Morandé Reserva - Pinot Grigio 2012 - Casablanca Valley

79,00 DKK 99,95 DKK (spar 20,95 DKK)

VALUE FOR MONEY - MORANDE´S TOP KVALITET. Morandé Reserva Pinot Grigio er en vin med en svag gul farve med grønne nuancer. Den har en pragtfuld aroma af grønne æbler, blomster og citrusfrugter. I munden fornemmes en god krop og struktur, frisk frugt samt en lækker og elegant balance mellem svag sødme og friskhed. Vinen er velegnet som aperitif og som ledsager til hvidt kød og charcuteri.

Model/varenr.: 170 3049

Morandé Reserva - Pinot Grigio 2012 - Casablanca Valley

VALUE FOR MONEY - MORANDE´S TOP KVALITET.

Morandé Reserva Pinot Grigio er en vin med en svag gul farve med grønne nuancer. Den har en pragtfuld aroma af grønne æbler, blomster og citrusfrugter. I munden fornemmes en god krop og struktur, frisk frugt samt en lækker og elegant balance mellem svag sødme og friskhed. Vinen er velegnet som aperitif og som ledsager til hvidt kød og charcuteri. Bør serveres mellem 8-10° C. Druerne til denne Pinot Grigio kommer fra El Ensueño Vineyard i Casablanca. Jorden er af sandet ler og relativt ufrugtbar. Dette kombineret med det kølige maritime klima i dalen, giver en produktion af druer med stor aromatisk "ytringsfrihed" og en dejlig friskhed. Minimal vanding fuldfører en afbalanceret udvikling af høj kvalitet.

Guldmedalje - Sommelier Wine Awards, 2009 87 Points - Descorchados, 2009.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13,5 % Alkohol.

MORANDÉ - er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt Verdens Top 100 Vingårde. Dette er fjerde gang, de tidligere gange var i 2002, 2007 og 2008.

MORANDÈ blev grundlag i 1996 af Pablo Morandé sammen med pionerer fra Casablanca-dalen i det nordlige Chile. Netop Casablancadalen er perfekt til disse ?rene? vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile.

Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i MORANDÈs vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle at de klassiske vindistrikter hvor MORANDÈ virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.

Vi har valgt at satse på udvalgte vine fra alle 5 niveauer i MORANDÈ: Pionero, Reserva, Grand Reserva, Edición Limitada og House of MORANDÈ. Der er mange forskellige udgaver i de forskellige niveauer, men fælles for dem alle er den utrolig høje kvalitet, samt den elegante balance mellem syre og frugt. Dette gælder ikke mindst for Reserva, Grand Reserva, og House of MORANDÈ, der er fadlagret i henholdsvis 8, 12 og 20 måneder.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk