Morande Late Harvest 2009 Sauvignon Blanc 37,5 cl. Dessertvin.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)
Køb 3 eller flere til 33,33 DKK pr stk. spar i alt 66,62 DKK pr stk.
Model/varenr.: 170 3025

Morande Late Harvest 2009 Sauvignon Blanc 37,5 cl. Dessertvin.

*** TILBUD 3 FLASKER FOR 100,- *** Fantastisk lækker Late Harvest - lavet på Sauvignon Blanc.

En gylden, skinnende dessertvin med hints af oliven og en intens aroma af honning, kvæde, papaya, jasmin og vanilje. I munden er smagen koncentreret og kompleks med fremragende vedholdenhed og en intens smag af kandiserede melon, figner i sukkerlage og orangeblomst honning. Den er harmonisk, med en forfriskende, ungdommelig syre, der giver vinen en kompleks slutning. Vinen anbefales som tilbehør til terriner, patéer, blå ost og frugt desserter. Den er Lækker at afrunde et måltid med. El Ensueño vingården er beliggende i den berømte Casablanca Valley. 2008 høsten blev ramt af regnskyl i den periode, hvor druerne modnes og bliver plukket. Dette, efterfulgt af kolde dage med tung tåge, tillod den langsomme udvikling af ædle råd, eller Botrytis cinerea. Dette fænomen er ikke normalt i dette område, så Morandé producerer kun denne type vin, når betingelserne opstår. Druerne er plukket i hånden og nøje udvalgt. Vinen gæres i Tønder af fransk eg. Vinens karakteristika gør at den kan opbevares i lang tid og udvikler sig til stor kompleksitet.

90 Points - Wine & Spirits, feb 2011 91 Points - Descorchados 2011 - Patricio Tapia, 2011

En kasse indeholder 6 flasker 37,5 cl.  13 % Alkohol.

MORANDÉ - er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt Verdens Top 100 Vingårde. Dette er fjerde gang, de tidligere gange var i 2002, 2007 og 2008.

MORANDÈ blev grundlag i 1996 af Pablo Morandé sammen med pionerer fra Casablanca-dalen i det nordlige Chile. Netop Casablancadalen er perfekt til disse ?rene? vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile.

Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i MORANDÈs vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle at de klassiske vindistrikter hvor MORANDÈ virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.

Vi har valgt at satse på udvalgte vine fra alle 5 niveauer i MORANDÈ: Pionero, Reserva, Grand Reserva, Edición Limitada og House of MORANDÈ. Der er mange forskellige udgaver i de forskellige niveauer, men fælles for dem alle er den utrolig høje kvalitet, samt den elegante balance mellem syre og frugt. Dette gælder ikke mindst for Reserva, Grand Reserva, og House of MORANDÈ, der er fadlagret i henholdsvis 8, 12 og 20 måneder.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk