Sancerre Rose, Domaine de la Garenne - Reverdy AOP

145,00 DKK 169,00 DKK (spar 24,00 DKK)
Model/varenr.: 110 4810

Sancerre Rose, Domaine de la Garenne - Reverdy AOP 2018

En meget lækker og særdeles lys, nærmest sart rosa Rose med alle de små fine og diskrete Pinot Noir aromaer, som kun kan opleves når vinstokkene har muld i Loire. Let, livlig og frisk, grænsende til meget frisk i munden. 

En vin som gør sig bedst sammen med mad, hvor den fine syre skærer fint igennem fedmen og røgen fra de klassiske franske charcuterie produkter. Men også krydderierne i det asiatiske køkken vil finde et fint modspil i denne vin.

Server denne vin ved 8-10 grader.

En kasse indeholder 6 flasker  - 75 cl.  13 % Alkohol

Område.

Sancerre er beliggende i den østlige del af Loire. Landskabet hæver sig ca. 300 meter op over omgivelserne og skaber en effektfuld kontrast i den smukke natur. På toppen af kalkklipperne ligger selve landsbyen Sancerre med sine godt 2.500 indbyggere og nyder en herlig udsigt over dalstrøgene, der er vinens hjemsted. Netop her, i det relativt kølige fastlandsklima, er Sauvignon Blanc-druen i sit rette element og opnår sin maksimale aromatiske styrke, der gør den til en af de mest eftertragtede og lettest genkendelige af Frankrigs druer. Domaine de la Garenne er et lille domaine, hvor såvel det vigtige arbejde med at pleje vinstokkene som vinifikation, lagring og aftapning forestås af ejeren selv, den meget seriøse Bernard-Noël Reverdy. Bernard-Noël Reverdy er et typisk eksempel på den nye generation af hårdt arbejdende og teknisk meget velfunderede vinavlere, der år efter år fremtryller vine, der hører blandt distriktets absolut bedste.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk