ud på nye markeder med nye kunder og nye forretningsmuligheder. I dag har de et alsidigt produktsortiment som indeholder både specialøl, sæson-øl og mineralvandsprodukter, som udover at kunne købes her også kan nydes på en række af landets restaurationer, caféer og barer. 

Gourmetbryggeriets sortiment er stadig fuld af spændende produkter, og de sidste nye er øl i flasker med champagneprop. 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk