Foie Gras Le Bloc Gås i dåse 65 gram Ambassade

99,00 DKK
Foie Gras gås. Perfekt til en lækker forret! Foie Gras er en udsøgt gastronomisk perle og findes på menukortet i Frankrigs fornemme og mest elegante storbyrestauranter. 80 gram.
Model/varenr.: 9999 5067

Foie Gras Le Bloc And i dåse 65 gram Ambassade

Beskrivelse: Foie Gras er en udsøgt gastronomisk perle og findes på menukortet i Frankrigs fornemme og mest elegante storbyrestauranter. Foie Gras serveres altid meget delikat, som regel i tynde skiver og gerne sammen med lidt drys af trøffel.
Den produceres ofte på de små gårde, som omgiver middelalderbyerne i det sydvestlige Frankrig og i Strasbourg i Alsace. Man har opdrættet ænder og gæs for at få Foie Gras siden romertiden, og ænderne viser sig at være væsentlig nemmere at opdrætte. Mange mennesker foretrækker idag andeleverens fyldige smag, frem for den noget dyrere gåselever.

Traditionelt serverede man Foie Gras sidst i måltidet med afkølet Sauterne, men i dag bruges den ofte som forret, hvor der lige så gerne bliver serveret Champagne, fyldige Alsacevine, eller en god rødvin fra Bourgogne. Foie Gras kan også skæres i skiver og indgå i salat, eller pandesteges med et skvæt armagnac og en håndfuld druer eller fersken. Nogle foretrækker også blot at nyde den afkølet på et friskbagt stykke flútes sammen med et godt glas vin i utide.

En kasse indeholder 1 dåse - 65 gram

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk