POMMERY Champagne Brut Royal Magnum 150 cl.

695,00 DKK 799,00 DKK (spar 104,00 DKK)

*** FANTASTISK LÆKKER FRISK CHAMPAGNE FRA REIMS med et hav af priser og gode anmeldelser. Denne Brut Royal fra Pommery er produceret af 2/3 Pinot Noir og Meuniers samt 1/3 Chardonnay druer, der er dyrket i Champagne området i Frankrig. Det er en flot champagne med lys gylden farve samt frisk, velafbalanceret og blød, frugtrig smag.

Model/varenr.: 111 1034

POMMERY Champagne Brut Royal Magnum 150 cl.

*** FANTASTISK LÆKKER FRISK CHAMPAGNE FRA REIMS.

Denne Brut Royal fra Pommery er produceret af 2/3 Pinot Noir og Meuniers samt 1/3 Chardonnay druer, der er dyrket i Champagne området i Frankrig. Det er en flot champagne med lys gylden farve samt frisk, velafbalanceret og blød, frugtrig smag. Champagne skal ikke henlægges længe, men bør drikkes inden for 2 år, efter den har forladt producenten.

* Guld ved Mundus Vini i Tyskland
***** 5 stjerner på www.vinavisen.dk
* Omtalt i Go’Morgen Danmark på TV2: ”Kraftig og fyldig med god smag. Velegnet til både Dronningens nytårstale og forretten.”
* 18 point på www.forlaget-smag.dk
***** 5 stjerner i Liv
***** 5 stjerner i Dagbladet Ringkøbing-Skjern
***** 5 glas i Politiken
***** 5 stjerner i B.T.
**** 4 stjerner i Århus Stiftstidende og Lemvig Folkeblad
***** 5 stjerner i B.T.
***** 5 stjerner i Berlingske Tidende / www.fri.dk
**** 4 stjerner i Nordjyske Stiftstidende
**** 4 stjerner i EkstraBladet
* 3. plads ved champagnesmagning i Børsen
* 4 glas i Politiken

En kasse indeholder 1 flaske - 300 cl. 12,5 % alkohol.


Champagnehuset Pommery er beliggende i hjertet af Champagne regionen i Frankrig. Pommery råder over ca. 296 hektar - det er den største vingård i Champagne regionen - og har ikke mindre end syv ”Grand Cru” marker; Aÿ, Bouzy, Verzenay, Maillyen- Champagne, Sillery, Avize og Cramant. På de første fem produceres Pinot Noir druer og på de to sidstnævnte produceres Chardonnay druer.

Hos Pommery er man både traditionel og fremtids-minded. F.eks. er Pommery det første vinhus, der har opnået både ISO 9001 og ISO 14001 som garanti for kvaliteten af deres produktion og som et tegn på deres flotte intentioner om at bevare deres mest værdifulde arv: jorden. Naturlig elegance og en ”nyd-livet” indstilling er kendetegnende for Champagne Pommery, hvis slogan lyder: ”Almindelige dage kan også have ekstraordinære
øjeblikke”.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk