Maurice Vesselle Grand Cru Brut Vintage 2004- Reims

375,00 DKK 425,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Her er en lille producent som laver champagne af meget høj kvalitet. Maurice Vesselle er tilplantet med 85 % Pinot Noir og 15 % Chardonnay og vinstokkene er gennemsnitlig 35 år gamle. Pinot Noir bidrager med krop, elegance og mineralitet - Chardonnay bidrager med syre, mineralitet og holdbarhed. 

Model/varenr.: 111 1030

Maurice Vesselle Grand Cru Brut - Reims

Vintage 2004

Her er en lille producent som laver champagne af meget høj kvalitet. Her er det Pinot Noir der dominerer vinmarkerne. Maurice Vesselle er tilplantet med 85 % Pinot Noir og 15 % Chardonnay og vinstokkene er gennemsnitlig 35 år gamle. Pinot Noir bidrager med krop, elegance og mineralitet - Chardonnay bidrager med syre, mineralitet og holdbarhed. Maurice Vesselle kører ikke malolaktisk gæring, netop for at bevare friskheden og finessen i Champagnen i flere år. Hans vin ligger 3 år inden den færdige champagne korkes. En dejlig velafbalanceret Champagne der er skøn som aperitif, men endnu bedre til mad - og gerne i store glas. Moussen er flot og fyldig uden at være aggressiv.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  12 % Alkohol.

Maurice Vesselle har sit sæde og vinmarker i Bouzy, som er en Grad Cru by. Her er verdens dyreste druer. I Grand Cru koster et kilo druer ca. 6,5 euro.Bouzy ligger sydøst for Eperny i Montagne de Reims.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk