Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hos Slagelse VinKompagni finder du masser af lækre søde sager i form af kvalitetschokolade fra Aalborg Chokoladen og Coca, de populære lækre lakridser fra Johan Bülow, gammeldags danske bolcher fra Almuegaarden samt diverse nødder med og uden chokolade. Foruden de søde sager finder du også en masse spændende delikatesser inden for kaffe, te, suppe, paté, olie med mere. 

Under gaveløsninger finder du et stort udvalg af gaveløsninger med en blanding af vin, øl og lækre delikatesser. Der er mange muligheder og vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning, der dækker dine behov. 

Sorter resultater:

Foie Gras gås. Perfekt til en lækker forret! Foie Gras er en udsøgt gastronomisk perle og findes på menukortet i Frankrigs fornemme og mest elegante storbyrestauranter. 80 gram.

99,00 DKK
En lækker fransk paté med Fasan. Indeholder 125 gr. Ideel til det gode smørrebrød eller som en del af en gave.
23,00 DKK
En lækker fransk paté med rådyr. Indeholder 125 gr. Ideel til det gode smørrebrød eller som en del af en gave.
23,00 DKK
En lækker fransk paté med and. Indeholder 125 gr. Ideel til det gode smørrebrød eller som en del af en gave.
23,00 DKK
En lækker fransk paté med vildsvin. Indeholder 125 gr. Ideel til det gode smørrebrød eller som en del af en gave.
23,00 DKK

Sød lakrids iklædt hvid belgisk luksuschokolade og passionsfrugt. Passionsfrugtens syre, chokoladens sødme og lakridsens evne til at forene smagsoplevelserne giver den perfekte mundfuld. Smagen er sød, syrlig og suveræn på en gang. Den er også perfekt som topping til kager. Indeholder 150 g.

75,00 DKK
Eksklusiv cremet hummersuppe, der er lavet af håndværksmestre af de fineste ingredienser deriblandt dybhavskrabber og hummerkød. Suppen er skrøbeligt krydret med frisk fløde og god cognac. Suppen er klar til servering. Bør opvarmes langsomt, mens der røres rundt af og til. En kasse indeholder 6 dåser - 400 ml. (Sælges i ønsket antal)
35,00 DKK
Nogle af de bedste soltørrede tomater man kan få på glas! Italiensk produceret af det det populære kvalitetsbeviste hus - Montanini. En kasse indeholder 12 glas - 280 gr.
35,00 DKK

Foie Gras Foie and. Perfekt til en lækker forret!! Foie Gras er en udsøgt gastronomisk perle og findes på menukortet i Frankrigs fornemme og mest elegante storbyrestauranter.

75,00 DKK
Når øjnene lukker sig og munden tager en bid af den stærke, salte lakrids med salmiak, eksploderer smagen af nordisk råstyrke. Som af hav, tjære, røg fra bål og duft af harpiks. Salty Liquorice er den absolutte favorit i de nordiske lande. Men rødderne kommer fra Iran. Indeholder 170 g.
60,00 DKK
Crema ai Carciofi e Aglio, Prøv denne lækre sag som dip eller smøre på ristet brød.. Artiskok & hvidløgscreme Castellino. En kasse indeholder 12 glas - 280 gr.
39,00 DKK
Formalet kaffe - 100% Arabica.Fyldig og aromatisk kaffe med en god eftersmag.Formalingsgrad - kaffen kan bruges både til stempelkande og al. kaffemaskiner. En kasse indeholder 6 poser - 250 Test gr.a læfnkma æafkdlsæa sdafjklaæ saklfjæsa  jfsdlkæa fj jsdalfæa jfaslæ  fjsadlæfj  jfklasdj flæ fslk ...mere
49,00 DKK
COCA Design Sort kartonæske med COCA striber - 8 stk. luksus chokolade
69,00 DKK
COCA Design Sort kartonæske med COCA striber - 12 stk. luksus chokolade - ca. 180 gr.
89,00 DKK
COCA Design Cellofanpose med Nødder og Mandler - 100 g. Nødder og mandler i cellofanpose med bastsløjfe. En blanding med hasselnødder med lys chokoladeovertræk, mandler med mørk og hvid chokoladeovertræk.
29,00 DKK
COCA Design Snack Attack - Peanuts Uimodståelige, skønne og saltede Peanuts - 80 g. Er pakket i æske, som fungerer som fad når du åbner den.
29,00 DKK
COCA Design Snack Attack - Sød Lakrids Blød lækker lakrids (sød) - 90 g. Er pakket i æske, som fungerer som fad når du åbner den.
29,00 DKK
COCA Design Snack Attack - Salt Lakrids Blød lækker lakrids (salt) - 90 g. Er pakket i æske, som fungerer som fad når du åbner den.
29,00 DKK
Lakrids sammen med frisk chili er et godt eksempel på, hvordan to naturkræfter kan forenes og skabe en ny styrke. Vi har hjembragt helt friske, mexicanske habanero chili og har bevidst gået efter de stærkeste. Vær klar til en hot, men ikke desto mindre en harmonisk mundfuld. Indeholdende 170 g.
60,00 DKK
På utallige opfordringer til at skabe noget stærkt lakrids - kom NO. 5 til verden. Bülow hører nemlig efter, når deres lakridselskende kunder har noget på hjertet. Resultatet er blevet masser af lakrids kombineret med mange friske chili og så det endegyldige svirp af hele tranebær. Disse lakridser er ikke for børn... Indeholdende 170 g.
60,00 DKK

Blød lakrids rullet i chokolade og lakridspulver har i generationer været en klassiker på Island, hvor Bülow første gang stødte på den. Bülow har produceret den på deres egen lakrids, rullet den i belgisk luksuschokolade og i deres eget lakridspulver. Efter manges udsagn skulle Lakrids A være meget vanedannende. Indeholdende 150 g.

75,00 DKK
Lakridsen er sød, men i balance med sin egen styrke – tilsat en ekstra finesse i form af naturlig anis. Den er elsket over hele verden, og den vil altid være nummer 1 hos Lakrids by Johan Bülow. Indeholder 170 g.
60,00 DKK

Søde DANSKE bolcher fra Almuegaarden Bolche og Karamel Kogeriet. Søde Danske - Motivbolcher, der smager kongeligt. Blanding af Danske turistikoner - ideel som værtindegave, eller blot til en sød stund. Ingredienser: Sukker, glucose, lakrids, kakao, menthol og aroma. Surhedsreg. middel: Salmiak, citronsyre. Farvestoffer: E100, E120, E132, E141, E150, E153. Gavepose á 150g.

35,00 DKK
Blandede gammeldags bolcher fra Almuegaarden Bolche og Karamel Kogeriet. De smager kongeligt. Blanding af gammeldags bolcher - ideel som værtindegave, eller blot til en sød stund. Gavepose á 150g.
29,00 DKK
Ristede mandler i nougat rørt med sydesalt og sprøde majsflager. En dåse indeholder 150 g.
59,00 DKK
Frisk mint i 68 % mørk chokolade. En dåse indeholder 175 g.
59,00 DKK
NYHED! Ristede hasselnødder i hvid chokolade rørt med ægte vanilje, hasselnødkrokant og fransk middelhavssalt. Dækket af en sprød og delikat sukkerskal. En dåse indeholder 140 g.
59,00 DKK
Det har taget Bülow mere end 5 år at skabe Johan Bülows svar på amerikansk lakrids. Nemlig rød lakrids – den er blød, men med bid i og fyldt med koncentreret frugtsaft af solbær, tranebær og jordbær afstemt med lakrids. Naturligvis er NO. 3 glutenfri og uden kunstig farve. Indeholder 170 g.
60,00 DKK
Blød lakrids rullet i chokolade og lakridspulver har i generationer været en klassiker på Island, hvor Bülow første gang stødte på den. Bülow har produceret den på deres egen lakrids, rullet den i belgisk luksuschokolade og i deres eget lakridspulver. Efter manges udsagn skulle Lakrids A være meget vanedannende. Indeholdende 250 g.
100,00 DKK

Er man livsnyder, så er god kaffe som regel også en del af hverdagen. Lakrids C er skabt på opfordring fra Bülows første læremester Wolf Waldner. Han mente, at blandingen af kaffe og lakrids havde to fordele: Du får noget at tygge på, og kaffen gør dig frisk. Lakrids C er sød lakrids drageret i mørk chokolade og ristede kaffebønner i granuleret form. Indeholder 150 g.

75,00 DKK
Lækker, kold tomatsuppe med grøntsager og urter. Det er en en lækker, originale Gazpacho, der især er kendt fra Sydspanien, hvor den serveres om sommeren, iskold og med et godt stykke brød til. Gazpachoen er tilberedt efter original opskrift og med de bedste ingredienser, og der er ikke tilsat farvestoffer. Ingredienser vand, tomat, rød peberfrugt, vand, salt, surhedsregulerende middel (citronsyre), løg, olivenolie, agurk, vineddike, salt hvidløg, stabilisatorer: xanthangummi. Indeholder sulfitter. Tilberedning Serveres kold. Opbevaring Åbnet: Holdbar 1 uge på køl. En flaske indeholder 720 ml.
29,00 DKK

*** Bedste Premium kvalitet Koldpresset Extra Jomfru Olivenolie med meget lavt syreindhold på 0,2 % * Håndplukket fra Casablanca Valley i Chile. Izaro koldpresset Ekstra Jomfru Olivenolie kommer fra den første olivenplantage, der er plantet i Casablanca Valley i Chile. Til produktionen af ekstra jomfru olivenolie bruger Izaro et mix af Frantoio, Arbequina, Arbusana, Coratina og Leccino, hvilket giver olien en unik og harmonisk karakter. I næsen dufter olien frisk af oliven med noter af grønne æbler, artiskokker, tomater og frisk græs. I munden er den frugtagtig, rund og med en dejlig pebret smag, krydrede toner og en karakteristisk bitterhed, der forbliver i munden, hvilket forbedrer og giver kompleksitet til et udvalg af retter. En flaske indeholder 250 ml. - Syre: 0,2 %.

99,00 DKK 119,00 DKK (spar 20,00 DKK)
AALBORG CHOKOLADEN LUKSUS CHOKOLADE I GAVEÆSKE - 9 STK. Classic gaveæske – 90 g. Luksus chokolade fra Aalborg Chokoladen. Aalborg Chokoladen er i dag ejet af John Aslak Jensen, der oprindeligt er uddannet kok og tjener og overtog virksomheden i 2006. De fremstiller eksklusivt håndlavet chokolade af høj klasse og kvalitet, efter gamle traditioner. Alle deres produkter fremstilles efter egne opskrifter, hvor mange af dem er gået i arv, tilbage fra 1934, fra et af Aalborgs fineste konditorier. Hvert eneste stykke chokolade, der finder vej til de specielt designede æsker, er produceret i virksomhedens lokaler i Aalborg Øst - efter egen opskrift og derefter nøje udvalgt. Stykke for stykke.
89,00 DKK
Blød lakrids rullet i chokolade og lakridspulver har i generationer været en klassiker på Island, hvor Bülow første gang stødte på den. Bülow har produceret den på deres egen lakrids, rullet den i belgisk luksuschokolade og i deres eget lakridspulver. Efter manges udsagn skulle Lakrids A være meget vanedannende. Indeholdende 510 g.
200,00 DKK
Super populære gourmetvingummi med et meget delikat samspil af smag og naturvingummi. Denne vingummi har et varmt, krydret bid, der samler og balancerer de søde, syrlige og bitre smagsnuancer. Ved at ekstrahere den æteriske olie fra grapefrugtens skal får man en koncentreret grapeolie, der er rig på syre og sødme samt den diskrete bitterhed, der er karakteristisk for frugten.
55,00 DKK

Mixede Balls Chokolader i Guldæske 1000 g.

Lækre kvalitets chokolader indpakket i cellofan. Perfekt som gave, eller på kontor, hvor man kan nyde dem i utide.

245,00 DKK 269,00 DKK (spar 24,00 DKK)

KRAGHS CASHEWS er nødder af allerfineste kvalitet. Nødderne bliver dyrket hos særligt udvalgte bønder i Indonesien, hvor de høstes og sorteres med dedikeret omhu. Kun de allerbedste nødder godkendes til ristning og pakkes i tindåser, så den friske sprødhed bevares. Nyd disse forførende og gyldensøde cashews med honning og et koket strejf af salt.

49,00 DKK

KRAGHS CASHEWS er nødder af allerfineste kvalitet. Nødderne bliver dyrket hos særligt udvalgte bønder i Indonesien, hvor de høstes og sorteres med dedikeret omhu. Kun de allerbedste nødder godkendes til ristning og pakkes i tindåser. Her får du en rund og mild ristning med sød og salt sesamsmag.

49,00 DKK

KRAGHS CASHEWS er nødder af allerfineste kvalitet. Nødderne bliver dyrket hos særligt udvalgte bønder i Indonesien, hvor de høstes og sorteres med dedikeret omhu. Kun de allerbedste nødder godkendes til ristning og pakkes i tindåser. Denne variant er et indsmigrende bekendtskab, der lokker med sine varmefulde charme. Dernæst kommer chiliens hotte smag.

49,00 DKK

KRAGHS CASHEWS er nødder af allerfineste kvalitet. Nødderne bliver dyrket hos særligt udvalgte bønder i Indonesien, hvor de høstes og sorteres med dedikeret omhu. Kun de allerbedste nødder godkendes til ristning og pakkes i tindåser. Her får du cashewnødderne i deres nøgne, sarte elegance - kun saltristet, sprød og klassisk, uden nogen dikkedarer.

49,00 DKK

KRAGHS CASHEWS er nødder af allerfineste kvalitet. Nødderne bliver dyrket hos særligt udvalgte bønder i Indonesien, hvor de høstes og sorteres med dedikeret omhu. Kun de allerbedste nødder godkendes til ristning og pakkes i tindåser. Her får du en dejlig sprød og hvidløgskrydret skorpe, der byder dig velkommen til en knasende cashew med kant.

49,00 DKK

Denne lækre lakrids kombineret med karamel og havsalt er simpelthen en himmelsk uimodståelig smagsoplevelse. Johan Bülow har drageret en kerne af sød, hjemmekogt lakrids i karamelliseret, hvid luksuschokolade fra Belgien og smagt den til med lidt knasende flager af havsalt. Du kan ikke nøjes med at spise én lakrids D - prøv selv. 

75,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler