Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Her hos Slagelse Vinkompagni er vi glade for at kunne tilbyde et hav af lækre delikatesser, både til velsmagende retter og deserter. På denne side finder du specifikt vores udvalg af foie gras og diverse patéer fra flere anerkendte mærker. Du kan for eksempel vælge imellem delikatesser fra Ambassade og Roger Vidal der længe har været kendte for deres høje kvalitetsstandarder.

Vi forhandler blandt andet udsøgt ande foie gras der er yderst velegnet som en lækker forret. Er du mere til gås så kan vi også her opfylde dine ønsker. Vi fører derudover flere forskellige Roger Vidal patéer, der passer perfekt til frokostbordets smørrebrød. Du kan både finde dåser med velsmagende fasan, vildsvin og rådyr, hvis du vil byde gæsterne på noget spændende og anderledes. Som altid er vores priser i bund så alle har mulighed for at få gastronomiske oplevelser i verdensklasse bragt direkte til døren.

Har du spørgsmål angående vores udvalg, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 58 56 14 00.

Sorter resultater:

Foie Gras Le Bloc And i dåse 65 gram Ambassade

Beskrivelse: Foie Gras er en udsøgt gastronomisk perle og findes på menukortet i Frankrigs fornemme og mest elegante storbyrestauranter. Foie Gras serveres altid meget delikat, som regel i tynde skiver og gerne sammen med lidt drys af trøffel.
Den produceres ofte på de små gårde, som omgiver middelalderbyerne i det sydvestlige Frankrig og i Strasbourg i Alsace. Man har opdrættet ænder og gæs for at få Foie Gras siden romertiden, og ænderne viser sig at være væsentlig nemmere at opdrætte. Mange mennesker foretrækker idag andeleverens fyldige smag, frem for den noget dyrere gåselever.

Traditionelt serverede man Foie Gras sidst i måltidet med afkølet Sauterne, men i dag bruges den ofte som forret, hvor der lige så gerne bliver serveret Champagne, fyldige Alsacevine, eller en god rødvin fra Bourgogne. Foie Gras kan også skæres i skiver og indgå i salat, eller pandesteges med et skvæt armagnac og en håndfuld druer eller fersken. Nogle foretrækker også blot at nyde den afkølet på et friskbagt stykke flútes sammen med et godt glas vin i utide.

En kasse indeholder 1 dåse - 65 gram.

75,00 DKK

Foie Gras Le Bloc And i dåse 65 gram Ambassade

Beskrivelse: Foie Gras er en udsøgt gastronomisk perle og findes på menukortet i Frankrigs fornemme og mest elegante storbyrestauranter. Foie Gras serveres altid meget delikat, som regel i tynde skiver og gerne sammen med lidt drys af trøffel.
Den produceres ofte på de små gårde, som omgiver middelalderbyerne i det sydvestlige Frankrig og i Strasbourg i Alsace. Man har opdrættet ænder og gæs for at få Foie Gras siden romertiden, og ænderne viser sig at være væsentlig nemmere at opdrætte. Mange mennesker foretrækker idag andeleverens fyldige smag, frem for den noget dyrere gåselever.

Traditionelt serverede man Foie Gras sidst i måltidet med afkølet Sauterne, men i dag bruges den ofte som forret, hvor der lige så gerne bliver serveret Champagne, fyldige Alsacevine, eller en god rødvin fra Bourgogne. Foie Gras kan også skæres i skiver og indgå i salat, eller pandesteges med et skvæt armagnac og en håndfuld druer eller fersken. Nogle foretrækker også blot at nyde den afkølet på et friskbagt stykke flútes sammen med et godt glas vin i utide.

En kasse indeholder 1 dåse - 65 gram

99,00 DKK
23,00 DKK
23,00 DKK
23,00 DKK
23,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler