Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Vi har et udvalg af velsmagende øl fra Gourmetbryggeriet, der blev grundlagt i Roskilde i 2005. Gourmetbryggeriets primære mission er, at brygge øl til mad og have øllet tilbage på de danske frokostborde.

I foråret 2005 blev de første to bryg sat over. Gourmetbryggeriet fik hurtigt succes med disse og i løbet af kort tid satte de gang i flere bryg og udviklede nye smage og øltyper med inspiration fra de tyske, amerikanske og belgiske øl traditioner. Med udviklingen fulgte også en støt stigende popularitet, og GB´s øl fik hurtigt mange fans, der efterspørger deres favorit øl i Gourmetbryggeriets univers af klassiske, krydrede og mørke vinøse øltyper. Gourmetbryggeriet vandt i 2007 prisen for verdens bedste porter, som på grund af dens popularitet og stærke efterspørgsel relanceres i 2011.

I 2009 blev Gourmetbryggeriet købt af Harboes Bryggeri A/S, og Harboe får ved købet af Gourmetbryggeriet mulighed for, at videreudvikle et nyt og moderne brand med specialøl, som bringer Harboes Bryggeri A/S ud på nye markeder med nye kunder og nye forretningsmuligheder. I dag har de et alsidigt produktsortiment som indeholder både specialøl, sæson-øl og mineralvandsprodukter, som udover at kunne købes her også kan nydes på en række af landets restaurationer, caféer og barer. 

Gourmetbryggeriets sortiment er stadig fuld af spændende produkter, og de sidste nye er fire øl brygget efter 1400 tallets belgiske øl traditioner. GB Gylden, GB Sort Ale, GB Tripel og GB Jul, som er fire fantastiske øl tappet i 75 cl. flasker med champagneprop. 

Sorter resultater:

GB Sort Ale er en fyldig og kompleks øl med en kraftig smag med noter af mørk chokolade og ristede malte. Resultatet er en øl med en sød, let bitter eftersmag. Sort Ale er en traditionel øl, brygget til jagtarrangementer med mørke, meget velafbalancerede malte, og efter den klassiske infusions metode. En Metode, der bedst kan sammenlignes med kaffebrygning. De aromatiske malte og den høje gæringsproces, kombinerer den varme rundhed med rubinrød frisk øl. Da sort Ale er meget tung, kraftig og velsmagende, er den yderst velegnet til kraftigt smagende retter som vildt og gryderetter. Anbefalet temperatur for størst nyedelse 8-9 grader. En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 8 % alkohol.

33,95 DKK 39,00 DKK (spar 5,05 DKK)
Tripel er en overgæret øl, der forener de bedste byg- og humletyper i en ren og fin smag, der er karakteristisk for denne lyse øl. Tripel er en naturlig frisk øl med en smuk lys gylden farve, kraftig maltaroma med raffinerede noter af frugt og med en lang, god eftersmag. Anbefalet temperatur for størst nydelse 7-8 grader og hældes nænsomt op i et glas i en bevægelse. En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 8,5 % alkohol.
33,95 DKK 39,00 DKK (spar 5,05 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler