Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Her hos Slagelse Vinkompagni er vi glade for at kunne tilbyde et hav af lækre delikatesser, både til velsmagende retter og deserter. På denne side finder du specifikt vores udvalg af foie gras og diverse patéer fra flere anerkendte mærker. Du kan for eksempel vælge imellem delikatesser fra Ambassade og Roger Vidal der længe har været kendte for deres høje kvalitetsstandarder.

Vi forhandler blandt andet udsøgt ande foie gras der er yderst velegnet som en lækker forret. Er du mere til gås så kan vi også her opfylde dine ønsker. Vi fører derudover flere forskellige Roger Vidal patéer, der passer perfekt til frokostbordets smørrebrød. Du kan både finde dåser med velsmagende fasan, vildsvin og rådyr, hvis du vil byde gæsterne på noget spændende og anderledes. Som altid er vores priser i bund så alle har mulighed for at få gastronomiske oplevelser i verdensklasse bragt direkte til døren.

Har du spørgsmål angående vores udvalg, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 58 56 14 00.

Sorter resultater:

Foie Gras gås. Perfekt til en lækker forret! Foie Gras er en udsøgt gastronomisk perle og findes på menukortet i Frankrigs fornemme og mest elegante storbyrestauranter. 80 gram.

99,00 DKK
En lækker fransk paté med Fasan. Indeholder 125 gr. Ideel til det gode smørrebrød eller som en del af en gave.
23,00 DKK
En lækker fransk paté med rådyr. Indeholder 125 gr. Ideel til det gode smørrebrød eller som en del af en gave.
23,00 DKK
En lækker fransk paté med and. Indeholder 125 gr. Ideel til det gode smørrebrød eller som en del af en gave.
23,00 DKK
En lækker fransk paté med vildsvin. Indeholder 125 gr. Ideel til det gode smørrebrød eller som en del af en gave.
23,00 DKK

Foie Gras Foie and. Perfekt til en lækker forret!! Foie Gras er en udsøgt gastronomisk perle og findes på menukortet i Frankrigs fornemme og mest elegante storbyrestauranter.

75,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler