Viña El Principal MEMORIAS 2007 - Maipo Valley

199,00 DKK 235,00 DKK (spar 36,00 DKK)
Model/varenr.: 170 0203

Viña El Principal MEMORIAS 2007 - Maipo Valley 

92 Points - Wine Advocate - Robert Parker, dec 2010

MEMORIAS er lavet på druerne Cabernet Sauvignon og Carmenére fra Viña El Principals vingård i Maipo Valley (Pirque). Druerne er forsigtigt håndplukket.

Hos El Principal er visionen lige så simpel som den er ambitiøs; at skabe vine i verdensklasse ved at udnytte fransk ekspertise og det unikke klima i Chile. * Smag og bouquet er imponerende intens af frisk og god frugt. Aromaer af perfekt modne bær og mørke frugter dominerer i den indbydende og komplekse bouquet. En elegant smag med en perfekt afstemt syre og velintegrerede tanniner, sluttende i en utrolig lang eftersmag med masser af lækker detaljer.

Vinen har været lagret 14 måneder på Franske Egetræsfade. Tappet på flaske i 2008 ? og flaskelagring i minimum 1 år før salg.
Anbefales til oksekød, dyrevildt, grill med krydderier samt fede oste. Druesamsætning: 69 % Cabernet Sauvignon og 31 % Carmenere. Bør serveres ved 16-18 grader.

 92 Points - Wine Advocate - Robert Parker, dec 2010

 

En kasse indeholder 6 flasker i trækasse - 75 cl. 15% (15,4 % på målingen) Alkohol.


Egen import - Imported by: www.maximumwine.dk - DK 4200 - Slagelse - Denmark.

Viña El Principal blev etableret i 1998 og er resultatet af et samarbejde mellem Jorge Fontaine, ejeren af Hacienda El Principal, og Jean-Paul Valette, tidligere ejer af Chateau Pavie i Saint Emilion, Frankrig. Deres målsætning har fra starten af været at producere chilensk rødvin i topkvalitet efter den bedste franske tradition. Til dette formål har de på de mest lovende 54 hektar på vingården plantet klassiske vinstokke af Cabernet Sauvignon, Merlot, Carmenére og Cabernet Franc.

I 1998/1999 begyndte Jean-Paul Valette udplantning i intensiv Bordeaux stil. Desværre døde Hr. Valette før 1999-høsten var klar. Valette familien har i flere generationer været helliget produktion af fine Bordeaux vine i Frankrig, og bevæbnet med en dyb viden om vindyrkning, var Jean-Paul søn Patrick Valette i stand til at fortsætte arbejdet med at opfylde faderens målsætning. Med hans viden blev høsten i 1999 et produkt, der oversteg kvaliteten af de fineste chilenske rødvine hidtil. Patrick Valette opnåede dette ved bevidst at anvende de bedste franske teknikker ved tidlig afgrøde udtynding om sommeren, tidlig kontrol af vandet, sortering af druerne og naturlig koncentration.

Da Doehle Latinamerica overtog ejerskabet af de lovende vinmarker, blev det langsigtede mål om at producere nogle af de fineste rødvine fra den "nye verden", bevaret intakt. Produktionen er blevet udvidet med ekstra arealer, for at opnå en endnu bedre kvalitet, så man også i fremtiden kan leve op til målsætningen om at producere vin i topkvalitet.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk