Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Her hos Slagelse Vinkompagni er vi glade for at kunne tilbyde et hav af lækre delikatesser, både til velsmagende retter og deserter. På denne side finder du specifikt vores udvalg af foie gras og diverse patéer fra flere anerkendte mærker. Du kan for eksempel vælge imellem delikatesser fra Ambassade og Roger Vidal der længe har været kendte for deres høje kvalitetsstandarder.

Vi forhandler blandt andet udsøgt ande foie gras der er yderst velegnet som en lækker forret. Er du mere til gås så kan vi også her opfylde dine ønsker. Vi fører derudover flere forskellige Roger Vidal patéer, der passer perfekt til frokostbordets smørrebrød. Du kan både finde dåser med velsmagende fasan, vildsvin og rådyr, hvis du vil byde gæsterne på noget spændende og anderledes. Som altid er vores priser i bund så alle har mulighed for at få gastronomiske oplevelser i verdensklasse bragt direkte til døren.

Har du spørgsmål angående vores udvalg, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 58 56 14 00.

Sorter resultater:

Paté med Fasan i dåse, Roger Vidal - 125 g. * En lækker fransk paté med Fasan. Ideel til det gode smørrebrød eller som en del af en gave.

Indeholder 125 gram.

Ingredienser:

Svinefedt, fasankød (20%), svinelever, kyllingelever, ÆG, salt, peber.

 

29,00DKK

Paté med Rådyr i dåse, Roger Vidal - 125 g. * En lækker fransk paté med rådyr. Ideel til det gode smørrebrød eller som en del af en gave.

Indeholder 125 gram.

Ingredienser:

Svinefedt, svinelever, rådyrkød (20%), ÆG, salt, peber.

 

29,00DKK

Paté med And i dåse, Roger Vidal - 125 g. * En lækker fransk paté med and. Ideel til det gode smørrebrød eller som en del af en gave.

Indeholder 125 gram.

Ingredienser:

Svinefedt, andekød (20%), svinelever, kyllingelever, ÆG, salt, peber.

 

29,00DKK

Paté med Vildsvin i dåse, Roger Vidal - 125 g. * En lækker fransk paté med vildsvin. Patéen er ideel til det gode smørrebrød eller som en del af en gave.

Indeholder 125 gram.

Ingredienser:

Svinefedt, svinelever, vildsvinekød (20%), ÆG, salt, peber.

 

29,00DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler