Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hos Slagelse Vinkompagni forhandler vi ikke blot velsmagende vine og lækker spiritus, men også et varieret udvalg af udsøgte delikatesser. Du kan finde en bred vifte af delikate smagsoplevelser der går godt sammen med vores drikkevarer, som her hvor vi har samlet lækkerier fra COCA Chokolade.

Med strejf af nougat, mandler, marcipan, nødder og meget mere, kan vi tilbyde noget for enhver smag fra den danske producent. Deres produkter er både oplagte som gave til en du holder af og til at byde gæsterne når maden er taget af bordet og aftenkaffen kommer frem. Snyd ikke dig selv for en smagsoplevelse du ikke glemmer - se nærmere på vores forskellige produkter her og forkæl den søde tand med kvalitetsdelikatesser. Vi hjælper gerne med at finde den løsning der matcher din smag. Kontakt os derfor gerne hvis du har spørgsmål vedrørende vores sortiment eller særlige produkter.

Sorter resultater:

COCA Design Sort kartonæske med COCA striber - 8 stk. luksus chokolade
69,00 DKK
COCA Design Sort kartonæske med COCA striber - 12 stk. luksus chokolade - ca. 180 gr.
89,00 DKK
COCA Design Cellofanpose med Nødder og Mandler - 100 g. Nødder og mandler i cellofanpose med bastsløjfe. En blanding med hasselnødder med lys chokoladeovertræk, mandler med mørk og hvid chokoladeovertræk.
29,00 DKK

Mixede Balls Chokolader i Guldæske 1000 g.

Lækre kvalitets chokolader indpakket i cellofan. Perfekt som gave, eller på kontor, hvor man kan nyde dem i utide.

245,00 DKK 269,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler