Morandé Gavekasse - House of Morandé 2010 - kasse a' 6 fl. vin..

1.395,00 DKK 1.770,00 DKK (spar 375,00 DKK)

Morandé Gavekasse - House of Morandé 2010 - kasse a' 6 fl. vin..

 

Vinkasse med 6 flasker i træ - Topkvalitets Vingave!!
Vingården og jordens mineraler "maler" denne blodrøde vin, og giver os både sødme og styrke. Vinens aromaer minder en om vilde violette roser, lavendel og duften af mynte - bark og brændt træ, sort kaffe og friskskåret tobak. Smagen leder tankerne hen på ungdommens styrke med blomster og frugter fra skoven, frisk og blød med elegante toner af bolsjer, en sød og diskret påmindelse om kakao, karamel og ristede kaffebønner. En saftig og afbalanceret vin der kalder på det bedste i dig som elsker et fremragende glas vin.
Dette er den perfekte vin til rødt kød, and eller gås, vildt, gris og vildtsvin samt anden festmad med en perfekt tilberedt sauce. Vinen bør serveres ved 16-18 grader.

 

Guldmedalje - Vinitaly, 2008
4 Glas - Guía de Vinos de Chile, 2008
92 Points - Descorchados Chilean Guide, 2007

 

Morandé er for fjerde gang udnævnt til "Winery of the year 2010" - Wine & Spirits, okt 2010
Kun de 100 bedste vingårde i verden opnår hvert år denne anerkendelse - og i 2010 kun 3 andre chileanske vingårde.

 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14% Alkohol.
Normalpris pr. fl. 295,-
*Specialpris ved denne 6 stk. kasse løsning, til eventuelt gave samlet kr: 1395,-   SPAR KR: 375,-

 

MORANDÈ blev grundlag i 1996 af Pablo Morandé sammen med pionerer fra Casablanca-dalen i det nordlige Chile. Netop Casablancadalen er perfekt til disse ?rene? vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile.

Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i MORANDÈs vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle at de klassiske vindistrikter hvor MORANDÈ virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.

Vi har valgt at satse på udvalgte vine fra alle 5 niveauer i MORANDÈ: Pionero, Reserva, Grand Reserva, Edición Limitada og House of MORANDÈ. Der er mange forskellige udgaver i de forskellige niveauer, men fælles for dem alle er den utrolig høje kvalitet, samt den elegante balance mellem syre og frugt. Dette gælder ikke mindst for Reserva, Grand Reserva, og House of MORANDÈ, der er fadlagret i henholdsvis 8, 12 og 20 måneder.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk