A LETE Champagne Brut - A Damery "TOP CHAMPAGNE" 1,5 liter

499,00 DKK 545,00 DKK (spar 46,00 DKK)

A LETE Champagne Brut - A Damery "TOP CHAMPAGNE" 1,5 liter

*** Top Bobler...

Vinen er blevet skamrost som en "Ægte" Champagne der med en kompromisløs stil og det for Champagnekendere så eftertragtede strejf af rugbrød. Den hævede sig klart over niveauet for champagner i samme prisklasse. Skal man have en rigtig kvalitetschampagne til fornuftige penge, så finder man ikke noget bedre bud end A LETE Brut a Damery.

I glasset præsenterer vinen sig med en fin og aktiv mousse. I duft og smag dominerer elegante noter af citrus, grønne æbler, ingefær og rugbrød. Stilen er sprød og frisk i en let, men lækker aromatisk stil, der gør vinen til en ideel aperitif-Champagne. Madmæssigt er Champagne dog utrolig alsidig, og er noget nær den mest komplette madledsager man kan tænke sig, hvis man skal vælge en enkelt vin til et helt måltid. Udover klassiske franske kompositioner, så kan man ligeledes prøve den til tapas-inspirerede retter og flere af de nationale køkkener fra fjern-østen.

Serveres afkølet omkring de 9-11 grader og husk, at man ikke bør bruge maskinafvaskede Champagneglas, da opvaskemaskiners afspændingsmiddel sætter en effektiv stopper for vinens bobler.

En flaske indeholder 1,5 liter - 12 % Alkohol.
 

A LETE Champagne A Damery- Super Champagne. Vinder af den store Champagne smagning i Penge & Privat økonomi december 2006, vandt over alle de store huse, blev vurderet til over det dobbelte af hvad den koster. Vudering til kr. 398,- i gennemsnit! Højeste vudering kr. 700,-
Vinen blev skamrost som en "Ægte" Champagne der meden kompromisløs stil og det for Champagnekendere så eftertragtede strejf af rugbrød hævede sig klart over for niveauet for champagner i samme prisklasse. Skal man have en rigtig kvalitetschampagne, til fornuftige penge, så finder man ikke noget bedre bud end A LETE Brut a Damery.


Husets produktion er meget lille, hvilket nok også er hemmeligheden bag, at en sådan kvalitetsvin kan leve i noget nær fuldstændig ubemærkethed. Der er heller ikke budget til intensiv markedsføring, og producenten har end ikke en hjemmeside. Da der findes rigtig mange champagneproducenter, er markedsføring ofte altafgørende for at få afsat vinene til et større publikum. Mindre kvalitetsproducenter som A. Lété kan derfor komme i klemme i dette spil. Men det betyder modsat, at netop hos sådanne producenter får man ofte rigtig meget kvalitet for pengene, da man jo kun betaler for vinen, og ikke for markedsføringen. Skal man have en rigtig kvalitetschampagne til fornuftige penge, så finder man ikke noget bedre bud end A. Lété Brut à Damery.

En slank, præcis og ren Champagne der giver gedigen kvalitet til pengene (især når man påtænker, at vi har med Champagne at gøre!). Vinen er et sammenstik af de klassiske Champagne-druer, nemlig Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier fra marker omkring byen Damery i Vallée de la Marne, nær Épernay.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk