Morandé Sauvignon Blanc Edicion Limitada 2009 Casablanca Valley

129,00 DKK 189,00 DKK (spar 60,00 DKK)
Top hvidvin fra de bedste vinmarker i Chile. Vinen har en bleggul/strågul farve og lyser som hvidguld. Dens aroma er af honning og orange-blomster, blandet med modne frugter i sukkerlage samt en anelse træ aroma, der giver vinen en vis kompleksitet og elegance. Den føles frisk i munden - med saftig syre, bliver mere kompleks med et par noter af grapefrugt og honning, som gør den både elegant og charmerende. Den har et godt lagrings potentiale.
Model/varenr.: 170 3060

Morandé Sauvignon Blanc Edicion Limitada 2009 Casablanca Valley

Top hvidvin fra de bedste vinmarker i Chile.

Vinen har en bleggul/strågul farve og lyser som hvidguld. Dens aroma er af honning og orange-blomster, blandet med modne frugter i sukkerlage, samt en anelse træ aroma, der giver vinen en vis kompleksitet og elegance. Den føles frisk i munden - med saftig syre, bliver mere kompleks med et par noter af grapefrugt og honning, som gør den både elegant og charmerende. Den har et godt lagrings potentiale på grund af sin lange vedholdenhed i munden.

Vinen anbefales som ledsager til hovedretter med fisk og skaldyr. Frugten kommer fra El Ensueño Vingården i Casablanca. Dens jord er sandet ler, med lav fertilitet, og dette sammen med dalens kølige, maritime klima, giver druer, der produceres med høj aromatisk udtryk og rigelig friskhed. Druerne er høstet i hånden og transporteres i kølebiler for at sikre, at de når frem til vingården under førsteklasses betingelser. Saften gæres i 2000-liters træbeholdere ved kontrollerede temperaturer over en periode på en måned.

* 90 Points - Descorchados 2011 - Patricio Tapia, 2011
* Flot sølvmedalje - Decanter World Wine Awards, 2011
* Guldmedalje fra Concours Mondial de Bruxelles indenfor Chile vine 2011

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. 12,5 % Alkohol.
 

MORANDÉ - er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt Verdens Top 100 Vingårde. Dette er fjerde gang, de tidligere gange var i 2002, 2007 og 2008.

MORANDÈ blev grundlag i 1996 af Pablo Morandé sammen med pionerer fra Casablanca-dalen i det nordlige Chile. Netop Casablancadalen er perfekt til disse ?rene? vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile.

Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i MORANDÈs vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle at de klassiske vindistrikter hvor MORANDÈ virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.

Vi har valgt at satse på udvalgte vine fra alle 5 niveauer i MORANDÈ: Pionero, Reserva, Grand Reserva, Edición Limitada og House of MORANDÈ. Der er mange forskellige udgaver i de forskellige niveauer, men fælles for dem alle er den utrolig høje kvalitet, samt den elegante balance mellem syre og frugt. Dette gælder ikke mindst for Reserva, Grand Reserva, og House of MORANDÈ, der er fadlagret i henholdsvis 8, 12 og 20 måneder.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk