BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE CUVEE BLANC DE BLANCS - B DE B

895,00 DKK 995,00 DKK (spar 100,00 DKK)
Model/varenr.: 111 1069

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE CUVEE BLANC DE BLANCS - B DE B

* Nyt champagne hus.
* 92 Point af Wines Spectator samt mange andre flotte priser.
* Besserat De Bellefons falgskib - champagne på højeste niveau. ** Serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over.

Champagnen er vidunderlig, intens gylden næsten guldfarvet med lyse ravfarvede nuancer. Det delikate, livlige skum udgør en fin cremet ring.

Duften er intens og mørk med afslørende træ noter i begyndelsen. De efterfølges af blandede aromaer af brød og mælk, nybagt brød, kandiserede citrusfrugter og appelsinskaller. Der fremkommer en fremragende harmonisk kombination af mineraler og sekundære noter i slutningen.

Smagen er velstruktureret og giver den cremede følelse, der er et resultatet af Besserat de Bellefons store ekspertise. Vinens renhed pirrer smagsløgene og udtrykker power og elegance. Den bemærkelsesværdigt lange finish udviser let krydret og bitter-søde noter.

Champagnen er fremstillet af 45 % Chardonnay, 45 % Pinot Noir og 10 % Pinot Meunier druer (Oger, Chouilly, Cramant, Cumières, Festigny, Ambonnay, Mailly, Mareuil-sur-Ay). Den er perfekt til de helt særlige lejligheder.

En magtdemonstration fra Besserat de Bellefon, hvor de beviser, at de kan finde ud af at arbejde med Pinot Meunier og skabe en Champagne i balance på højeste niveau.

Medaljer:
* Médaille d'Argent af International Wine Challenge 2016 

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk