Le Rosé du Cap - Petit Verdot Rosé 2016

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

* Unik Rose vin fra det sydfranske - frisk og smagfuld. Fantastisk Rosé lavet af Besinet Familien, der også laver Le Bosc-vinene, som vi længe har forhandlet. En unik rosévin lavet på 100 % Petit Verdot druer, der giver en kraftfuld og intens vin med blomsteragtige noter. Vinen har en perfekt balance mellem rundhed og friskhed, der er typisk for Petit Verdot.

Model/varenr.: 110 1953

Le Rosé du Cap - Petit Verdot Rosé 2016


* Unik Rose vin fra det sydfranske - frisk og smagfuld.

Fantastisk Rosé lavet af Besinet Familien, der også laver Le Bosc-vinene, som vi længe har forhandlet. En unik rosévin lavet på 100 % Petit Verdot druer, der giver en kraftfuld og intens vin med blomsteragtige noter. Vinen har en perfekt balance mellem rundhed og friskhed, der er typisk for Petit Verdot.

Vi anbefaler at servere den lækre rosévin ved en temperatur på 8-10 grader som aperitif eller sammen med kraftige forretter, smagfulde salater og grillet kylling. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol. 

Beliggende på et lille vulkansk udspring, er Domaine du Bosc meget speciel i området der strækker sig langs den varme kyst i Sydfrankrig. 66 hektar beplantet med 12 forskellige druesorter, hvor der er hovedvægt på Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon Petit Verdot i de røde druer samt Chardonnay Muscat og Viognier i de hvide. Den meget specielle jordbund giver Deres vine en smagfuld og elegant stil, med mange vitaminer og mineraler i både røde som hvide vine.

Vinmageren Pierre Besinet er den seneste i Besinet-familien som er blevet forelsket i den ædle vinkunst. Hans bedstefar var vinhandler i en by nær Montpellier, men da Pierres far Jean blev optaget af ideen om at lave sin egen vin, flyttede hele familien til Vias, små 10 km inde i landet fra den berømte turistbadeby Cap d´Agde. Jean havde set de store fordele i jordbunden i dette område, men begyndte straks at plante de mere internationalt kendte druer og ikke de lokale som mange andre brugte i dette område. Pierre forlod sine forældre for at dygtiggøre sig i vinens verden. Han tog en doktorgrad i kemi, og startede sin karriere i forskellige Sydfranske vinhuse. Efter nogle år besluttede han sig for at følge i faderens fodspor og stod i 1975 for hele produktionen på Domaine du Bosc. Pierre gik som sin far mod traditionen i Sydfrankrig og lavede rene, friske, sprøde, frugagtige og livlige vine. Denne stil holder den dag i dag, og vinene bliver mere og mere efterspurgte i Danmark, hvor forbrugeren søger den mindre tunge stil.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk